Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπροσώπηση Δημοτικής Αρχής Κιλκίς στην τελετή αγιασμού σχολείων

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς.  Στην τελετή αγιασμού, τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γ. Τσογγίδης (3ο Γυμνάσιο Κιλκίς) οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Α. Νικολαϊδης (2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς) Τεχνικών Έργων

Ειδομένη, 9 Σεπτεμβρίου 2015: Ο "ξεριζωμός" συνεχίζεται! - Video


Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

"Σας υπενθυμίζουμε ότι στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς έχει δημιουργηθεί από τον Οκτώβριο του 2014 και εξακολουθεί να λειτουργεί, «Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων», που αφορά στη δυνατότητα διάθεσης σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες αναπηρικού αμαξιδίου.

Περιοδείες ΚΚΕ στα χωριά γύρω από την Αργυρούπολη και το Μαυρονέρι

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδείες στα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Επτάλοφο, Θεοδόσια, Ελληνικό και Ίσωμα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Τσαουσίδης, ενώ η Σταυρούλα Νικολαϊδου, επίσης υποψήφια, το απόγευμα της Πέμπτης περιόδευσε στα χωριά Μαυρονέρι, Άνω, Κάτω και Μέσους Απόστολους και στο Νέο Γυναικόκαστρο.

Ενημερωτικά φυλλάδια οδικής ασφάλειας μοίρασε σήμερα η τροχαία, σε μαθητές και γονείς

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά μοίρασαν σήμερα (11.09.2015) το πρωί, αστυνομικοί σε γονείς και μικρούς μαθητές κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Στο Κιλκίς ο Νίκος Δαγλαρτζής των ΑΝ.ΕΛ.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ν. Δαγλαρτζής θα βρίσκεται στο Κιλκίς αύριο στις 10.00 π.μ.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 34χρονο για 4 τρίμετρες καναβουριές

Συνελήφθη χθες (10-9-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 34χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 2 έως 3 μέτρα, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 12,2 γραμμαρίων.

''Από την Κρήτη μέχρι το Κιλκίς κεντάμε στο χρόνο''

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών ν. Κιλκίς ''Το Αρκάδι'' έκθεση κεντήματος με θέμα ''Από την Κρήτη μέχρι το Κιλκίς κεντάμε στο χρόνο''.

Τι είπε ο Τέρενς Κουίκ, σε συνεντεύξεις του, από το Κιλκίς και τις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
O Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ πραγματοποιώντας σήμερα περιοδεία σε Κιλκίς και Σέρρες, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε – μεταξύ άλλων – τα εξής:

Δήμος Κιλκίς: Παρεμβάσεις στη σχολική στέγη

Σε καλό επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Κιλκίς στον τομέα της σχολικής στέγης. Από το 2014 και εντεύθεν έχουν προχωρήσει και έχουν ολοκληρωθεί με ευθύνη και επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου τεχνικές εργασίες, που αφορούν ως επί το πλείστον, επισκευές στέγης, τοποθέτηση – αντικατάσταση υδρορροών για την αποτελεσματικότερη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων και την αποφυγή υγρασίας, τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών στις εξόδους σχολείων, εγκατάσταση - αντικατάσταση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σε αίθουσες διδασκαλίας, αντικατάσταση – συντήρηση πλακιδίων και μαρμάρων σε προαύλειους χώρους και σε W.C σχολικών διδακτηρίων.

Οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων στο νομό Κιλκίς



Οι υποψήφιοι
όλων των
κομμάτων
στο νομό Κιλκίς

Τελικά την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, η συναυλία του Μπάση - Χρηστίδου στο Κιλκίς


Η Φιλαρμονική Δήμου Νέας Ζίχνης στο Κιλκίς, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτριος Σισμανίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημήτριος Τσαντάκης σας καλούν να παρακολουθήσετε τη συναυλία της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, με τίτλο “Συμφωνία του φθινοπώρου” την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου, νυν Λατσιών.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Αλέξης Τσίπρας χθες βράδυ από τα Γιάννενα- Η αριστερή κυβέρνηση εγγύηση για τον λαό·Π. Σκουρλέτης: - Η αυτοδυναμία, εργαλείο για να ξεφύγουμε από το παλιό·Ευρωκοινοβούλιο για προσφυγικό: Αξιοθρήνητες κυβερνήσεις.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η Εφορία «τρυπώνει» σε τραπεζικούς λογαριασμούς 10 ετών – Μαζική διασταύρωση δηλωθέντων εισοδημάτων και καταθέσεων για τυχόν αποκλίσεις·Χτυπάει καμπάνες το Reuters: - Γκρεμίζεται η ελληνική οικονομία· Ο Λαλιώτης και πάλι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ- Τελευταίος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας