Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς



Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Εμμανουήλ, την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, 7:30 το απόγευμα. στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην περιοχή του Σαλάτς Κιλκίς.

Ε.Σ.ΑμεΑ.: Στη μέγγενη της νέας Συμφωνίας τα ΑμεΑ και οι οικογένειές τους

Δελτίο τύπου Ε.Σ.ΑμεΑ
Εξωφρενικές και άδικες διατάξεις, που οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίηση των ατόμων με αναπηρία, χρόνια πάθηση και των οικογενειών τους, την ώρα που δεν επιφέρουν καμία βελτίωση στα δημοσιονομικά της χώρας, διαπιστώνει η ΕΣΑμεΑ στο νόμο που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Βουλή και στο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί αύριο, με τα προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.

ΝΔ: "Ταφόπλακα για τον αγροτικό κόσμο η φορολογική πολιτική της Κυβέρνησης"

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
Σε συνέχεια της συνάντησης της 16ης Ιουλίου 2015 των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που προέρχονται από τους αγροτικούς νομούς της χώρας, υπό τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, συνεδρίασαν σήμερα στα γραφεία του κόμματος ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων και πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Τομεάρχης Αγροτικού κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι πρώην Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης κ.κ. Γεώργιος Καρασμάνης, Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Μπασιάκος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Αν. Γραμματέας της ΚΟ κ. Δημήτριος Κυριαζίδης και στελέχη του κόμματος.

"Three Days to Kill", με τον Kevin Costner στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας προτείνουν στις 23,24 και 25 Ιουλίου να παρακολουθήσετε την ταινία “3 days to7 kill “ μια ταινία δράσης με τους Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χάιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.

Στου Γιώργη Ξηντάρη

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ
Να πω την αλήθεια εγώ δεν ήξερα πως ο Γιώργης Ξηντάρης έχει μόνιμη βάση τη Σκόπελο.Ήξερα μόνο ότι είχε παίξει στην εξαίρετη ταινία «ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Κιλκίς: Τσάκωσαν 4 οδηγούς ΤΑΞΙ για παράνομη μεταφορά 14 αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (19-07-2015) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 4 ημεδαποί ηλικίας 27, 38, 42 και 54 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και της άμεσης συνέργειας σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Το τελευταίο ταξίδι του 74χρονου με τη μοτοσυκλέτα του

Σήμερα το πρωί στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Συκιάς - Νέων Μουδανίων, Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Τα ακριβή αίτια και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.

"Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τεράστιο έργο ευθύνης που αναλαμβάνετε κ. Βεργίδη"

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τον κ. Ανδρέα Βεργίδη για την εκλογή του ως Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και εύχεται καλή επιτυχία στο τεράστιο έργο ευθύνης που αναλαμβάνει."
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΡΑΓΓΙΔΟΥ

Η «μεταπολίτευση» ως σταθερό θεμέλιο της δημοκρατίας μας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η “μεταπολίτευση” και οι αιχμές εναντίον της συνεχίζονται: είναι πρόδηλη η ιδεολογική χρήση του όρου και δεν αφορά απλώς μια περιοδολόγηση της ιστορίας – απομένει στον ιστορικό των “ιδεών” και των ιδεολογικών ρευμάτων να καταγράψει στο μέλλον τις διάφορες εκδοχές της ιδεολογικής χρήσης του όρου.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς συλλυπείται θερμά την κ. Ελένη Τσαλικοπούλου και την κ. Στεργιανή Γιούργα

- Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται θερμά την κ. Ελένη Τσαλικοπούλου, Εθελόντρια Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα της.
- Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται επίσης θερμά την κ. Στεργιανή Γιούργα, Εθελόντρια Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την εκδημία του πολυαγαπημένου υιού της.

"Εφιάλτης δίχως τέλος για συνταξιούχους και ασφαλισμένους"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
-Εφιάλτης δίχως τέλος για συνταξιούχους και ασφαλισμένους
-Προσκλητήριο αγώνα από τους συνταξιούχους
-Ενωμένοι παλεύουμε για μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας 
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας και συζήτησε, μεταξύ άλλων, τις τελευταίας εξελίξεις μετά τα νέα αβάστακτα αντισυνταξιουχικά και αντιλαϊκά μέτρα με βάση και την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, την οποία ενέκρινε ομόφωνα και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Συνελήφθη 40χρονος στο Κιλκίς για παράνομη μεταφορά 6 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (19-07-2015) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Σήμερα η Παράκληση στον Προφήτη Ηλία Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 20η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην περιοχή του Σαλάτς.

Διευκρινίσεις Κατσέλη για τις αναλήψεις - τι προβλέπει η ΠΝΠ

Τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα μπορεί να γίνεται η μεταφορά χρημάτων από το εξωτερικό ορίζει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα  Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015.

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων-Καταβολή Α΄δόσης φόρου

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, παρατάθηκαν οι φορολογικές δηλώσεις για φυσικά και νομικά πρόσωπα-Αναμένεται νομοθετική ρύθμιση για τον προσδιορισμό των ημερομηνιών καταβολής των τριών δόσεων του φόρου.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·23 (%) Ρίχτερ σε αγορά και νοικοκυριά-Έως και 10% οι αυξήσεις τιμών! Νευρική κρίση στα λογιστήρια·Βόμβα Κορκίδη: 60.0000 επιχειρήσεις ετοιμάζονται για τη… Βουλγαρία·Η μελωδία της δυστυχίας εν Ελλάδι-Ανάλυση του BBC για την καταστροφή
ΕΘΝΟΣ ·Στην πρέσα 150.000 ασφαλισμένοι-Κλείνουν οι πόρτες εξόδου και για όσους έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα·ΦΠΑ- Φωτιά από σήμερα- 9% πάνω εκατοντάδες προϊόντα σούπερ μάρκετ και μοσχαρίσιο κρέας-Πικρός ο καφές, ανεβαίνει και το σουβλάκι-23% αυξήσεις σε όλα τα φροντιστήρια·Όριο το «120» για εκλογές το Φθινόπωρο-Καθοριστική η νέα ψηφοφορία στη Βουλή