Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στραβοπάτησε και κόλλησε στο μηδέν ο Κιλκισιακός

Στραβοπάτημα για τον Κιλκισιακό που αν και καλύτερος έμεινε στο 0-0 μέσα στο Νέο Γυναικόκαστρο κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο ΑΟΚ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με συνέπεια να είναι δώδεκα πόντους πια μακριά από τη κορυφή. Πάντως από ό,τι φαίνεται η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες μετεγγραφές.

Σε καλό σημείο η αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο Γρίβα – Καστανερή

Προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης χρηματοδότησης για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στο δρόμο Γρίβα – Καστανερή κινείται η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Δυναμική συνέχεια για τον Αίαντα Κιλκίς

Δυο πολύ καλούς αγώνες Βόλεϊ έδωσε και αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΙΑΣ μέσα στην έδρα του, το Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Παιχνιδοχωριό του Ράντσου Κιλκίς


Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Παιονίας με την παρουσία του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γουμένισσας και την πολιτική ηγεσία του Δήμου. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του Νοσοκομείου της Γουμένισσας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς στο Γυμνάσιο Βαπτιστή

Tην Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, μετά από πρόσκληση του Γυμνασίου Βαπτιστή, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Βαπτιστή του νομού Κιλκίς.

Νέες επιτυχίες για τους δρομείς του ΓΑΣ Κιλκίς

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 130 αθλητών και αθλητριών,ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ διοργάνωσε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία αγώνα σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ» στα πλαίσια των «Στ’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, το Δήμο Αλεξάνδρειας και τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: "Πέταξε" άλλους δύο βαθμούς στην έδρα του

Δεν είχε το γκολ, δεν είχε την τύχη και πολύ απλά ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου "πέταξε" δυο βαθμολογικούς πόντους ακόμη στην αναμέτρηση του με τον συνονόματο του Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τελικό αποτέλεσμα 0 - 0 .

Ερώτηση ΚΚΕ, για τα προβλήματα λειτουργίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ
Προς τον Υπουργό Υγείας
Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του, αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς της Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας. Τα προβλήματα του Νοσοκομείου πηγάζουν από την πολιτική υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας. Πολιτική που ακολουθήθηκε από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις και συνεχίζεται από την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απαξιώνοντας τη Δημόσια Υγεία, ενισχύοντας την κερδοφορία της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο αυτό.

ΣΑΕΠ: Καθυστέρηση στην αναγνώριση πτυχίων

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Αρμόδιο για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων και επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων ελληνικών κολλεγίων που συνδέονται με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια είναι το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ).

Μοίρασαν προφυλακτικά στο Κιλκίς

Την 1η Δεκέμβρη,Παγκόσμια Hμέρα κατά του Aids,oι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στήριξαν την τεράστια προσπάθεια του Συλλόγου Οροθετικών ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και την καμπάνια για την πρόληψη του HIV ενημερώνοντας και μοιράζοντας υλικό και προφυλακτικά στους πολίτες της πόλης Κιλκίς.

Σε πληρωμές αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής ύψους 31.859.177,96 προχωρά ο ΕΛ.Γ.Α.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα από τον ΕΛ.Γ.Α, όπως είχε δεσμευθεί, οι διαδικασίες αποστολής των ηλεκτρονικών αρχείων πληρωμής αποζημιώσεων προς την τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 24.466 δικαιούχων παραγωγών, αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 32 εκατ. ευρώ.

"Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία"

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς
Το 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Κάθε χρόνο η μέρα αυτή δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους. 

Άτυπος τίτλος του πρωταθλητή Χειμώνα στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Πρωταθλητής χειμώνα για το πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς αναδείχθηκε με την νίκη του επί του Άρη Παντελεήμονα ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με μικρή όμως διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη ομάδα τον Ποντιακό Ν.Σάντας και πέντε από τον τρίτο Ολυμπιακό Γαλλικού.

ΓΑΣ Κιλκίς: Επίσκεψη του Τμήματος Στίβου στο Ολυμπιακό Μουσείο

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 06-12-2015 επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παιδαγωγικής δράσης του συλλόγου με όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του καθώς και του Αγωνιστικού Τμήματος.

Σήμερα το απόγευμα τα χρήματα των δικαιούχων αγροτών για την βασική ενίσχυση

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αρμόδιο οργανισμό ΟΠΕΚΕΠΕ, σήμερα 7 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών της χώρας το 90% της βασικής ενίσχυσης.

"Άστοχη ερώτηση στην Βουλή"

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Την Παρασκευή ο υπεύθυνος παιδείας της ΝΔ έκανε μια άστοχη ερώτηση στην Βουλή που συνέδεε την έκθεση του ΟΟΣΑ με τα κενά στα σχολεία. Έπαιρνε κάποια στοιχεία της έκθεσης και στο τέλος ρωτούσε πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά το υπουργείο για να λύσει το πρόβλημα των κενών στα σχολεία. Οι γνωστοί άγνωστοι «τσίμπησαν» το θέμα και άρχισαν τα δημοσιεύματα για πρόταση του Φορτσάκη για αύξηση ωραρίου.

Από την Υπονόμευση και την Άρνηση στη Διεθνοποίηση και την Αναγνώριση

Εκδήλωση οργανώνουν τα Ποντιακά Σωματεία Ν. Καβάλας με αφορμή και την τελευταία δήλωση του Υπουργού Παιδείας, με την οποία αμφισβητεί ευθέως την Γενοκτονία.

«Το Στραβόξυλον» του Ψαθά στα Ποντιακά, παρουσιάζουν οι Ακρίτες του Πόντου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» και το Ράδιο Ακρίτες 102,3 έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στη θεατρική παράσταση που παρουσιάζει το Θεατρικό Τμήμα του συλλόγου, με τίτλο: «Το Στραβόξυλον» του Δημήτρη Ψαθά σε διασκευή-απόδοση στην ποντιακή διάλεκτο του Κώστα Καλλίδη, και σκηνοθετική επιμέλεια και επίβλεψη του σκηνοθέτη-ηθοποιού Γιάννη Γεωργιάδη.

Κιλκίς: Εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το Δεκέμβριο στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών και πολιτιστικών σχημάτων.

Kinesis-Gym Kilkis: Zumba Masterclass with Lina Telis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba® Jammers της χώρας!

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νέος φόρος για όσους έχουν Ι. Χ.-Επικίνδυνα πειράματα με τις αντοχές (και τα νεύρα) των απελπισμένων Ελλήνων·Συντάξεις- Τα τρία σενάρια τρόμου για τις μειώσεις·Περιουσιολόγιο: - Το κράτος θα παίρνει το 45% !
ΕΘΝΟΣ ·Το νέο μοντέλο για τη φορολογία Ι. Χ.-Σχεδιάζεται η αύξηση του ειδικού φόρους κατανάλωσης στα καύσιμα·Τα σκοτεινά σχέδια για τον «μαύρο Δεκέμβρη»- Η «γιάφκα» στο πάρκο και η επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ.·Οι μετανάστες αρνούνται να εγκαταλείψουν την Ειδομένη