Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση για τους οχτώ του κυπέλλου πήρε ο Κιλκισιακός

Την πρόκριση για τους οχτώ του κυπέλλου πήρε ο Κιλκισιακός μας μετά το απογευματινό 3-0 επί του Πευκοδάσους. Ο Χρήστος Παρπουτσής στο 48' και στο 72' και ο Αλέξης Γρηγοριάδης ήταν οι σκόρερ για την ομάδα μας, που αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Λογγινίδη σε σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου, ο οποίος απλά είδε τη κίτρινη.

Δήλωση Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Γνώμη - Video



Χατζησάββας: "Είμαστε πάντα κοντά στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό μας"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα μας οικονομικά, σε συνάρτηση με την απόβαση λαθρομεταναστών σε ανατολικό Αιγαίο αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία και ιδιαίτερα στο Νομό Κιλκίς.

«Κάνε με βοηθό σου, μεγάλο αδερφό σου»

Υπογράφει η
Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας, αλλά κι η υποδοχή των μαθητών και μαθητριών της Α’ τάξης. Φέτος ξεκινάμε ένα πρόγραμμα για την ομαλή ένταξη των παιδιών της Α΄ τάξης στο δημοτικό σχολείο. Πρόκειται για μια σύμπραξη Α’ και ΣΤ’ τάξης με τίτλο «Κάνε με βοηθό σου, μεγάλο αδερφό σου».

Και μετά τις εκλογές τι;

Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ
Πρωινό Κυριακής, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Βαδίζω στους δρόμους της γειτονιάς μου έχοντας ήδη αγοράσει τις καθιερωμένες Κυριακάτικες εφημερίδες.

Βρέθηκε νεκρός 22χρονος Σύριος στις όχθες του Αξιού ποταμού

Πρωινές ώρες χθες (12-09-2015), ανευρέθη νεκρός εντός του ποταμού Αξιού (πλησίον όχθης), στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης, 22χρονος υπήκοος Συρίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον 20χρονο αδερφό του, το απόγευμα της 07-09-2015. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευζώνων.

Περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Κιλκίς

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χωριά του Κιλκίς την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη.
Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
- 10:00 π.μ. στη Κορομηλιά,
10:40 π.μ. στο Μεταλλικό,11:20 π.μ. στο Χορύγι και12:30 μ.μ. θα επισκεφτεί το Παλιό Αγιονέρι όπου και θα πραγματοποιηθεί Προεκλογική Ομιλία.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 13/9/2015

Τυπογραφείο στο Κιλκίς ζητά βοηθό τυπογράφου. Δείτε ΕΔΩ