Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Kinesis-Gym Κιλκίς - "Students offer"

Student offer!!! Stay fit… start now!! 
Εμείς στο Kinesis-Gym ξέρουμε ότι οι νεολαία είναι το μέλλον μας!
Ξέρουμε επίσης ότι "νους υγιής εν σώματι υγιεί"!

Κιλκίς, Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015: Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Άρης Θεσσαλονίκης


Τι είπε η Ζωή Παπαδοπούλου σε εκδήλωση για τον εθελοντισμό στη Θεσσαλονίκη



Ομιλία της Κιλκισιώτισας Εθελόντριας Ζωής Παπαδοπούλου σε εκδήλωση του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, εκ μέρους των "Εθελοντών Κιλκίς - Θεσσαλονίκης, Σύροι Πρόσφυγες"

Τι είπε σήμερα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κοζάνη


Δελτίο τύπου Α. Τζιτζικώστα
“Το πρώτο μέρος του «λογαριασμού» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, επικυρώθηκε χθες από τη Βουλή” υπογράμμισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην “Κοβεντάρειο” της Κοζάνης, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως “ακόμα και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσαν, προβλέπεται αύξηση των ανέργων κατά 100 χιλιάδες το 2015 και 50 χιλιάδες το 2016”. 

Ολοκληρώθηκε ο νέος Οδηγός Destination Lefkada για το 2016

Κυκλοφόρησε τα μέσα Οκτώβρη, ο νέος οδηγός Destination Lefkada, 5η έκδοση, για το 2016. Ανανεωμένος, με νέες εικόνες από τις ανεξάντλητες ομορφιές του νησιού και με πιο σύγχρονη πληροφόρηση, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ως ο ιδανικός πρεσβευτής της Λευκάδας.
Δείτε τον Οδηγό ΕΔΩ.

Κιλκίς: Και τώρα τι θα κάνει η γιαγιά, χωρίς βέρα!

Συνελήφθησαν χθες (16-10-2015) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 γυναίκες ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, προσποιούμενες ιατρική φροντίδα σε 85χρονη που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, της αφαίρεσαν μία χρυσή βέρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Κιλκίς

Ο υποψήφιος για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες της Ειδομένης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ και Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – ΟΓΕ) συνεχίζοντας τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη του Κιλκίς, την Κυριακή 18 Οκτώβρη το πρωί θα διαθέσουν επί τόπου όσα είδη έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.

Πρόβα τζενεράλε με νίκη για τους "Ατρόμητους"

Πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ ήταν το φιλικό που έδωσαν οι Ατρόμητοι με την μεικτή ομάδα στρατιωτικών Θεσσαλονίκης, πρώην μπασκετμπολιστών. Σε έναν αγώνα όπου η δύναμη και το πάθος κυριάρχησαν, οι Ατρόμητοι βρήκαν λύσεις στη ζώνη των αντιπάλων τους και με μπροστάρη τον Ζλατούδη που πέτυχε 17 πόντους πήραν τη νίκη με 56-45.