Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Παράδοση και παραλαβή διοίκησης στη ΛΑΦ Κιλκίς - Video


Επίπονη η προετοιμασία για τους παίκτες του Εθνικού Αγιονερίου Κιλκίς

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε μέχρι και την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του Εθνικού, την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

"Καλό καλοκαίρι" από το Yoga Pilates House Kilkis


Εύζωνοι Κιλκίς: Συνέλαβαν 50χρονο για παράνομη μεταφορά 3 Σύριων

Συνελήφθη χθες (4-8-2015) το μεσημέρι στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα προς την μεθοριακή γραμμή, συνολικά 3 υπηκόους Συρίας, εκ των οποίων οι 2 είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο της μη μετάβασης τους στον Νομό Κιλκίς, ενώ ο 3ος υπέδειξε πλαστό διαβατήριο με ψευδή στοιχεία.

Κτηματολόγιο: Ποιοι χάνουν τα ακίνητά τους - Ξέχασαν να τα δηλώσουν

Περίπου 10.000 ακίνητα αναμένεται να αλλάξουν χέρια μέχρι το τέλος του χρόνου και να περάσουν στη δικαιοδοσία του Δημοσίου. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, πρόκειται για τα λεγόμενα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη», τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο. Η κτηματογράφησή τους άρχισε την περίοδο 1997-1999 σε 340 περιοχές σε όλη τη χώρα και συνολικά μέχρι σήμερα φτάνουν τα 200.000.

Πέθανε η μητέρα αλλά η κόρη "ξέχασε" να το δηλώσει και έπαιρνε τη σύνταξη της θανούσης για χρόνια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 53χρονης ημεδαπής, για παράνομη λήψη συντάξεων της θανούσας μητέρας της. Συγκεκριμένα, η 53χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης καθώς και για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και νόθευση κατ’ εξακολούθηση.

Μεγάλη ποντιακή βραδιά με τον Στάθη Νικολαϊδη, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο Μαυρονέρι Κιλκίς


Επέστρεψαν γεμάτες μετάλλια οι αθλήτριές μας των Special Olympics 2015

Οι αθλήτριες των προγραμμάτων Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος Λέρα Θεοδώρα (4 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ)
και  Θεοδωρίδου Νατάσα (2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ), οι οποίες συμμετείχαν στους ΧΙV Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics 2015 στο Los Angeles, επέστρεψαν με τη γυμνάστριά τους κ. Σοφία Βουκάντση την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, στις 23.15 στη Θεσσαλονίκη στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Κοινωνικό μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία


Επιτέλους ! Κολυμβητήριο στο Κιλκίς σε 2 χρόνια !! Παραδίδεται το Μάιο του 2041 μΧ

 Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το κείμενο είναι αφιερωμένο στους αφανείς ήρωες Κιλκισιώτες γονείς, οι οποίοι έχουν παιδιά με αναπηρία και πηγαινοέρχονται 2-3 φορές την εβδομάδα σε κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, με δικά τους ΙΧ, αλλά και έξοδα δασκάλων κτλ με την ελπίδα να θεραπεύσουν τα παιδιά τους…
Διότι αν περίμεναν από τους «σωτήρες», κάηκαν…

Επιδόματα τέλος! Το κουαρτέτο καταπίνει και τα βοηθήματα – Από λάθος κουρεύεται και το επίδομα τέκνων!

- Επαναφέρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα οι δανειστές και κόβουν τα κοινωνικά επιδόματα
- Κίνδυνος για επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων, φοιτητικά, ΟΓΑ, ΕΚΑΣ κλπ
- Βοήθημα μόνο σε όσους ζουν σε επίπεδα ακραίας φτώχειας επιτρέπουν οι δανειστές
- Θέλουν να περικοπούν δαπάνες ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ

Την Παρασκευή καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα σε 230.000 δικαιούχους

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Β’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 26-6-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.