Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μουσικοχορευτική εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Κιλκίς


Αχ αυτοί οι κακοί Ευρωπαίοι!

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Πολύ συχνά ακούγεται πόσο απαίσιοι είναι οι Γερμανοί πόσο κακοί είναι συνολικά οι Ευρωπαίοι. Μας απειλούν μας εκβιάζουν μας πατάνε στο λαιμό. Εμείς οι καημένοι Έλληνες είμαστε τόσο καλοί και όλοι οι άλλοι εχθροί μας. Εν μέρει αυτό ισχύει, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Σύσκεψη για το «μεταναστευτικό» στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου δήμου Πολυκάστρου
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιονίας και του ενεργού δημότη και εθελοντή Βασίλη Τσαρτσάνη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το «μεταναστευτικό» τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας.

Προσφορά Έλλης Φρεγγίδου προς τη βιβλιοθήκη του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου, προσφέροντας βιβλία ποίησης αξίας 200 ευρώ προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την τελευταία βράβευση της στον Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό “Κούρος Ευρωπού” της Καλλιτεχνικής Εταιρείας Κιλκίς “ΤΕΧΝΗ”. 

Αποστόλου: Ιδού τα μέτρα-ταφόπλακα του αγροτικού τομέα που ζητούν οι δανειστές

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα μέτρα που περιλαμβάνει η πρόταση των δανειστών όσον αφορά τον αγροτικό τομέα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου ανέφερε ότι από την ελληνική κυβέρνηση ζητήθηκε να αποδεχτεί τα παρακάτω μέτρα:

Μηνιαία συνδρομή στο Yoga Pilates House Kilkis, μόνο 30 ευρώ

Αποστόλου: Κανένας κίνδυνος για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Επειδή η κινδυνολογία όσων θέλουν να συνεχίσει η χώρα να βαδίζει την καταστροφική οδό των μνημονίων έφτασε τώρα να ακουμπάει και τον αγροτικό τομέα και επειδή επιχειρείται η τρομοκράτηση των αγροτών με αναφορές σε δήθεν κινδύνους για τις αγροτικές επιδοτήσεις, οφείλω να ξεκαθαρίσω υπεύθυνα τα εξής:

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του γιατρού Σάββα Χριστόδουλου

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού συναδέλφου Σάββα Χριστόδουλου για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του.

Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει του δημοψηφίσματος

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από αύριο (1.7.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για το δημοψήφισμα της 5.7.2015.

3ο πετυχημένο "Κερνάμε Κιλκίς" στο Κλειστό Γυμναστήριο -Video


Η Συμεωνίδου- Τσιβρεμετζή Κωνσταντία, ευχαριστεί

Msc, Συμεωνίδου- Τσιβρεμετζή Κωνσταντία
Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Διευθύντριας του ΓΕΛ Αξιούπολης αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς το Σύλλογο των Διδασκόντων του ΓΕΛ Αξιούπολης για την αγαστή συνεργασία των οκτώ ετών και την καθοριστική συμβολή του στην προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου στο σχολείο μας.

Το ΟΧΙ αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ΝΑΙ

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Ήρθε η καταστροφή της χώρας! Η ώρα μηδέν! Η πιο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας! Ήρθε η ώρα ν αποφασίσουμε αν θα μείνουμε στη ζεστή ευρωπαϊκή αγκαλιά, ή θα πεταχτούμε στο πυρ το εξώτερο!! Αν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας ή … θα πεθαίνουμε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους, χωρίς τη βοήθεια των φίλων μας.

Επιτυχίες ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στους αγώνες TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2015.

Στις 23 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Χαϊδαρίου (Χρήστος Αγγουράκης) οι Αγώνες Πρωταθλήματος TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2015.

Ο Αν. Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης στο Κιλκίς την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015


ΔΗΜΑΡ: "Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δημοψήφισμα"

Η Δημοκρατική Αριστερά, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, πήρε ξεκάθαρη θέση για το δημοψήφισμα. Η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. 
Η Βουλή αποφάσισε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με το οποίο διαφωνούμε.

Επεκτείνεται ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς σε 36 νέες περιοχές

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών, της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας και της προστασίας τους από επιτήδειους ή κυκλώματα που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την αγωνία και την ανησυχία τους, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε τα εξής:

«Δυσκολία» να κατατεθεί πρόταση στο ΕΣΠΑ για τις πιστώσεις προσλήψεων αναπληρωτών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΥΠΟΠΑΙΘ κατέθεσε τους άξονες του επιχειρησιακού προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά απαιτείται εξειδίκευση, την οποία θα έπρεπε να κάνει το Υπουργείο Παιδείας και οι φορείς του (ΙΕΠ, Διόφαντος κλπ).

Χατζησάββας: Συνεχής η υποβάθμιση και η απαξίωση του θεσμού της Εθνοφυλακής - Video


Κάλεσμα του ΠΑΜΕ μπροστά στο Δημοψήφισμα και τις εξελίξεις

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Σηκώνουμε κεφάλι στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, μπροστά στο δημοψήφισμα της Κυριακής! Ο φόβος, η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζουν!

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·ΌΧΙ ή εκλογές- Καθαρό μήνυμα Τσίπρα για το δημοψήφισμα·Υπό έλεγχο οι παρενέργειες των capital controls·Ιταλία-3.000 νέοι πρόσφυγες τα τελευταία εικοσιτετράωρα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συντάξεις με δάκρυα-Με το σταγονόμετρο από Τετάρτη- Πέμπτη και σε λίγα υποκαταστήματα·Τρομοκρατημένο το Μαξίμου παρακολουθεί το χάος (που δημιούργησε) εισπράττοντας «όχι»·Το Μαξίμου απέρριψε χθες βράδυ νέα προσέγγιση από την Κομισιόν