Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Α.Σ. Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι είναι

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Έναν ακόμα αγώνα Βόλεϊ έδωσαν οι γυναίκες μας στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης μας, τον Άτλαντα, όπου και χάσαμε 3-0. (Τα σετ:20-25, 23-25, 16-25). Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ισοδύναμο αλλά τα πολλά μικρά λάθη μας στοίχισαν και τον αγώνα. Μπράβο στα κορίτσια μας για την καλή τους προσπάθεια, την επόμενη φορά θα παλέψουμε για καλύτερο αποτέλεσμα!!

Τον τελευταίο αγώνα τους έδωσαν για τη φετινή σεζόν και οι Κορασίδες μας , στην Κατερίνη το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 με τον Πιερικό όπου επίσης χάσαμε 3-0, ( Τα σετ: 17-25, 21-25, 14-25) διατηρώντας την 5η θέση από τις 8 στον Βαθμολογικό πίνακα του ομίλου μας.

Ο αγώνας των Παγκορασίδων μας με την ομάδα του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια μέρα (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) δεν έγινε μια και η ομάδα απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα , οπότε πήραμε 2 βαθμούς άνευ αγώνα (που δεν το μετράμε για νίκη φυσικά!). Έτσι παραμένουμε στη 2η θέση του ομίλου μας από τις 8 του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενη αγωνιστική:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΤΙΣ 12.00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΚΥΔΡΑ, ΣΤΙΣ 18.00 με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ευχόμαστε καλά παιχνίδια σε όλες τις ομάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.