Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Μεγάλος ιδιωτικός όμιλος στον τομέα της υγείας, επενδύει στο Κιλκίς με αφορμή τη φημισμένη Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κάποτε στο μαγαζί του Μήτα (ένας ήταν ο Μήτας), ή στου Νικολόπουλου, υπήρχαν δύο και μοναδικές καρτ-ποστάλ με φωτογραφίες του συγχωρεμένου φωτογράφου  Γαβριηλίδη, με άποψη της πόλης μας. Η μία πιο απαίσια από την άλλη. Δεν έφταιγε ο συχωρεμένος ο φωτογράφος βέβαια……

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ - Δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 επισήμανε ότι ο εισπρακτικός στόχος των 2,65 δισ. ευρώ παραμένει.

"Η χάρη της Παναγίας μας Γουμένισσας ας διαμοιράζει δύναμη ελπίδος και γλυκασμό χαράς σε όλον τον Ελληνισμό"

[εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Παρόλο που πλεονάζουν οι Εκκλησίες και τα Προσκυνήματα της Υπεραγίας Θεοτόκου, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, “μεγαλύνεται” κυριολεκτικά και η όμορφη Παιονική Γουμένισσα, όπου και εδρεύει φερωνύμως η ιστορική Μονή της Παναγίας.

«Ούτε γουλιά Coca Cola» γιατί συμφέρει στην ελληνική οικονομία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
“Το κίνημα της >γουλιάς<”: όταν ο αντίπαλος, έστω και στην προσπάθειά του να σε κατασυκοφαντήσει επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να απαξιώσει τον αγώνα σου, έχεις επιτύχει μια μεγάλη νίκη – παραδέχεται ότι υπάρχεις και αγωνίζεσαι, ότι δε μπορεί να σε παραγνωρίσει.

Κάλεσμα ΠΑΣΥ: "Οι αγρότες να γυρίσουν την πλάτη στο νέο πρόσωπο του παλιού αγροτοσυνδικαλισμού"

ΚΑΛΕΣΜΑ 
σε ενημέρωση – συζήτηση και συγκρότηση Γραμματείας Κιλκίς της ΠΑΣΥ , Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στις 8.00 μ.μ. , Εργατικό Κέντρο Κιλκίς
(γραφείο Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς)

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο

Σήμερα και ώρα 07.20 περίπου, στο 4,2 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κασσάνδρας – Κασσανδρινού Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 20χρονος οδηγός του δικύκλου.

«Έγκριση Παράτασης Περιβαλλοντικών Όρων για το Δρόμο Σάντας - Θεσσαλονίκης»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Την 16 Ιουνίου 2015 σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Γεωργαντά για το ζήτημα της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Δρόμος Σάντας – Θεσσαλονίκης», ο τότε Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΠΑ.Π.ΕΝ) κ. Λαφαζάνης δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση της ανασυγκρότησης του Κεντρικού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΚΕ.Σ.Π.Α) με προτεραιότητα τη γνωμοδότηση επί του συγκεκριμένου έργου.

Η «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η Καλλιτεχνική Εταιρία «Προσκήνιο» και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι την «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 21:00. Γενική είσοδος 5€. Κρατήσεις 6944062928. 
Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη. Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Παιονία: Αιτήσεις συμμετοχής για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παιονίας, ως φορέας υλοποίησης της Δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής", έπειτα από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Επιλέξιμων Δομών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Πολυκάστρου, Αξιούπολης και Ευρωπού περιόδου 2015-2016, καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς να υποβάλλουν τα απαραίτητα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και την Αίτηση Συμμετοχής-Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr), στα Δημοτικά Καταστήματα Ευρωπού, Γουμένισσας , Αξιούπολης και στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, από τις 05/08/2015 έως τις 18/08/2015.

Αιτήσεις συμμετοχής για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων στο βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό της Κ.Δ.Ε. Κιλκίς

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων καθώς και των γονέων και κηδεμόνων των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ -ΜΕΑ για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων στο βρεφονηπιακό σταθμό ''Τσαφ – Τσουφ'' και στον παιδικό σταθμό ''Αστεράκια'' της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) που καλύπτεται από το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α.

Ευρωπός Παιονίας: Από 18 έως 23 Αυγούστου 2015, οι εκδηλώσεις "ΕΥΡΩΠΟΣ 2015"

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις "ΕΥΡΩΠΟΣ 2015", που διοργανώνει ο δήμος Παιονίας και η δημοτική κοινότητα Ευρωπού από 18 έως 23 Αυγούστου 2015, στον Ευρωπό.