Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Κατέθεσε τα όπλα και έχασε από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Γράφει η Μαρία Σιότσου 
Έφορος Ομάδας
Μέσα στην έδρα του έχασε αυτήν την φορά ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ γυναικών από την φιλοξενούμενη ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, όπου μετά από ένα σκληρό παιχνίδι των 2 πρώτων σετ κατέθεσε τα όπλα και με πεσμένη πλέον ψυχολογία τελείωσε ο αγώνας 3-1 υπέρ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Η ομάδα του ΑΤΛΑ με τις ΛΙΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΜΕΣΙΑΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΒΕΡΓΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ και libero τις ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έκανε αρκετά λαθάκια που της στοίχισαν την νίκη. Αξιοσημείωτη βέβαια ήταν για άλλη μια φορά και η άδικη διαιτησία που παρατηρείται όχι μόνο από τις αθλήτριες αλλά και από το κοινό της κερκίδας.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες για φέτος κορασίδες του ΑΠΟ ΑΤΛΑ στα αγωνιστικά φιλέ γύρισαν με ήττα 3-0 από τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Ο προπονητής τους όμως ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΛΗΣ πιστεύει στα κορίτσια του, αφού γεμίζουν εμπειρίες μέσα από τους αγώνες και μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ στις 29 Ιανουαρίου 8:30μ.μ. θα κάνει την κοπή της πίτας του Συλλόγου του στο ΘΕΑΤΡΟ όπου θα ακολουθήσει λαϊκοποντιακή βραδιά με πολλά δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους φίλους του ΑΠΟ ΑΤΛΑ να στηρίξουν για άλλη μια φορά την ομάδα τους και να περάσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.