Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

"Ο Άρης Παντελεήμονα μας χαρίζει στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία"

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα arispanteleimona.gr παραχώρησε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κα. Καλαϊτζίδου Κωνσταντίνα με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς 
Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ειρήνης η συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς, μπροστά στην ψήφιση του νέου μνημονίου και των πρώτων μέτρων – φωτιά που έρχονται να ματώσουν το λαό.

Ανδρέας Βεργίδης ή Παύλος Θωμαΐδης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στη θέση του αποθανόντος Περικλή Κολότσιου.

Συνελήφθη, 32χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και ερευνών, για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και συνελήφθη 32χρόνος ημεδαπός σε περιοχή της Αττικής.

Τα καλύτερα επαγγέλματα στο κόσμο έχουν σχέση με την Υγεία, την Πληροφορική και τα Μαθηματικά

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σύμφωνα με το money.usnews.com, 7 στα 10 καλύτερα επαγγέλματα έχουν σχέση με την υγεία και 3 στα 10 καλύτερα επαγγέλματα έχουν σχέση με την πληροφορική.
Αναλυτικά σύμφωνα με το careercast.com: The Best Jobs of 2015:

Το Yoga Pilates House Kilkis στο Alexandros Sports Center Kilkis

Το γυμναστήριο yoga Pilates house πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 20:00 εξωτερικό μάθημα yoga με την yoga teacher Εύη Καζαντζιδου στις εγκαταστάσεις του Alexandros sports center. Ακολούθησε pool party. Το γυμναστήριο yoga Pilates house ευχαριστεί θερμά τον κύριο Μ. Αναστασιάδη και τον κύριο Θ. Ντουντούκη για την φιλοξενία.

Προς παράταση οι φορολογικές δηλώσεις για φυσικά και νομικά πρόσωπα

Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στη παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Πιθανές ημερομηνίες:
- Για τα φυσικά πρόσωπα: 26 Αυγούστου 2015
- Για τα νομικά πρόσωπα: 20 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τη νέα συμφωνία - μνημόνιο.

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ1. Το ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους νέους, να πουν το πραγματικό, ανυποχώρητο, μεγάλο «ΟΧΙ» στη συμφωνία - μνημόνιο, που υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και ν' αντιπαλέψουν στο δρόμο και τους χώρους δουλειάς τα μέτρα - φωτιά που περιέχει, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα βάρβαρα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων. Να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους για να μην οδηγηθεί ο λαός στην ολοκληρωτική χρεοκοπία.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (εξ αναβολής) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το καλοκαιράκι θέλει σινεμά...

Το καλοκαιράκι θέλει σινεμά... και ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” συνεχίζουν να προσφέρουν στο όμορφο περιβάλλον του κινηματογράφο υπέροχες καλοκαιρινές ταινίες.

Ο Κώστας Αναστασιάδης κεντάει στη συναυλία των Χαϊνηδων στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Δεν δραπετεύω είμαι εδώ για τα δύσκολα-Αλ. Τσίπρας: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη συμφωνία»·Επικαιροποιημένη Έκθεση –ΔΝΤ προς Ευρώπη: -Δώστε 30 χρόνια χάριτος στο χρέος·Δημοσκόπηση- 7 στους 10 ζητούν να υπερψηφιστεί η συμφωνία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·GRE START-Με πλάνο εθνικής και κοινωνικής ομοψυχίας- Πως θα μπει τέλος στη δυστυχία και τη διαρκή ταπείνωση των Ελλήνων·Φλέγεται ο ΣΥΡΙΖΑ!-Τριάντα με σαράντα οι «αντάρτες» που απειλούν να μην ψηφίσουν τη συμφωνία- Σήμερα η μάχη για το νομοσχέδιο «Αρμαγεδδών»·Ο Σόιμπλε ανατινάζει το δάνειο «γέφυρα»-Δεν βρίσκουν λύση για την άμεση χρηματοδότηση