Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Λαϊκοποντιακό ξεφάντωμα στο Γερακαριό Κιλκίς, στις 14 Αυγούστου 2015


Το Δικαίωμα Ελευθερίας Κίνησης



Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς στο 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 22 Αυγούστου 2015, στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στο αρχαίο θέατρο του Δίου, δραματοποιημένη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Μύθου λόγια, της γης και τ’ ουρανού» και θέμα τους μύθους, τις παραδόσεις και τα ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με τον Όλυμπο και τον τόπο μας.
Στην παράσταση αυτή θα συμμετέχουν και τα Λύκεια των Ελληνίδων Βέροιας, Γιαννιτσών, Κιλκίς.

Παρανομείτε ενάντια στον εαυτό σας, αν φάτε αυτήν την σταφίδα σουλτανίνα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε σε προϊόν σταφίδας σουλτανίνας την ύπαρξη ωχρατοξίνης Α σε επίπεδα άνω του επιτρεπτού ορίου όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Αν έχετε αλλεργία / δυσανεξία σε άμυλο σιταριού, μακριά από αυτήν την "Τυροκαυτερή"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου στην επιχείρηση παραγωγής και διάθεσης τροφίμων – ορεκτικών με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΤΣΙΔΗ Α.Ε.», διαπίστωσε ότι η εν λόγω εταιρεία παρασκευάζει και συσκευάζει προϊόν με την ονομασία «Tυροκαυτερή» για την παρασκευή του οποίου χρησιμοποιεί «άμυλο σίτου», το οποίο δεν δηλώνεται στον κατάλογο συστατικών. Το άμυλο σίτου προέρχεται από το σιτάρι και μπορεί να προκαλέσει αλλεργία / δυσανεξία σε άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το προπονητικό επιτελείο (Γεωργιάδης – Φωτιάδης) στις προπονήσεις της ομάδας του Εθνικού η οποία ως γνωστόν πραγματοποιείται στην τοποθεσία των Ανω Ποροϊων.

Θέσεις εργασίας Λογοθεραπευτών από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα, προκηρύσσει δύο (2) θέσεις Λογοθεραπευτών/τριων, με γνωστικό αντικείμενο τη «Λογοθεραπεία».

Ασφάλεια τροφίμων τους καλοκαιρινούς μήνες

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι ευκαιρίες για δροσερές αποδράσεις είναι αρκετές. Πολλές φορές όμως χρειάζεται να μεταφέρουμε τρόφιμα. Πως μπορούμε λοιπόν να αποφύγουμε τις αλλοιώσεις;

Κιλκίς: 56χρονος μετέφερε παράνομα με τουριστικό λεοφωρείο 28 αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (10-08-2015) το πρωί στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 56χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Αυξημένα μέτρα τροχαίας, εν όψει Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

"Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές", στον θερινό κινηματοράφο Κιλκίς

Δροσερή, κεφάτη και ωραία ταινία για τους μικρούς μας φίλους φιλοξενεί ο θερινός κινηματογράφος “Δημήτριος Ζωηρός” στις 13 Αυγούστου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Κιλκίς για παράνομη μεταφορά 6 αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (10-08-2015) το πρωί σε αγροτική περιοχή στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 73 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός "Like & Share"του Kinesis-Gym Kilkis

Κάνε Like (μου αρέσει ) στην σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook ή Share (κοινοποίησε την) αν έχεις ήδη κάνει Like για να κάνει κάποιος φίλος σου και κέρδισε τρίμηνη συνδρομή!

ΟΛΟ το προσχέδιο του νέου Μνημονίου - Τα προαπαιτούμενα

Ένα ολοήμερο και ολονύκτιο θρίλερ, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας έως σήμερα το πρωί, εκτυλίχτηκε χθες, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσμών να ξεκινούν στις 9 το πρωί και με μικρά διαλείμματα να συνεχίζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αμάραντου στα Αμάραντα


Ο ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς χορεύει την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015


Αιτήσεις για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2015

Η Μεγάλη Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Κιλκίς θα λειτουργήσει από 02 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.  Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ/Σ και της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Οικολόγοι Πράσινοι: "Απαράδεκτη και φιλοκυνηγετική η νέα ρυθμιστική για το κυνήγι"

Δελτίο τύπου Οικολόγων  Πράσινων
Η έκδοση της επικείμενης ετήσιας ρυθμιστικής απόφασης του κυνηγιού από το Υπουργείο Παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την παραδοσιακή πια σχέση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας με το Υπουργείο, παρόλο που ο αναπληρωτής Υπουργός - αρμόδιος για το θέμα Γιάννης Τσιρώνης είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων. Η απόφαση αγνοεί τόσο βασικές αρχές διαχείρισης περιβάλλοντος όσο και τις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις που κατέθεσε το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων στο Υπουργείο.

Παρατάσεις απόσπασης εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού

Η Πολιτική Ηγεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. έχει υπογράψει αποφάσεις παράτασης απόσπασης εκπαιδευτικών, ως εξής: 
Παρατάσεις απόσπασης εκπαιδευτικών προς συμπλήρωση πενταετίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.4027/2011.

Κανονικά η λειτουργία των ολοήμερων σχολείων

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωση του διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου σύμφωνα με τα οποία εξετάζεται η κατάργηση των ολοήμερων σχολείων προκειμένου να εξοικονομηθούν κονδύλια.