Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Όλοι στο συλλαλητήριο, Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2015, 6 μ.μ. Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 
ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
6:00 Μ.Μ. 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την απαράδεκτη διαδικασία του "κατεπείγοντος", ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων. Μέσα σε αυτά είναι το "νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων", που θα έχει ισχύ από την 1/1/2016, η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, η παράδοση των κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.

Πέρασε και από την Νέα Σάντα ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Άνετα χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από τον δεύτερο στην βαθμολογία Ποντιακό Ν.Σάντας με σκορ 0-2. Το Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Αλέξανδρος αύξησε την διαφορά του στην βαθμολογία από τον Ποντιακό και Ολυμπιακό Γαλλικού στους 5 και έτσι οι διακοπές θα τον βρουν να σκέπτεται μόνο την μεταγραφική του ενίσχυσή, αλλά και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του με τον δεύτερο πλέον Γαλλικό, που θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση άνοδο στην Α1 του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚιλκίς.

Τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Παιχνιδοχωριού" στο Ραντσο Κιλκίς

Οι επισκέπτες του «Παιχνιδοχωριού» στο Ράντσο Κιλκίς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και να κάνουν βόλτα με την άμαξά του. 

"Χρέος τιμής στη μνήμη των ηρώων των Καλαβρύτων η διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων"

Με αφορμή τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους ήρωες των Καλαβρύτων που δολοφονήθηκαν το Δεκέμβριο του 1943 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Όχι άλλο αίμα! Σκοτώθηκε σε τροχαίο 21χρονος

Σήμερα (13-12-2015) και ώρα 05.00 περίπου, στο 65ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος βρέθηκε εκτός οχήματος, ενώ στο όχημα ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. 

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την απομάκρυνση Ανθρακίδη: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"

Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι απορίας άξιο γιατί η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς έσπευσε ασμένως να βγάλει ανακοίνωση για την αξιολόγηση και την απομάκρυνση του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανθρακίδη. Θα περίμενε κανείς τέτοιου είδους ανακοινώσεις να γινόντουσαν από τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς σε θέματα υγείας του νομού, εντός και εκτός Νοσοκομείου.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση ΚΚΕ για τον αθλητισμό στην εκπαίδευση

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίας των θέσεων του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή στην εκπαίδευση τη Δευτέρα 14 Δεκέμβρη στις 7μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζόγλειου Σταδίου.

Πότε και σε ποιούς θα δοθεί το επίδομα Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ

Έως τις 21 Δεκεμβρίου θα έχει δοθεί το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ στους 112.489 δικαιούχους, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Οργανισμό Απασχόλησης.

Κιλκίς: Καταρρίπτοντας τον μύθο "μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική"

Την Κυριακή 13 Δεκέμβρη και ώρα 11.30, η Εθελοντική διαδικτυακή Ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, διοργανώνει ομιλία σχετική με τα μυστικά του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή και το πλάνο τοκετού. 

Ο Πλούτος του Αριστοφάνη στα Ποντιακά, στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς

Τον Πλούτο του Αριστοφάνη στα Ποντιακά, θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς.