Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Φιλικά ξεφιλικά "έχωσε" 5 γκολάκια, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα (5 - 0) στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας στη Μεγάλη Βρύση επί του τοπικού Αστέρα. 
Σε ένα καλό κατά διαστήματα παιχνίδι η ομάδα εκπρόσωπος του νομού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας απέδειξε ότι ο χρόνος κυλά προς όφελος της καθώς μέρα με τη μέρα και εφόσον "δεθεί" η ομάδα από τις πολλές προσθήκες που έχουν έως σήμερα γίνει (και αναμένονται και άλλες) στο έμψυχο δυναμικό της, θα αποδώσει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Ε.Π.Σ. Κιλκίς: Αιτήσεις διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας

Προς όλους τους Διαιτητές – Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Κιλκίς
1. Όλοι οι Διαιτητές – Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσής μας, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 31 / 08 / 2015 και ώρα 19.00μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, Αίτηση & Διοριστήριο Κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξής τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του Κανονισμού Διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Το νέο επεισόδιο του Les Mills - RPM Release 67, στο Kinesis Kilkis

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του RPM Release 67

Κιλκίς: Πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων - Λουτροθεραπείας – Πηλοθεραπείας ηλικιωμένων ατόμων και ΑμεΑ»

Μετά από έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων - Λουτροθεραπείας – Πηλοθεραπείας ηλικιωμένων ατόμων και ΑμεΑ» , στο οποίο θα συμμετέχουν ηλικιωμένα άτομα (60 ετών και άνω), συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων, συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων του ΟΓΑ καθώς και ενήλικα άτομα με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) από αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 10 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

9ο KILKIS CUP: Τένις επιπέδου στο Κιλκίς

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τένις επιπέδου θα έχουν και φέτος οι Κιλκισιώτες στο 9ο KILKIS CUP, στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά για αγόρια και κορίτσια έως 16 χρονών, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του στην πόλη του Κιλκίς (στο δρόμο προς Προφήτη Ηλία).

Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Θεοτόκεια 2015" δήμου Παιονίας

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές & θρησκευτικές εκδηλώσεις «40α ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ» που διοργανώνει ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από 8 έως 17 Αυγούστου 2015 στη Γουμένισσα.

Η αληθινή ιστορία ενός ατυχήματος.... διαδώστε το video



Κιλκίς: Συνέλαβαν 46χρονο για παράνομη μεταφορά 3 Σύριων

Συνελήφθη χθες (07-08-2015) το απόγευμα στη Νέα Εθνική Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής και για παραβίαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή).

Κιλκίς: Συνέλαβαν 54χρονο για παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (07-08-2015) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 54χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 53χρονο για παράνομη μεταφορά 27χρονου Σύριου

Συνελήφθη χθες (07-08-2015) το μεσημέρι στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Το υπουργείο Πολιτισμού... κλέβει την Εφορία! Τι άλλο;...

Ένα απίστευτο όργιο φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (αντίστοιχη του ΣΔΟΕ) την Τετάρτη στο κατάστημα (Πωλητήριο) που βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και ανήκει στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων του υπουργείου Πολιτισμού. Κοινώς, οι ελεγκτές ανακάλυψαν εμβρόντητοι ότι το υπουργείο Πολιτισμού κλέβει την Εφορία, ή ακόμη πιο απλά, ότι το κράτος κλέβει... το κράτος.