Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον ελληνικό λαό να πει ένα ηχηρό ΟΧΙ στον αυταρχισμό της λιτότητας

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
Από τις 25 Γενάρη και μετά η κυβέρνηση έδωσε μια πρωτοφανή μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και του λαού. Απέναντι σε πιέσεις και εκβιασμούς, η κυβέρνηση προσπάθησε να εφαρμόσει τη λαϊκή εντολή για τερματισμό της λιτότητας. Οι δανειστές, όμως, αντιπαρέβαλαν τελεσίγραφα που δεν είχαν καμία σχέση ούτε με την εντολή του ελληνικού λαού, αλλά ούτε και με την Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Τον έπιασαν στην Ποντοηράκλεια να μεταφέρει παράνομα 6 μετανάστες

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέτυχαν, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη διακινητή και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 6 συνολικά αλλοδαπών.

Αξιούπολη: Τον τσάκωσαν με 400 ναρκωτικά χάπια και ένα κάρο κλοπιμαία

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (27-06-2015) τα ξημερώματα στην Αξιούπολη Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός που ενέχεται σε σωρεία περιπτώσεων κλοπών, για κατοχή πάνω από 400 ναρκωτικά δισκία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Κιλκις: Συναυλία παραδοσιακών τραγουδιών αφιερωμένη στους Βαλκανικούς πολέμους (Video)


ΑΙΑΣ Κιλκίς - Βόλεϊ.: Λήξη με βουτιές

Με μία ξεχωριστή γιορτή έκλεισε μία ακόμη αθλητική χρονιά, για την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ Κιλκίς - Βόλεϊ.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Εκπ/κών για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΔΟΕ

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Ολοκληρώθηκαν στις 24 Ιουνίου 2015 οι εργασίες της 84ης Γ.Σ. της ΔΟΕ. 
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βγήκαν ενισχυμένες σε ψήφους, ποσοστά και αντιπροσώπους. Συγκεκριμένα, έλαβαν στο συνέδριο 88 ψήφους από 77 (89 για ΑΔΕΔΥ από 77), εξέλεξαν δεύτερη έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο όσες και είχαν, ενώ αύξησαν τη δύναμή τους σε αντιπροσώπους για το 36ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ (24 αντιπρόσωποι από 21). Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά συμβολή στην υπόθεση της ανασύνταξης του συνδικαλιστικού κινήματος στην ομοσπονδία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Ναί ή Όχι;

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Αλήθεια τι περιμένουν από εμάς την επόμενη Κυριακή να απαντήσουμε;
- Γνωρίζει ο μέσος πολίτης, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις ενός ναι ή ενός όχι;
- Γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του, όχι την Τρίτη ή την Παρασκευή, αλλά σε ένα, δυο, ή δέκα χρόνια. Ότι και να γίνει είτε παραμείνουμε στο ευρώ είτε αποχωρήσουμε ένα είναι σίγουρο. Πως για μια ακόμη φορά στην ιστορία της Ελλάδος οι αγαπητοί μας πολιτικοί, κατάφεραν να πολώσουν τον κόσμο.

9.403 μαθητές διεκδικούν τις 821 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Για τις 821 θέσεις των Στρατιωτικών Σχολών κατατέθηκαν χιλιάδες αιτήσεις από τελειόφοιτους Λυκείου, αλλά δεκτοί για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις, έγιναν συνολικά 9.403 υποψήφιοι.

Γράψε... λάθος!,Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
‘‘Ουδείς άσφαλτος!’’
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχετε ακούσει τη φράση αυτή, που αποδίδεται σε γνωστή μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια (για να… διευκολύνουμε όσους δεν γνωρίζουν: το μικρό της όνομα μας φέρνει στο νου το μικρό όνομα της ισχυρότερης γυναίκας του πλανήτη, η δε προσωνυμία της μας θυμίζει την όμορφη, αλλά αδικοχαμένη -από τροχαίο- πριγκίπισσα).

Τσιτουρίδης: "Οχι στη νομιμοποίηση του πολιτικού εκβιασμού"

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης, ο π. υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Μετά την δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά φθάσαμε στην απάτη της κυβέρνησης Τσίπρα.
Το δράμα της χώρας δεν αντιπετωπίζεται με εκβιαστικά δημοψηφίσματα για την ευρωπαϊκή προοπτική της.