Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

"Απομονώστε τα φαινόμενα εκμετάλλευσης εις βάρος των ξεριζωμένων"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους χιλιάδες μετανάστες - πρόσφυγες που βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, προσπαθώντας να φθάσουν στις χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης.

Ετοιμάζεται ο κιλκισιώτης Αριστοτέλης Μελικιάδης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε

Συναντήθηκαν στο Σκρα για κοινή προπόνηση, στις 20 Αυγούστου 2015, οι σύλλογοι, Kyokushin karate "Αριστοτελης" από το Κιλκις, "Αλεξανδρος" από το Πολύκαστρο και "Φιλιππος" από την Νέα Σάντα.

Ο Πάνος Άσπρος, απαντά στον Πάνο Μαύρο

Απάντηση - σχόλιο στο άρθρο του Πάνου Μαύρου "Μεγάλος ιδιωτικός όμιλος στον τομέα της υγείας, επενδύει στο Κιλκίς με αφορμή τη φημισμένη Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς "
Του αναγνώστη της Γνώμης Π. Α.
Καλό και πρωτοποριακό, αν και λίγο ατελές στη δομή του το κείμενο σαν σκεπτικό, με αφορμή τη φημισμένη ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς. Ποια κλινική; Την α’ με τον Παπαδόπουλο και τον Ζάχο, την β’ με τον Μάτσο και τον Κρυστάλλη ή την συγχωνευμένη τώρα με τον Καρανικόλα;

Διακινούσαν ναρκωτικά και προωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, στη Μύκονο

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, προς εξυπηρέτηση πελατών μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, στη Μύκονο.

Πικρή ήττα, με σκορ 2 - 1 για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Πικρή ήττα όπως εξελίχθηκε με σκορ 2 - 1 για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Εθνικό Σερρών / Γαζώρου εκτός έδρας. Η ομάδα του νομού μας προηγήθηκε 0-1 όμως τελικώς υπέστη ήττα αφού οι γηπεδούχοι με δυο πέναλτυ πήραν τη νίκη με 2-1.

Για το "Μεταναστευτικό" μιλά ο Χ. Χατζησάββας στη Γνώμη - Video



Για το "Μεταναστευτικό" μιλά ο Θ. Παραστατίδης στη Γνώμη - Video


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς, χορεύει στις 28 Αυγούστου 2015


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τις οποίες παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ, ..με μια βαλίτσα στο χέρι .. ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Οι πρώτες συναυλίες της περιοδείας είχαν τεράστια επιτυχία και το ταξίδι συνεχίζεται!