Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς σε προπονητική ημερίδα Ταε Κβο Ντο στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία

Την Κυριακή10 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε προπονητική ημερίδα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην περιοχή Λουτρά Παζάρ της Αριδαίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς.

Η Προπονητική αυτή ημερίδα έγινε με σκοπό να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών, να ωφεληθούν από τα λουτρά στα ιαματικά νερά των λουτρών της περιοχής καθώς και να προπονηθούν οι αθλητές σε υψηλό υψόμετρο πράγμα που αφελή όλα τα αθλήματα στον τομέα της αντοχής και της απόδοσης γενικευμένα. 

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιαννουλακος Δημήτριος που συνόδευαν την αποστολή δήλωσαν ικανοποιημένοι από την παρουσία των αθλητών στην προπονητική ημερίδα και ευχήθηκαν σε όλα τους αθλητές καλή αγωνιστική περίοδο για το έτος 2016. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.