Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η Ακαδημία HANDBALL Κιλκίς στο τουρνουά αγάπης Συκεών Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 12-12-2015 και ώρα 09:30 - 15:00 η Ακαδημία HANDBALL Κιλκίς συμμετείχε στο τουρνουά αγάπης που διοργανώθηκε από τον Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης για ομάδες Μίνι και Παμπαίδων B΄.

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τις επιπτώσεις της ΚΑΠ στους μικρομεσαίους αγρότες

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Το ξεκλήρισμα των αγροτών που συνεπάγεται η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ και τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που πλήττουν τη φτωχομεσαία αγροτιά κατήγγειλε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ερώτηση έχει ως εξής :

Εξαπατούσαν πολίτες τάζοντας τραπεζικά δάνεια μέσω Internet

- Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης για υποτιθέμενη χορήγηση τραπεζικών δάνειων, μέσω διαδικτύου
- Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δυο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού
- Ακολουθούσαν μεθοδολογία τύπου «νιγηριανής απάτης» καθώς αλίευαν τα θύματα τους μέσω του διαδικτύου και αφού τα έπειθαν για δήθεν έκδοση χαμηλότοκων δανείων απαιτούσαν διάφορα χρηματικά ποσά για υποτιθέμενα έξοδα φάκελου

Τι είπε ο Θόδωρος στον Αλέξη για τα προβλήματα του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στα πλαίσια των συναντήσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποίες έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου με βουλευτές κατά περιφέρεια, ο Θ. Παραστατίδης παίρνοντας πρώτος τον λόγο, επικέντρωσε την τοποθέτησή του κατ αρχήν στα καθημερινά και απλά προβλήματα των πολιτών που δεν βρίσκουν τη λύση τους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται.

Υπουργείο Παιδείας: Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία για Χριστούγεννα

Εκδόθηκε εγκύκλιος από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις διακοπές των Χριστουγέννων και με την οποία δίνονται τέλος στα σενάρια για την δήθεν αργία της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου.

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής από τα Παιδικά Τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.30μ.μ στον χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του φορέα, των οποίων την ευθύνη των διδασκαλιών έχουν οι: Μπλιάτκας Νικόλας, Στόκας Αθανάσιος και Βέλκου Κυριακή.

Χριστουγεννιάτικα, παραμυθένια και τραγουδιστά στο "Παιχνιδοχωριό" του Ράντσου Κιλκίς

Με αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια κάνουμε γελαστές τις γιορτές και δημιουργούμε χαρούμενη συντροφιά με όσους μας ακολουθήσουν, στην επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων για το «Χριστουγεννιάτικο Παιχνιδοχωριό» που διοργανώνει για 1η χρονιά το Ράντσο Κιλκίς, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του (5ο χλμ Κιλκίς-Θεσσαλονίκη).

Κάλεσμα Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Δελτίο τύπου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας
Το διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συνταξιούχους των ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις- συγκεντρώσεις που καλούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ στις 16 και 17 Δεκέμβρη.

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 12.700 θέσεις εργασίας

Από την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ προκειμένου να υπαχθούν στη δράση «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης».
Η συγκεκριμένη δράση αφορά επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Νοέμβριο 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -572- άτομα και ειδικότερα:

Απολογισμός Νοεμβρίου σε θέματα οδικής ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Νοέμβριο του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.