Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Εθελοντές Κιλκίς – Θεσσαλονίκης: Συγκεντρώνουν και μοιράζουν… ανθρωπιά (φωτό-video)

Άλλη μια αποστολή για την Ειδομένη, πλησιάζει. Οι Εθελοντές Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες, για να ετοιμάσουν τη βοήθεια που θα μεταφέρουν αύριο στους πρόσφυγες, στην περιοχή της Ειδομένης.

Στα "μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια" της χώρας αύριο ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Συνεχίζεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ειδικότερα ο πρώτος όμιλος (7η αγωνιστική) στον οποίο αγωνίζεται και εκπροσωπεί τον νομό Κιλκίς στα "μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια" της χώρας ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ.

Στο Κιλκίς τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 θα επισκεφθεί την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης Αναλυτικά το πρόγραμμα επίσκεψης παρατίθεται ακολούθως:

Πρεμιέρα για το παιδικό πρωτάθλημα και άνετη επικράτηση του Αλέξανδρου επί του Κιλκισιακού

Με το ευρύ 0-5 επικράτησαν οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Σταυροχώρι, επί του Κιλκισιακού στην πρεμιέρα του παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς. Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε μονόλογο του Αλέξανδρου που στο ημίχρονο προηγείτο με 0-3 και στο δεύτερο, ο προπονητής Ηλίας Ξανθόπουλος έκανε πολλές αλλαγές για να προφυλάξει τους παίκτες του, ενόψει του αυριανού δύσκολου παιχνιδιού στην Ξάνθη με τους παίδες της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ.

Στο ΣτΕ και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο προσφεύγουν οι φαρμακοποιοί

Ψήφισμα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, 31.10.2015
Η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ καταδικάζει και απορρίπτει την Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Φαρμακείων και εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Οικονομικών.

Έως 200 ευρώ το «χαράτσι» και για τα οχήματα με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

Εκτός από τα υβριδικά ή ηλεκτροκίνητα ΙΧ, στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου μπαίνουν και τα βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα ηλικίας μέχρι 5 ετών με κινητήρες άνω των 1.800 κυβικών εκατοστών

SOS εκπέμπει το Γυμνάσιο Ευκαρπίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ευκαρπίας Κιλκίς
Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:30 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας όπου μεταξύ άλλων αποφάσισε να εντείνει τις δράσεις του προκειμένου να αναδειχθεί το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης καθηγητών και το χάσιμο υπερβολικά πολύτιμων διδακτικών ωρών σε σημείο που κινδυνεύει η ομαλή εκπαίδευση και πρόοδος των μαθητών του σχολείου μας.

Aυτά τα ακίνητα δεν βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Σοκ περιμένει από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νομεβρίου χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων αφού η κυβέρνηση προχωρά στην απελευθέρωση όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης όπως οι πλειστηριασμοί.

Η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στα Ιωάννινα, Σάββατο 31-10-2015



Διασκέδαση στο Καφέ Ζώγια Κιλκίς, τον Οκτώβριο του 2006



Κάτι από παλιά. Από καλές εποχές. Μουσικοί: Γιάννης Κάβουρας, Νίκος Σπυρλιάδης, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Άντε και με τη νίκη - Καλή επιτυχία στα παιδιά των Ατρόμητων

Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα δίνουν σε λίγη ώρα οι Ατρόμητοι Νέας Σαντας - Αγίου Παντελεήμονα με την ομάδα του Πλαταμώνα στο Λιτόχωρο. Ο κόουτς Λαδάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ναρλίδη (θλάση στο γαστροκνήμιο) και Ανανιάδη (σπασμένη μύτη).

Διασκεδάζουμε στο Φλερτ Κιλκίς, το 1989


- Από το πρόγραμμα του "ΦΛΕΡΤ" στο Κιλκίς στις 6 Απριλίου 1989. Πρωτοποριακό ομολογουμένως για την εποχή του.
- Η λίστα που παρακολουθείτε, είναι μια ευγενική προσφορά του StudioAccordo Κιλκίς

Ρωσικό αεροπλάνο με 224 επιβάτες συνετρίβη στο όρος Σινά

Ένα ρωσικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε 224 άτομα συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στην Χερσόνησο του Σινά, λίγη ώρα μετά την εξαφάνισή του από τα αιγυπτιακά και ρωσικά ραντάρ. Ήδη έχουν ανασυρθεί οι σοροί περίπου 100 επιβαινόντων, ανάμεσα στις οποίες πέντε παιδιών.

Στα Δωμάτια της Καβάλας αυτή την Κυριακή 1η Νοεμβρίου η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Παγγαίου στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή . Μιλάμε για την ιστορία του τόπου, περιπλανόμαστε στο εξαιρετικής ομορφιάς δάσος και εντοπίζουμε γωνιές βγαλμένες από ...”παραμύθι”!

Επιδοτήσεις έως 40.000 ευρώ σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή – Ανοίγει νέο πρόγραμμα – Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά και σύντομα έρχεται νέα χρηματοδοτική «ένεση» με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής αγροτικής επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή πριμ έως 40.000 ευρώ σε 16.000 νέους.

Ξεκινά την Κυριακή ο 5ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπάει αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο Πάικο. Στις 10.30 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του 5ου Ημιμαραθωνίου Πάικου που φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με τους εγγεγραμμένους να έχουν ξεπεράσει τους 350 ενώ εκτιμάται ότι περισσότεροι από 320 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, θα πάρουν εκκίνηση.

Φιέστα για το μητρικό θηλασμό την Κυριακή 1 Νοέμβρη 2015, στο HABITAT

Ανακοίνωση Ομάδας Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς
"Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πιστές στο ραντεβού μας για την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, ετοιμαζόμαστε για τη φιέστα μας γιορτάζοντας το μητρικό θηλασμό.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων Κιλκίς

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων Κιλκίς
ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Δείτε ΕΔΩ

Αποφάσεις συνεδρίασης ΑΠΥΣΔΕ

Του Γιώργου Ξενέλη*
Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ που έγινε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, σας ενημερώνω για τα ακόλουθα:
ΘΕΜΑ 1ο 
Εγκρίθηκε η συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου εκπαιδευτικών Δ.Ε. με διοικητικό έργο. (ν. Ημαθίας, ν. Χαλκιδικής, ν. Πέλλας.)