Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κιλκισιακός τιμά τη μνήμη του Παναγιώτη Μολακίδη

Για την οικογένεια του Κιλκισιακού ο κυριακάτικος αγώνας κυπέλλου με τον Αστέρα Βαλτοτοπίου έχει ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία!

Προσφορά παιδικών τροφών στους πρόσφυγες της Ειδομένης, από την Κλινική Genesis- Video



Οι στρατιωτικοί τρέχουν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο για καλό σκοπό

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ "Η ΜΕΛΙΣΣΑ", θα συμμετάσχει με την Ομάδα του, στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015. Μαζί του θα είναι όπως πάντα και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΟΑΕΕ: Νέα παράταση καταβολής εισφορών και δόσεων

O OAEE, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας καθώς και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των capital controls, παρέχει στους ασφαλισμένους – οφειλέτες του νέα παράταση καταβολής εισφορών και δόσεων, έως 30/9/2015.
Στη νέα παράταση πληρωμής εντάσσονται:

Πανήγυρις ανακομιδής Ιερών Λειψάνων Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς


Πανελλαδικό συλλαλητήριο ΠΟΕ-ΟΤΑ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015


Εμποροπανήγυρη Κιλκίς: Προσοχή, ευκαιρία για κλέφτες

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς προειδοποιούν
Εν όψει της εμποροπανήγυρης Κιλκίς, πολλοί επιτήδειοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σας για να διαπράξουν κλοπές.
Προσταστέψτε το σπίτι σας από κλοπές
Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας. 

Παραδίδονται την Παρασκευή, 19 εργατικές κατοικίες στην Αξιούπολη

Σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 4-9-15 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης σε 19 από τους συνολικά 25 δικαιούχους των εργατικών κατοικιών της Αξιούπολης. 

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα έργων 2016 του Δήμου Κιλκίς

Σε 1.835.740,76ευρώ ανέρχεται το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για το 2016.
Το τεχνικό πρόγραμμα του επόμενου έτους, υπηρετεί ως φιλοσοφία, την υλοποίηση έργων υποδομής, την άσκηση παρεμβάσεων για την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας και χωρίζεται σε πέντε άξονες: οδοποιία, αντιπλημμυρικά έργα, κτηριακές αναβαθμίσεις δημοτικών συγκροτημάτων, κατασκευές παιδικών χαρών, συντήρηση – διαμόρφωση κοιμητηρίων ενώ δεσμεύεται πίστωση 100.000ευρώ για την ανάθεση σύνταξης μελετών.

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015: Τι θα ισχύσει με τους ετεροδημότες – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ορίζει τι θα ισχύσει με τους εκλογικούς καταλόγους βάσει των οποίων θα διενεργηθούν οι βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεµβρίου 2015.

Κλείδωσε ο ΦΠΑ στο 23% για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια - Δεν θα δοθεί αναστολή

Οριστική είναι πλέον η απόφαση για την επιβολή ΦΠΑ στο 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Μάλιστα σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση τα ιδιωτικά σχολεία έχουν περιθώριο έως τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να υποβάλουν δήλωση μεταβολών στην εφορία ως υπόχρεοι του φόρου.

"Καταγγέλουμε την επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.»

Δελτίο τύπου Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.»
H Διοίκηση του Πανελλαδικού Σωματείου καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου, σε όλους τους εργαζόμενους, και στους αρμόδιους φορείς, την απόλυση όλων των συναδέλφων που εργάζονται στα καταστήματα Καλοχωρίου και Μετσόβου. 

Κιλκίς μέρα μεσημέρι: Άδεια πόλη!



Πρωτοβουλία για το σχεδιασμό εξόδων από την κρίση που θα υπηρετούν το «Όχι» του Ελληνικού Λαού

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας ερευνητών, επιστημόνων και πανεπιστημιακών για το σχεδιασμό διεξόδων από την κρίση
Στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015 ο ελληνικός λαός προέταξε ένα αποφασιστικό «Όχι» στις πολιτικές της ύφεσης, της φτωχοποίησης και των νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων. Ήδη, όμως, την επομένη ημέρα η ανακοίνωση της πλειοψηφίας των πολιτικών αρχηγών διέστρεψε αυτήν την ετυμηγορία.

1η Σεπτεμβρίου 1821: Το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης


Όσοι αποτολμήσουν να εμβαθύνουν στις πηγές της ιστορίας μακριά από τη γνωστή και δυστυχώς επικρατούσα στα ελλαδικά "πνευματικά ιδρύματα" συλλογιστική, θα διαπιστώσουν ότι σε όλα σχεδόν τα νησιά του Αιγαίου υπήρξε από ένα ολοκαύτωμα αντίστοιχο με τη σφαγή της Χίου, είτε πρόκειται για την περίοδο της τουρκοκρατίας είτε στη περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης. Ένα από αυτά είναι και το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης την 1η Σεπτεμβρίου 1821. 

