Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αναβάθμιση Ποιότητας Νερού στο Δήμο Κιλκίς μέσω του προγράμματος DoWaterNet


Στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου με ονομασία "Μεταφορά τεχνογνωσίας και προσαρμογή της ΔΕΥΑΚ στις νέες συνθήκες που επέφερε ο «Καλλικράτης» στη Διαχείριση των υδάτινων πόρων στην περιοχή παρέμβασης.

Πώς θα εξομαλυνθούν οι ελληνογερμανικές σχέσεις;

Πηγή: Deutsche Welle
Την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στην ελληνική Βουλή εξέφρασε η Ζίγκριντ Σκαρπέλλη Σπερκ, πρόεδρος της Ένωσης των Γερμανοελληνικών Εταιρειών και πρώην βουλευτής του SPD.

Πρωταθλητής Ελλάδος πάλης στη άμμο, ο δικός μας Θεοδόσης Παυλίδης από τον Εύρωπο

Ο αθλητής του συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Καραγιάννης'' Ευρωπού, Παυλίδης Θεοδόσης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στα 90 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών πάλης στην άμμο. Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στην Παραλία Κατερίνης.

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για τις 160 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ


Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2014 (ΦΕΚ 11/05-09-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας,εκατόν εξήντα (160) θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.).

Με 15 ευρώ τη μέρα



Της Μέμας Τεμεκενίδου
Κι εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα και δε σ εκπλήσσει τίποτα……. φλατς, ένας Θηβαίος στα μούτρα σου! Ο Χρήστος ο Θηβαίος ντεεεε!! Ο τραγουδιάρης, ο (ντεμέκ) κουλτουριάρης, που με όσα μαλλιά του μείνανε και όσα μυαλά είχε εντός του κρανίου του, βγήκε να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο.

Κιλκίς: Ακυρώνεται η παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα”

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι η προγραμματισμένη για 26 Ιουλίου θεατρική παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα” στο Θέατρο Λόφου ακυρώνεται αφενός εξαιτίας της δυσχερούς κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και αφετέρου λόγω των ανυπέρβλητων προβλήματων που ανακύπτουν λόγω των συνθηκών αυτών.

Απετράπη αυτοκτονία 40χρονου μέσω Cyber Alert

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «Cyber Alert», σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, απετράπη ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας.

«1000 ακίνητα δεν έχουν δηλωθεί στο κτηματολογικό γραφείο Πολυκάστρου»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με την υπ’ αρ. 170/2/30.7.2013 απόφαση του ο Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (ΕΚΧΑ ΑΕ) όρισε την 1.8.2003 ως ημερομηνία για την έναρξη ισχύος του Κτηματολογίου στις κτηματογραφημένες περιοχές Πολυκάστρου και Πευκοδάσους Κιλκίς.

Παραχώρηση οργάνων στίβου από το δήμο Κιλκίς, στο Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών


Ο Δήμος Κιλκίς αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών στον αθλητισμό και κυρίως στο στίβο και τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν πετύχει οι έφηβοι αθλητές και οι νεανίδες αθλήτριές του στη σφυροβολία και δισκοβολία κατά τη φετινή συμμετοχή τους σε πανελλαδικούς, βαλκανικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες διέθεσε μέσω του αρμόδιου Νομικού του Προσώπου όργανα στίβου στον εν λόγω Γυμναστικό Σύλλογο.

Η ελληνική συντριβή και το ευρωπαϊκό μέλλον

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Σε ένα μεγάλο τμήμα της “δογματικής” Αριστεράς καλλιεργήθηκε και ευδοκίμησε η ψευδαίσθηση, ότι μια κυβερνητική μεταβολή στη χώρα μας θα μπορούσε να πυροδοτήσει ευρύτερες πολιτικές αλλαγές και στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Συνολικές βελτιώσεις στη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2015

Ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις της για την αναβάθμιση του ιστορικού θεσμού της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη παρουσίασε σχέδιο κανονιστικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, βάσει του οποίου οργανώνονται καλύτερα οι χωροταξικές λειτουργίες της Εμποροπανήγυρης 2015, βελτιώνεται η συνολική της εικόνα, επιδεικνύεται η κοινωνική διάσταση του Δήμου με χαμηλότερα τέλη χρήσης των εκθεσιακών χώρων στους εμπόρους και εκθέτες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, λαμβάνεται πρόνοια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,για ζητήματα καθαριότητας και υγειονομικών ελέγχων, με εποπτεύουσα αρχή επταμελή Δημοτική Επιτροπή.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κιλκίς στηρίζουν τους γεωργοκτηνοτρόφους του Νομού

