Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο Kinesis Fight Club

Στις 6 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο βραζιλιάνικου Jiu Jitsu με τον Νίκο Γουγούλα .

Το Kinesis Fight Club στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εντάσσει πλέον και το Βραζιλιάνικο Ju Jitsu.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του πιο καταρτισμένου δασκάλου στην βόρεια Ελλάδα τον κύριο Νίκο Γουγούλα, η μοναδική μαύρη ζώνη στην βόρειο Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ibjjf και υπεύθυνος βορείου Ελλάδος για το bjj της ΕΦΕΟΖΖ και μέλος της τεχνικής επιτροπής.

Το Brazilian Ju Jitsu ειναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη πολεμική τέχνη παγκόσμιος.

Είναι κλάδος άθλησης της επίσημης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας Ju Jitsu από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα μοριοδότησης αθλητών για πιο εύκολη πρόσβαση σε πανεπιστήμια.

Πλέον εκτός από την δυνατότητα μοριοδότησης που έδιναν τα ήδη υπάρχοντα αθλήματα του Karate και Kick Boxing προστέθηκε και αυτό.

Η επίσημη συνεργασία με το Gougoulas Team επισφραγίστηκε στο τελευταίο σεμινάριο που δίδαξε ο κύριος Γουγούλας στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.