Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δεύτερη εκδήλωση της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς, για την Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ έχει προγραμματίσει την δεύτερη εκδήλωση της στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Συγκεκριμένα το Δίκτυο τωνΧΡΥΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ της UEFA προβλέπει την συμμετοχή και των γονέων στην προπονητική και εκπαιδευτική δραστηριότητα. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γίνονται τρόπος ζωής όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπονητική μονάδα με την διαδραστική συμμετοχή γονιών και αθλητών.

Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών Δήμου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης και στα Κ.Ε.Π. του Δήμου για την εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

Φωτογράφιση της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο γήπεδο της Τούμπας-Αγώνες με ΠΑΟΚ

Μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίσθηκε η ομαδική φωτογράφηση όλων των τμημάτων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο γήπεδο της Τούμπας. Η Ακαδημία θα μεταβεί το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου στην Τούμπα και η αναχώρηση θα γίνει από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. 

Γιορτή λήξης για την Ακαδημία Κολύμβησης Αλέξανδρος, με Bye-Bye Party στο κολυμβητήριο

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου έγινε η γιορτή λήξης της αθλητικής περιόδου 2015 στο Κολυμβητήριο του Κιλκίς για την Ακαδημία Αλέξανδρος. Πλήθος αθλουμένων παιδιών και γονέων παρακολούθησε τον απολογισμό της χρονιάς αλλά και ενημερώθηκε από τους προπονητές τους για την έναρξη αλλά και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Σιαμπάνη

Σιαμπάνης Βασίλης
Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Θέλω να σας ευχαριστήσω, και εγώ προσωπικά, αλλά και όλη η ομάδα των ανεξάρτητων Ελλήνων ,όλους όσοι πίστεψαν στην ειλικρίνεια και στην υπευθυνότητα που υποδείξαμε τους τελευταίους 7 μήνες και όχι μόνο.

Αν τρώτε σαλμονέλλα, φάτε και αυτό το σουτζουκάκι

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διενήργησε δειγματοληψία του κατεψυγμένου παρασκευάσματος κρέατος "ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ 50 ΓΡ ΚΤΨ",

Exit polls. Μήπως ήρθε η ώρα να οδηγηθούν προς exit;

Της Βίκυς Μαυρογονάτου
Σε μια εκλογική αναμέτρηση, κατά την οποία αυτοδύναμοι νικητές είναι η αποχή, δεν μπορεί να μην σχολιαστούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων σε σχέση με τα πραγματικά. 
Εδώ και μέρες ακούγαμε για την ελάχιστη έως μηδαμινή διαφορά μεταξύ των πρώτων κομμάτων, την είσοδο ή όχι του κόμματος των Αν. Ελ. στη βουλή τα ποσοστά της Λαϊκής ενότητας και διάφορα άλλα. Προβλέψεις παντελώς άστοχες. 

Κιλκίς: Άρχισαν οι εγγραφές στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του "πόλις"


Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς


Τι λέει η Ν.Δ. για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο τύπου Ν.Δ.
Με το χθεσινό αποτέλεσμα ο κ. Μεϊμαράκης πέτυχε τη μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ η παράταξη. Το κόμμα παραμένει ενωμένο και συμπαγές. Παραμένει ένα ζωντανός πολιτικός οργανισμός, πυλώνας της Δημοκρατίας και εγγύηση για τη σταθερότητα και τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση "Εκκλησιάζουσες" στο κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής"


Εξοικείωση και εισαγωγή στον ναυταθλητισμό των Α.Μ.Ε.Α. στη λίμνη Βόλβη


Υπάρχει παλιό και νέο σ’ αυτές τις εκλογές;

Του Λευτέρη Παυλίδη
Μια γενική εκτίμηση για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών είναι ότι σε σχέση με τις εκλογές του Γενάρη, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διατήρησαν τις δυνάμεις τους και παρότι υπήρξαν εσωτερικές μετακινήσεις οπαδών, τα ποσοστά τους βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία, καθώς αύξησε πάλι το ποσοστό της κατά 0,70% που μεταφράζεται σε συν 1 εκπρόσωπο στη Βουλή.

