Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Σχετικά με τη στάση του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς μπροστά στην ψήφιση των προαπαιτούμενων

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου συνεδρίασε το ΔΣ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, με αφορμή την κατάργηση του «επιδόματος παραμεθορίου» που προβλέπεται στο άρθρο 19 του σχεδίου νόμου, το οποίο κατατέθηκε εσπευσμένα στη βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος» και θα ψηφιστεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. 

Συνελήφθη 44χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

"Τί να περιμένει κανείς άραγε από αυτούς που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων"

Δήλωση του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σάκη Ιωαννίδη σχετικά την πρόταση της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. για την κατάργηση της πρωϊνής προσευχής και του μαθήματος των Θρησκευτικών
Σχετικά με την πρόταση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της πρωινής προσευχής και του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατάργηση της πρωινής προσευχής και των θρησκευτικών στα σχολεία - Τι ζητάει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Την κατάργηση της πρωινής προσευχής και τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία με δυνατότητα απαλλαγής των μαθητών από αυτό, προτείνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή της με τίτλο «Δικαίωμα στη Μόρφωση, Δικαίωμα στη Ζωή».
Στην εισήγησή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει:

Τι λέει ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Κιλκίς για την απένταξη του ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές

Δελτίο τύπου Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Κιλκίς σε έκτακτη συνεδρίαση των μελών του και με αφορμή την κατάθεση σχεδίου νόμου προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και το Ενιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου Τομέα, ομόφωνα αποφάσισε:

Επιστολή Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προς Αλέξη Τσίπρα

Επιστολή Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προς Αλέξη Τσίπρα
"Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Εμείς οι Μακεδόνες που βρισκόμαστε σε όλα τα σημεία της γης, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη ότι πρόεδρος της επιτροπής και επικεφαλής της αναθεώρησης του προγράμματος και των σχολικών βιβλίων αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Λιάκος.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στις 14:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη «Ουζερί Τσιτσάνη»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ, οι «Ελπίδες Θεσσαλονίκης – Οικογένεια ΑΧΕΠΑΝΣ» διοργανώνουν συναυλία – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη «Ουζερί Τσιτσάνη».

ΟΑΕΔ: Την Παρασκευή θα καταβληθούν δώρο και επιδόματα

Την Παρασκευή 18.12.2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων και την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).

"Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym"

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba® Jammers της χώρας!

Απολογισμός δράσεων και ενεργειών της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας της Ειδομένης

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας της Ειδομένης, όπως κάθε έτος, κάνει και φέτος έναν απολογισμό δράσεων και ενεργειών.

Νότης Μαριάς από την Ειδομένη: "Να φύγει η Ελλάδα από τη Σένγκεν"

Στην Ειδομένη, στα σύνορα με τα Σκόπια βρέθηκε χθες Κυριακή 13/12/2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς όπου και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κα Ξανθή Σουπλή και κατοίκους της περιοχής, με τους εν υπηρεσία Έλληνες αστυνομικούς και συνοριοφύλακες, με εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων ανθρωπιστικών οργανώσεων καθώς και με εργαζομένους του ΟΣΕ.

Άδικη εξέλιξη και άδικο αποτέλεσμα για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 2 – 1
Τα γκολ: 0 - 1 με τον Μιλκούδη για τον Εθνικό στο 36ο λεπτό, 1 - 1 ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Μαυροματίδη και 2 - 1 στην εκπνοή του αγώνα με τον Ιωαννίδη (μετά από εκτέλεση κόρνερ το οποίο προήλθε από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Ρούσσο αφού δεν έδωσε επιθετικό φάουλ και άφησε το παιχνίδι να παίζεται δίνοντας το κόρνερ το οποίο και απέφερε το γκολ για τους γηπεδούχους) .

Και τις τρεις ομάδες του έριξε στη «μάχη» ο ΑΙΑΣ Κιλκίς αυτό το Σαββατοκύριακο

Αρχίζοντας από το όμορφο Λιτόχωρο το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12/2015) η ομάδα των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ πέτυχε νίκη 3-1 , σ ένα αγώνα με μεγάλες ανατροπές. Αφού κέρδισε τα 2 πρώτα σετ (17-25, 21-25), έχασε το 3ο ( 25-23) αλλά μετά ο ΑΙΑΣ επανήλθε δριμύτερος και κέρδισε το 4ο σετ και τον αγώνα, με διαφορά (12-25). Συγχαρητήρια αξίζουν και στις αθλήτριες του Λιτοχώρου που πάλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κιλκίς: Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε κατόχους της κάρτας σίτισης

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, από αύριο 15 ως και τις 20 Δεκεμβρίου.

Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis Fight Club

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing. Στην διοργάνωση The Rocks of Mart Arts που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες την προηγούμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Club Ekko.
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με τον αθλητή Στάθη Ασίκη, που μετά την τελευταία του νίκη στο διεθνές πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών πρόσθεσε ακόμα μια νίκη με νοκ αουτ και αυτήν την φορά. 

"Απαράδεκτες και εμπρηστικές οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, κατ’ εξοχήν προσφυγικός Νομός, κατά την συνεδρίασή του στις 07-12-2015 με ομόφωνη απόφασή του καταδικάζει τις απαράδεκτες και εμπρηστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη. 

Κυβέρνηση … Πινόκιο!

Υπογράφει η Αριστερή Πρωτοβουλία
Η κρίση αναξιοπιστίας της πολιτικής και των πολιτικών πυροδοτήθηκε από την τεράστια απόσταση ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και την πολιτική πρακτική κυρίως σε επίπεδο Κυβέρνησης.

"Η στάση της Πολιτείας στο θέμα των παραβατικών μεταναστών"

Παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης
Το τελευταίο διάστημα στα μέσα από τα μέσα μαζική γίνεται λόγος για τους εγκλωβισμένους μετανάστες στην Ειδομένη και την τελική μεταφορά τους σε εγκαταστάσεις στην... Αθήνα. 

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Φαιδρή και προκλητική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση Ανθρακίδη"


Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Σε απάντηση της τουλάχιστον φαιδρής και προκλητικής ανακοίνωσης της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να βαφτίσει το κρέας ψάρι, έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικά τα κάτωθι: 

ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς: "Όχι στην απένταξη του ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές"

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα (κόκκινα δάνεια, μισθολόγιο) την Τρίτη 15-12-2015 και ιδιαιτέρως με το άρθρο 19, την ΕΞΑΙΡΕΣΗ του Ν.Κιλκίς από την κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών που θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ευεργετικών διατάξεων: