Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αυτός ήταν ο δικός μας Περικλής

Ο Περικλής Κολότσιος γεννήθηκε στο Τσοτύλι Κοζάνης στις 24-5-1946. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο- Λύκειο Τσοτυλίου το 1964 και κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. απ' όπου απεφοίτησε ως ιατρός το 1971. 
Μέχρι το 1973 υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός για 28 μήνες σε μονάδα Π.Β. στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Πέθανε ο Περικλής Κολότσιος

Απεβίωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Περικλής Κολότσιος. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς, ενώ η ταφή του, σύμφωνα με την επιθυμία του, θα γίνει ακολούθως στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Βιβλίο συλλυπητηρίων θα είναι ανοιχτό από αύριο τις 7 το πρωί στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Δήλωση Τζιτζικώστα για τον θάνατο του Περικλή Κολότσιου

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Περικλή Κολότσιου:
«Ο θάνατος του Περικλή Κολότσιου μας γεμίζει όλους με βαθιά θλίψη και οδύνη. Αποχαιρετούμε έναν πραγματικά άξιο και ξεχωριστό άνθρωπο, φίλο και συνεργάτη. Ο Περικλής Κολότσιος υπήρξε ένας πολιτικός έντιμος και ακέραιος, με σημαντικό έργο, με ανεξάντλητα αποθέματα προσφοράς για τον τόπο του, το Κιλκίς, και τους συμπολίτες του, από όποια θέση ευθύνης κι αν υπηρέτησε. Ένας επιστήμονας, ικανός και δυναμικός, με ευρύ πνεύμα και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιούνιο 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -- άτομα και ειδικότερα:

Ματάδοση της Πατριαρχικής Ιεράς Αγρυπνίας για τον Όσιο Παϊσιο από την 4Ε

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης για την εορτή του οσίου Παϊσίου. Η 4Ε σε ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ το Σάββατο 11 Ιουλίου από τις 20:00 θα μεταδώσει την Πατριαρχική Ιερά Αγρυπνία

Απολογισμός Ιουνίου 2015 για την Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Ιούνιο του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρία TORRE-COOPERLAT

Το Τοπικό Συμβούλιο Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρεία TORRE-COOPERLAT ABEE, Ν. Σάντα Κιλκίς για την εξόχως ευγενική της χειρονομία να ενισχύσει την κατασκήνωση του Κλάδου Αστεριών με παγωτά.

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: «Διευκρινίσεις για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων και την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων»

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Παρά το διαρκώς επιδεινούμενο κλίμα, το κλείσιμο των Τραπεζών και τους ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς και ο εμπορικός κόσμος της χώρας πρέπει να εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε το καθημερινό πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς. Μέσα σε αυτό είναι και οι προσεχείς θερινές εκπτώσεις για όσες από τις εμπορικές επιχειρήσεις θέλουν και έχουν την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουν και να τις εκμεταλλευτούν..

Ψωμιάδης "Η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα"

Δελτίο τύπου Π. Ψωμιάδη
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό radio1d.gr και στους δημοσιογράφους Κατερίνα Στάμου και Παναγιώτη Μπουλιώνη στην εκπομπή «Πρωινές κουβέντες», ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα».

9.520 € για τον μικρό μαθητή του 2ου δημοτικού Γουμένισσας

Στη Γουμένισσα και στο γραφείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, στις 05/07/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30 οι εκπρόσωποι των Συλλόγων συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση και ασχολήθηκε με το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης του μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, λόγω σοβαρής χειρουργικής επέμβασης .

Κιλκίς: Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τους Χαϊνηδες

Ευχές στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς για τις καινοτόμες δραστηριότητές του

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
"Η οργανωτική επιτροπή της 5ης Ημερίδας Μαθηματικών της Ελληνογαλλικής Σχολής «Καλαμαρί» Θεσσαλονίκης και οι εκδότες του ηλεκτρονικού περιοδικού «Περιοδική Έκδοση για τα Μαθηματικά Γυμνασίου» σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι.

Παράταση της τραπεζικής αργίας μέχρι και την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Παράταση της τραπεζικής αργίας μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουλίου προβλέπει η νέα σχετική υπουργική απόφαση,. Το όριο αναλήψεων παραμένει στα 60 ευρώ. Παράλληλα με τη νέα απόφαση δίνεται στους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτα αναλήψεων η δυνατότητα να πάρουν - μέσω των τραπεζικών καταστημάτων που λειτουργούν- άλλα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.

Χατζησάββας: "Το λαθρονομοσχέδιο δημιουργεί νέες στρατιές αλλοδαπών ψηφοφόρων" (Video)


Τϊνος είναι ο μαύρος χρυσός;

Του Λευτέρη Παυλίδη
Αφορμή για το παρόν κείμενο, η χθεσινή ανάρτηση ενός φίλου στο Facebook και ο τίτλος της είδησης ότι Νορβηγοί εμπειρογνώμονες που κάνανε έρευνες στις Ελληνικές θάλασσες, κατέληξαν στο πόρισμα: «Τελικά είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια». Για νέο μας το λες; ήρθε αβίαστα η αυθόρμητη απάντηση.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο για τη συμφωνία:- Υπέρτατος νόμος το δίκιο των ανθρώπων·Νέα ΠΝΠ-Τραπεζική αργία έως και τη Δευτέρα·Τασία Χριστοδουλοπούλου:-Μετατρέπουμε τους μετανάστες από υπηκόους σε πολίτες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κρύος ιδρώτας!-Ράλι αγωνίας για λύση «ανάσα» μέχρι αύριο το βράδυ— «Τρία χρόνια κόλασης» (με βαρύ Μνημόνιο και δεσμεύσεις η ελληνική πρόταση στο Eurogroup)·Ξαφνικός θάνατος για τι συντάξεις!-Τέλος οι πρόωρες (με αυστηρά πέναλτι). «Κούρεμα» σε κύριες και επικουρικές με αύξηση εισφορών·Ο πρωθυπουργός υπόσχεται εφαρμογή των μέτρων από την αρχή της εβδομάδας- Γιόύνκερ: «Σου είπα να βάλεις φόρο στους εφοπλιστές»