Σέρρες: Σκοτώθηκε 33χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Σήμερα (1-9-2015) τα ξημερώματα στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 33χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 33χρονος οδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Συλλυπητήρια για τους Βασίλη και Σίσσυ Κωνσταντινίδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης 
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς 
"Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους οικείους του Βασίλη και της Σίσσυ Κωνσταντινίδη για τον αδόκητο θάνατο τους σε τροχαίο δυστύχημα. Τα ίδια θερμά συλλυπητήρια απευθύνονται και προς τα μέλη του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας. Ενός Συλλόγου του οποίου ο Βασίλης Κωνσταντινίδης υπήρξε η ¨ψυχή¨ υπηρετώντας τον για πολλά έτη, από τη θέση του προέδρου.

Πως μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις η οφειλή στην εφορία

Η δήλωση υποβλήθηκε λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ακόμα και στην καταβολή της πρώτης δόσης. Τι μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να ρυθμίσουμε το σύνολο της οφειλής σε 12 δόσεις, αρκεί να υπάρχει αντικειμενική δυσκολία αποπληρωμής των δόσεων και αυτό να αποδεικνύεται.

Παζάρι Αγάπης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς από τις 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς 
Για 5η χρονιά ο θεσμός του παζαριού αγάπης συνεχίζεται και θα λάβει χώρα και φέτος στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς. Σας περιμένουμε στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για να μας βοηθήσετε στη προσπάθεια μας, πουλώντας συμβολικά πράγματα, να ενισχύσουμε με μέρος των εσόδων μας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» όπως και τον Σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς.

Συλλυπητήρια, για τον θάνατο του Βασίλη Κωνσταντινίδη και της συζύγου του

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής ν. Κιλκίς

«Με λύπη πληροφορήθηκα τον απροσδόκητο θάνατο του Βασίλη Κωνσταντινίδη και της συζύγου του. Ενός μαχητικού ανθρώπου, που αγωνιζόταν με σθένος για τις ιδέες και τις αρχές του. Η παρουσία του στα κοινά του Νομού Κιλκίς υπήρξε έντονη και η προσφορά του μέσα από τις δράσεις του ιδιαίτερα σημαντική. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια, για τον θάνατο του Κυριάκου Τσιτουρίδη

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής ν. Κιλκίς
«Εκφράζω τη λύπη μου για την απώλεια του Κυριάκου Τσιτουρίδη, πατέρα του Σάββα Τσιτουρίδη. Στη δε οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Αιωνία του η μνήμη»

"Καλή σχολική χρονιά"

Της Σωτηρίας Καρολίδου*
Με τη μυρωδιά της θαλασσινής αύρας και τα σημάδια του ήλιου πάνω μας, τα βήματα μας οδηγούν να συναντήσουμε ανθρώπους αγαπημένους, συνεργάτες πολύτιμους, συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους, τη σημερινή μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονιάς με όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχηθώ ολόψυχα η χρονιά αυτή να είναι δημιουργική, ενδιαφέρουσα, με πολλές χαρές, επιτυχίες και ευκαιρίες βελτίωσης.

Θέσεις εργασίας στην Kleemann Κιλκίς - 1/9/2015

Ο όμιλος εταιριών Kleemann Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς
Ρωσόφωνο Μηχανικό Πωλήσεων

Γερμανόφωνο Μηχανικό Πωλήσεων 

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Σε απευθείας σύνδεση με τη διαπλοκή Ν.Δ,, Ποτάμι-Ρουσφέτι 6 εκατ. ευρώ στα κανάλια·Μάχη για να γίνει παρελθόν το κατεστημένο 40 χρόνων-Πανστρατιά του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε η Πανελλαδική σύσκεψη·Συμπόρευση Λαφαζάνη- Κωνσταντοπούλου στον δρόμο της δραχμής
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·»Ερρίκος Ντυνάν»- Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Φώφης-Είναι οδοντίατρος! Πληρωνόταν κανονικά αλλά ήταν εξαφανισμένος επί πέντε χρόνια·Ισχύει (!) ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία-Η υπηρεσιακή κυβέρνηση αποφάσισε να μην παγώσει τελικά τις αυξήσεις στα δίδακτρα·Η Ζωή «έβαζε» υπαλλήλους (στη Βουλή) έως προχθές!-Επεισόδιο με τους διαμαρτυρόμενους συμβασιούχους