Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τα σημαντικότερα οφέλη του CROSS FIT

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Ευχάριστο είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφουν το ενδιαφέρον τους για την υγεία τους και την φυσική τους κατάσταση. Έτσι άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο σπεύδουν να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες μεθόδους άσκησης για επίτευξη καλής φυσικής κατάστασης. Μιλώντας για σύγχρονους τρόπους άσκησης ανακαλύπτουμε το Cross Fit, το οποίο είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διάπλασης του σώματος για άριστη φυσική κατάσταση. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα οφέλη της άσκησης CrossFit.

"Υπουργείο Παιδείας: Παραλογισμού συνέχεια..."

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών
Σα να μην έφταναν τα δεινά τα οποία επισώρευσε η αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική που άσκησε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στην εκπαίδευση, (κλειστά σχολεία, χιλιάδες κενά που δεν μπορούν να καλυφθούν, πρωτοφανής καθυστέρηση στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, αλαλούμ με τους αναπληρωτές, υπολειτουργία των σχολείων ειδικής αγωγής), έρχεται τώρα η νέα πολιτική ηγεσία να συνεχίσει την πολιτική της άγνοιας και της αδιαφορίας.

Ο ΣύλλογοςΤριτέκνων νομού Κιλκίς, πάει Ξάνθη

Ο ΣύλλογοςΤριτέκνων Ν.Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους πως οργανώνει εκδρομή στην πόλη της Ξάνθης το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Το GOLDEN ATHLOS FIGHT CLUB, έρχεται στο Κιλκίς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία της μεγαλύτερης αρένας πολεμικών τεχνών - CROSSFIT - ιμάντων ενδυνάμωσης στην Βόρεια Ελλάδα με συνολικό ωφέλιμο χώρο 600 τ.μ. (δυο ξεχωριστοί χώροι εκγύμνασης παιδιών και ενηλίκων αυτούσια ξεχωριστές), αίθουσες ενδυνάμωσης, δυο πυγμαχικά ρινγκ, αίθουσες tatami στα οποία θα καλλιεργούνται τα αθλήματα tae kwon do - muay thai - Πυγμαχία - m.m.a. - kick boxing - Αυτοάμυνα - Crossfit - TRX - Σωματικής Διάπλασης. Επί της οδού 21ης Ιουνίου 43 Golden Athlos Fightclub και 25ης Μαρτίου 32 Athlos Fightclub
Σύντομα κοντά σας.

Νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στα γήπεδα της Ακαδημίας Shooters στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η Κιλκισιώτικη Ακαδημία μετέβη με πέντε (5) αγωνιστικά τμήματα και συνολικά με εβδομηντα πέντε μικρούς ποδοσφαιριστές. Παιδιά και γονείς βίωσαν τη χαρά του Ποδοσφαίρου σε έναν χώρο ιδιαίτερα φιλόξενο για μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλη νίκη, τεράστιο το διπλό του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στη Δράμα με σκορ 1-0

Ευχάριστη έξοδος στη Δράμα για τον Εθνικό Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΊΟΥ το απόγευμα της Κυριακής και μεγάλη νίκη με 1 - 0 με τον Νέστορα Στεφανίδη να σκοράρει στο 46΄ και να χαρίζει ένα σπουδαίο διπλό με αντίπαλο την ιστορική Δόξα.
Οι παίκτες του Γ. Γεωργιάδη απέδειξαν ότι συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι διαθέτουν ποδοσφαιρικά στοιχεία τέτοια που μπορεί να φέρουν κι άλλες ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Κιλκίς: Ενημερωτική συνάντηση για το ΤΕΙ Κιλκίς με εκπροσώπους σπουδαστών του

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και με τη συμμετοχή του βουλευτή ν. Κιλκίς και π. Υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του την προηγούμενη Πέμπτη ενημερωτική συζήτηση με εκπροσώπους σπουδαστών του ΤΕΙ Σχεδίασης και Τεχνολογίας Ένδυσης Κιλκίς.

