Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία Καταγραφής/Επικαιροποίησης στοιχείων διοριστέων

Γνωστοποιείται ότι σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 εκκίνησε η διαδικασία Καταγραφής/Επικαιροποίησης στοιχείων και προσόντων (τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακοί τίτλοι, ξένες γλώσσες) όσων περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, καθώς και όσων έχουν διατεθεί προς διορισμό,

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 68 by Les Mills

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis, στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του RPM Release 67

Αυτός είναι ο 34χρονος παιδεραστής, που συνέλαβαν στην Καλλιθέα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 13-10-2015 στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Από το συλλαλητήριο ενάντια στην κρίση, ας μη λείψει κανείς!

Δελτίο τύπου Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και οι Φορείς - Μέλη της, στις 4 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, συγκεντρωνόμαστε από κάθε γωνιά της χώρας στο Πανελλήνιο, Παν - Αναπηρικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομόνοιας, ώρα 11:00 το πρωί, για να διαδηλώσουμε ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της.

Αρκουδάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα με νεκρό ένα αρκουδάκι σημειώθηκε το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου. Το ατύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Κορομηλιάς στο ύψος του οικισμού Λεύκης και ώρα 20:45.

Θεσσαλονίκη: 6ο Balkans Beyond Borders Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Το 6ο Balkans Beyond Borders Short Film Festival έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου με τίτλο Living in… “City-mmetry”φέρνοντας στην πόλη εξαίρετες ταινίες νέων καλλιτεχνών από την περιοχή των Βαλκανίων. Παίρνοντας έμπνευση από την πόλη και τις γεωμετρικές αναπαραστάσεις που αντικατοπτρίζονται σε αυτή ο οργανισμός Balkans Beyond Borders οργανώνει ένα τριήμερο Φεστιβάλ στον πολυχώρο πολιτισμού και αθλητισμού WE, 3ης Σεπτεμβρίου και Γρ. Λαμπράκη.

Παρατείνεται η υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων 2014

Μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2015 παρατείνεται η υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων ημερολογιακού έτους 2014 με απόφαση της ΓΓΔΕ.

Μεϊμαράκης: "Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της" (Video)




ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Κάτω τα χέρια σας από τα Β.Α.Ε. - Θα σας τα κόψουμε σύριζα"


Πότε καταβάλλονται οι δόσεις σε κάρτα σίτισης και οικογενειακό επίδομα

Αύριο Παρασκευή 30/10 αναμένεται να καταβληθεί η Δ’ δόση της κάρτας σίτισης, όπως διαβεβαίωσε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικά με την καθυστέρηση της δόσης. Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τον υφυπουργό το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ αναμένεται να καταβληθεί στις 5 Νοεμβρίου.

Επίσκεψη Μεϊμαράκη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης και μέλη της Διοίκησης.

Παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο νοσηλευόταν, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων», προχθές τα ξημερώματα!  

Κιλτίδης: "Γιατί επέστεψα στη Νέα Δημοκρατία και γιατί στηρίζω Τζιτζικώστα"

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
"Έχω διαπράξει αναμφίβολα λάθη και σφάλματα στην μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή και για πολλά μετάνιωσα. Πλήρωσα ακριβά από παιδί για τις ιδέες μου και τις συγκρούσεις γι αυτές. Εγκλημάτησα μόνον κατά του εαυτού μου, υποτιμώντας την δύναμη που μου έδιναν όσοι πίστευαν στο πρόσωπό μου και δεν διεκδίκησα εντός του συστήματος αυτό που έπρεπε.

Θεσσαλονίκη: Συνέδριο για την ενίσχυση του γεωργικού τομέα

Συνέδριο διεθνούς βεληνεκούς για θέματα αξιοποίησης δεδομένων Παρατήρησης Γης προκειμένου να ενισχυθεί ο γεωργικός τομέας διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, από τις 9.30’ το πρωί στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «NOESIS», στη Θεσσαλονίκη.

Ο Εορτασμός της Εθνικής 75ης Επετείου του ΟΧΙ στο Κιλκίς - Φωτογραφίες

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε και τιμήθηκε η Εθνική επέτειος της 28 Οκτωβρίου στο Κιλκίς, με επίκεντρο των λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

"Παρέλαση" Εθνικού Νέου Αγιονερίου, με άνετη νίκη 3-0 επί του Κιλκισιακού

Πανηγυρική πρόκριση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το Πάϊκο Γουμένισσας στο κύπελλο (ΕΠΣ Κιλκίς) καθώς χθες ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής επετείου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς "φιλοδώρησε" με τρία γκολ στον δεύτερο ημιτελικό τον Κιλκισιακό.
Οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση από τα ... αποδυτήρια κιόλας μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν πράξη αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε δοθεί στην ομάδα του δηλαδή τον χαρακτηρισμό ως αδιαφιλονίκητου φαβορί στο "ζευγάρι" αυτό των ημιτελικών.

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως του Κιλκίς.

Ατμοσφαιρική ρύπανση: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εγκρίνει τα νέα εθνικά ανώτατα όρια για τους ρύπους

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε χθες, Τετάρτη 28/10, τα νέα εθνικά ανώτατα όρια για τις εκπομπές έξι βασικών ρύπων, συμπεριλαμβανομένων του διοξειδίου του θείου, των σωματιδίων και των οξειδίων του αζώτου. Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί περίπου 400.000 πρόωρους θανάτους στην ΕΕ κάθε χρόνο, και η νέα οδηγία μπορεί να οδηγήσει στην μείωση του κόστους που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση ως και 40 δισ. ευρώ μέχρι το 2030.

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ: 108 εποχικοί για 6 μήνες

Με 108 εποχικά εργαζόμενους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ 97 συνολικά θέσεις, εκ των οποίων 48 για διανομείς και 49 για υπαλλήλους εσωτερικής εκμετάλλευσης, όλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.