Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ: Π.Α.Ο.Κ. Αλμωπίας - Α.Ο.Κ. Γουμένισσας 41-65

Ήσυχα κύλησε ο αγώνας στο κλειστό της Αριδαίας στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε τον τοπικό Π.Α.Ο.Κ. με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει την ομάδα μας ως μεγάλη νικήτρια! 
Η Γουμένισσα μπηκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φαίνεται από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου (13-15). Η συνέχεια ανηκε δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους που αυξησαν την διαφορά στους 11 πόντους (23-34).


Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουμένισσα με εξαιρετική άμυνα περιορισε τους γηπεδούχους σε 9 πόντους ανά δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η τελική διαφορά να φτάσει στους 24 πόντους (41-65).

Δεκάλεπτα:13-15, 23-34, 32-48, 41-65
Διαιτητές: Ντόγκας, Χατζηχαρίσης

Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Παμπουχίδης): Μπέλτσης 21, Τζάκος 3, Τάτσης Δ. 2, Γιάκος 19, Τζιτζίδης 4, Σανίδας 2, Γέγας 10, Κουσιδώνης 4, Γερακάρτσης

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα μας αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ. Επιπλέον, το πρωτάθλημα διακόπτεται για δυο εβδομάδες και ο Α.Ο.Κ. θα δουλέψει επάνω στις ατέλειες του. Επόμενο ραντεβού στις 30/1, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Κολινδρό σε εκτός έδρας αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.