Στη Νέα Μεσήμβρια ο Οικουμενικός Πατριάρχης Παναγιότατος κ. Βαρθολομαίος

Τη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Παναγιότατος κ. Βαρθολομαίος, για να τιμήσει τη συμπλήρωση των ενενήκοντα ετών από του "ξερριζωμού" των Ομογενών Ελλήνων εκ της αλησμονήτου Μεσήμβιας του Εύξεινου Πόντου.

Ο καλός καθηγητής – Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει.» Πλούταρχος.
Η μεγαλύτερη επιτυχία για ένα καθηγητή είναι η εξαφάνισή του. Δεν πρόκειται φυσικά για ταχυδακτυλουργία, αλλά για το μεγαλύτερο στόχο της διδασκαλίας όπως την περιέγραφε η μεγάλη παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι.

Αλλαγή διοίκησης στην Πυροσβεστική Κιλκίς

Ο Διοικητής της Π.Υ Κιλκίς Επιπυραγός Πρόδρομος Καλαϊτζίδης του Ιωάννη μετατέθηκε στη Δ.Π.Υ Ν. Θεσσαλονίκης. Καθήκοντα νέου Διοικητή από την 01-10-2015 αναλαμβάνει ο Επιπυραγός Αθανάσιος Αραμπατζίδης του Ανδρέα, με αναπληρωτή τον Πυραγό Πολιτίδη Ιωάννη του Θεοχάρη.

Δείτε τον παιδεραστή των Σερρών

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και των φωτογραφιών 30χρονου ημεδαπού, καθώς και της ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης για ασέλγεια με ανήλικους, έναντι αμοιβής οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, ο οποίος την 23-09-2015 είχε συλληφθεί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών.

Τι λέει ο Π. Ψωμιάδης για τις εκλογές προεδρίας στη Νέα Δημοκρατία

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα παραλειπόμενα μιας υποτιθέμενης γενοκτονίας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η έλλειψη “επιστημονικού ήθους” αποτελεί βαρίδιο, το οποίο καθηλώνει την ανάπτυξη των θεωρητικών σπουδών στη χώρα μας. Η διαπίστωση είναι κοινότοπη, ωστόσο ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στην εγχώρια επιστημονική πράξη και στα ελληνικά ενδοεπιστημονικά ήθη.

Αν αύριο στις 11.00 το πρωί ακούσετε σειρήνες, μην τρομάξετε. Είναι άσκηση

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη (06.10.2015) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (5-10-2015)

Η BRIGHT COLORS Α.Β.Ε.Ε. εταιρεία παραγωγής Masterbatches και Compounds με εργοστάσιο στο Κιλκίς ζητεί Χημικό ή Χημικό Μηχανικό. 
Δείτε ΕΔΩ

"Καμιά ανοχή στην πολιτική της καθήλωσης της παιδείας"

Υπογράφει ο Ξενέλλης Γεώργιος,
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία, είτε εργάζεται σε μια πλούσια πόλη της Δύσης, είτε σε μια αυτοσχέδια σχολική αίθουσα κάποιου στρατοπέδου προσφύγων. 

Έβαλαν τα δυνατά τους τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς, αλλά...

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΙΑΣ  Κιλκίς - Βόλεϊ
Με το πιο δύσκολο παιχνίδι ξεκίνησε το Σάββατο 3/10/2015 η ομάδα των Κορασίδων μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2015/16.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τα 48 προαπαιτούμενα για 2 δις ευρώ με αίμα- Σήμερα το κρίσιμο Eurogroup για την εκταμίευση της υποδόσης έως τα μέσα Οκτωβρίου·Χαμηλό βαρομετρικό για Σαμάρά – Μεϊμαράκη- Ούτε «καλημέρα» δεν είπαν το Σάββατο· Στις φετινές δηλώσεις Ε1 καταγράφεται η φτωχοποίηση των Ελλήνων
ΕΘΝΟΣ ·Ποινές – φωτιά σε πρόωρες συντάξεις- Πλήττονται 120.000 ασφαλισμένοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα·Πανεπιστημιακή έρευνα- «Πλαστική βόμβα» αφήνει πίσω του το κύμα των προσφύγων· Πρόεδρος με 181 ψήφους- Καρφιά Βούτση για τον… βίο της Ζωής