Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τα κορίτσια του τμήματος Volley του "ΑΙΑΣ" Κιλκίς, σας προσκαλούν

Πέλλα: Σκοτώθηκε 59χρονος σε τροχαίο

Χθες (26-12-2015) το απόγευμα στο 1χλμ Μαυροβουνίου - Αψάλου στην Πέλλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου οδηγού.

Ο Θωμάς Γκαντίδης του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς, στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Ο ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ νεαρός αθλητής της παιδικής ομάδας του ΠΑΣ ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ κλήθηκε να συμμετάσχει στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που θα διεξαχθεί στoν Αστακό Αιτωλοακαρνανίας 26-30 Δεκεμβρίου και διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., την ΕΣΚΑΒΔΕ και το Δήμο Ξηρομέρου. Ο έτερος αθλητής της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. είναι ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ της παιδικής ομάδας του ΑΠΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

MRB: Απαξίωση των πολιτών σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Στο 0,7% η διαφορά τους

Κατακόρυφη πτώση της δημοσκοπικής δύναμης των κομμάτων καταγράφει έρευνα της MRB για την εφημερίδα Real News, στην οποία κανένα κόμμα δεν ξεπερνά το 20%!

Το νέο μισθολόγιο - Η φαιδρή προπαγάνδα, οι … παπαγάλοι και η πραγματική αλήθεια

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
Παρουσιάζουμε σήμερα μια εμπεριστατωμένη ανακοίνωση του συναγωνιστή Κ. Κατσαρού για το νέο μισθολόγιο. Έχει διευκρινιστικό πίνακα που αναφέρει όλες τις μειώσεις με το νέο μισθολόγιο!. Εις απάντηση όλων αυτών που μιλούν για αυξήσεις στο δημόσιο. Το λάθος αυτό το «κάνουν» εσκεμμένα Δημοσιογράφοι και Βουλευτές!