Ο Στέφανος Γουναρίδης νέος τερματοφύλακας του Εθνικού Νέου Αγιονερίου

Aπό τη Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ανακοινώνεται η συμφωνία συνεργασίας με τον τερματοφύλακα ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ.
Ο Στ. Γουναρίδης προορίζεται να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του νομού μας μετά την λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Χ.Καλογεράκη ο οποίος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Εθνικό.

Μήνυμα Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη

Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ ν. Κιλκίς
Η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου έφερε, δυστυχώς, την παράταξή μας αντιμέτωπη με τη μεγάλη αποχή του εκλογικού σώματος, που στη συντριπτική του πλειονότητα αποτελεί το γνήσιο κορμό της.

Οικογενειακό πακέτο προσφοράς από το Kinesis Gym

Οικογενειακό πακέτο προσφοράς του Kinesis Gym, με πλήρη κάλυψη σε παροχές γυμναστηρίου, (ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, προσωπική προπόνηση, συμβουλές διατροφής)
• Το πρόγραμμα προπληρώνεται κάθε μήνα 50,0€ για δύο μέλη της οικογένειας και επιπλέον 10,0€ για κάθε έξτρα μέλος.
• Το πρόγραμμα έχει δέσμευση δώδεκα μηνών.
• Πληρωμή και διατραπεζικά μέσω Web Banking ή με χρήση πιστωτικής κάρτας 12 x 50,0€ άτοκα.
• Πληροφορίες εγγραφές στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450

Άλλη μια επιτυχία για το θεατρικό εργαστήρι Αξιούπολης

Το θεατρικό εργαστήρι Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο μικρό σχετικά βιογραφικό του σημείωμα. Συγκεκριμένα μετά την επιλογή-πρόκριση του στο 13ο Φεστιβάλ στην Κόρινθο (που δεν πραγματοποιήθηκε η μετάβαση) λόγω κωλύματος, τον Αύγουστο, ήρθε τώρα το καταξιωμένο και παλαιότερο πανελληνίως γνωστό Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου στην Αθήνα να κάνει την τιμή και να το επιλέξει για να δείξει την δουλειά του.

Το αδιανόητο!



Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
«Ο Τσίπρας λαμβάνει μια δεύτερη ευκαιρία», αναφέρεται στον τίτλο δημοσιεύματος της Sueddeutsche Zeitung, η οποία επισημαίνει: «Ο Τσίπρας πετυχαίνει το αδιανόητο - υπέγραψε ένα πακέτο λιτότητας και παρά ταύτα κερδίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη εκλογή. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα».

79χρονος έπεσε από δέντρο και σκοτώθηκε

Χθες (20-09-2015) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, 79χρονος ημεδαπός, στην προσπάθειά του να κόψει δέντρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 4 μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (21-9-2015)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 25/2015) και ισχύει από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού στη χώρα μας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις και ήδη έχουν αρχίσει να επηρεάζουν και την υπόλοιπη χώρα.

Ο Νικηφόρος των Κεντρώων, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο πολιτευτής
της Ένωσης Κεντρώων Κιλκίς
Νικηφόρος Χριστοφορίδης
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου στους 2.300 Κιλκισιώτες (4.2%) που μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους/ες για την πολύτιμη βοήθειά τους, Το Κιλκίς ψήφισε Λεβέντικα και έβαλε το Κέντρο στη Βουλή όπου ανήκει μετά από πολλά έτη. Από σήμερα η Βουλή αποκτά μεγαλύτερη αξία. Μπαίνουμε με ξεκάθαρη εντολή να κόψουμε τις παθογένειες και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας· Σήμερα εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛΛ – Το βράδυ η ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα· Ολάντ: Σπουδαία επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, σημαντικό μήνυμα για την Ευρωπαϊκή Αριστερά
ΕΘΝΟΣ ·Καθαρή νίκη Τσίπρα- Κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό σχηματίζει κυβέρνηση με ΑΝΕΛ·Νέα Δημοκρατία- Πέτυχε τη συσπείρωση, δεν αύξησε τα ποσοστά· ΛΑΕ- Ηττήθηκε το «κόμμα της δραχμής» και της … Ζωής

Δήλωση Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 - Video