Υπόμνημα των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε.Κιλκίς
"Με το παρόν, θα θέλαμε να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας απέναντι στους γεωργοκτηνοτρόφους της Περιφερειακής μας Ενότητας, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς επιπτώσεις που επιφέρει στον κλάδο τους η καταιγίδα των ασφαλιστικών, φορολογικών και άλλων ρυθμίσεων που επίκεινται.

Άλλαξε την τριμελή Επιτροπή μετά τις αιτήσεις!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Ενώ η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), εκδόθηκε στις 29 Ιουνίου 2015, o κ. Υπουργός Παιδείας υπέγραψε απόφαση στις 09 Ιουλίου 2015 με την οποία αλλάζει τα πρόσωπα της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν τους υποψηφίους.

Συνάντηση Γκουντενούδη με τον ευεργέτη - δωρητή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αξιούπολης Δημήτριο Οικονόμου

Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Τρίτης, 21 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Παιονίας με τον απόστρατο Στρατηγό Δημήτριο Οικονόμου και τη σύζυγό του, Άννα. Το ζεύγος, άκρως ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν τη γνώση και μόρφωση της νεολαίας της Παιονίας, είναι οι ευεργέτες – δωρητές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αξιούπολης.

"Ταπείνωση του Λαού, της Χώρας, της Κυβέρνησης. Ώρα να πάμε αλλιώς"

Γράφει ο Παναγιώτης Χρονόπουλος
Υπάρχει σεβασμός σε κάθε κάτοικο αυτής της χώρας, ανεξάρτητα από την πολιτική του τοποθέτηση, την ψήφο του σε εκλογές, στο δημοψήφισμα, την άποψη του για την κυβέρνηση κτλ.
Σεβασμός αντίθετα δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει για τους ιεροκήρυκες του ραγιαδισμού και τους οσφυοκάμπτες. Πολιτικοί παράγοντες, εκπρόσωποι και πολιτικό προσωπικό που οδηγεί τη χώρα και το λαό στην καταστροφή και τη χρεωκοπία, αναπαράγοντας καθημερινά πλέον τους εκβιασμούς, τις φοβέρες και τα διλήμματα των ιμπεριαλιστών, των διεθνών αρπακτικών και τοκογλύφων.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τον Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Γράφει η Μαρία Σιότσου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του προγράμματος «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕϊ» που διοργάνωσε ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Ε.Ο.ΠΕ.

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Όλοι και όλες στον αγώνα!"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιούλη, από εργαζόμενους, άνεργους, φτωχούς αγρότες και επαγγελματίες, νεολαίους, συνταξιούχους και γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την ΟΓΕ, την ΠΑΣΕΒΕ και την ΠΑΣΥ, κινητοποίηση ενάντια στη δεύτερη δέσμη αντιλαϊκών μέτρων του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Alexandros Sports Center: Το απόλυτο κέντρο αναψυχής, άθλησης και διασκέδασης του Κιλκίς


Χατζησάββας στη Βουλή: "Μνημονιακό νομοσχέδιο υπέρ των τραπεζών και των πολυεθνικών"


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Οχυρό μάχης η κυβέρνηση της Αριστεράς-Η απάντηση Τσίπρα σε όσους θέλουν να την καταστήσουν παρελθόν·Πρόεδρος Ν. Δ.- Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού-Η πλειοψηφία των βουλευτών της Ν. Δ. ζητά την παραμονή Μεϊμαράκη·Πορτογαλία- Ξέσπασμα κατά λιτότητας και δανειστών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πρώτη νίκη για μικροομολογιούχο-Ανοίγει ο δρόμος για καταβολή αποζημιώσεων·Η Ν.Δ. στη… δίνη (εν μέσω χάους) για νέο αρχηγό. Μαζεύουν υπογραφές υπέρ Μεϊμαράκη·»Ανάσα» για την κυβέρνηση- Περίεργο «ναι» από τον Γιάνη Βαρουφάκη