Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

“Κάποτε το Κιλκίς”... Μνήμες ζωής από κατοίκους - Video



Η μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με τίτλο “Κάποτε το Κιλκίς”...  Μνήμες ζωής από κατοίκους, πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του Κιλκισιακού, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του Α.Ο. Κιλκισιακού. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Μύρτσου και των συνεργατών του. Καλείται ο κόσμος του Κιλκισιακού να βρεθεί μαζικά στην εκδήλωση!

Νέος Πρόεδρος της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Κιλτίδης

Τη σύσταση και λειτουργία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Ιωάννης Ταχματζίδης, παρουσιάζοντας τον Πρόεδρο της εταιρείας, που είναι ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Κιλτίδης.

1ο ΕΚ Κιλκίς: Εκπαιδευτική συνάντηση στην Ιταλία για την μηδενική ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LEONARDO DA VINCI όπου συμμετέχει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (ΕΚ) Κιλκίς υλοποιήθηκε εκπαιδευτική συνάντηση στην Ιταλία. Το πρόγραμμα με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση» έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών μεταξύ των συμμετεχόντων φορέων και την εφαρμογή αυτών σε εκπαιδευτικά κτίρια. Την υποστήριξη της συνεργασίας του 1ου ΕΚ Κιλκίς με τον συντονιστή φορέα αλλά και όλη την εκπαιδευτική υποστήριξη του σχεδίου έχει η Επιμορφωτικής Κιλκίς Μον.Ε.Π.Ε.

Αύριο, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοίνωση φροντιστηρίου Μ.Ε. "ΚΙΝΗΤΡΟ" Κιλκίς
Τέλος στην αγωνία των μαθητών της Γ’ λυκείου των γενικών λυκείων, αφού αύριο 23/6 ανακοινώνονται οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Συνέντευξη τύπου άσκησης του ΝΑΤΟ στην περιοχή Άσσηρος


Συνεργασία σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού με την εταιρία gate2pro

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς έγινε η παρουσίαση της νέας συνεργασίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού με την εταιρία Gate2Pro. Ο κ. Γιώργος Διαμαντής ανέλυσε στους γονείς τα οφέλη που θα έχουν τα παιδιά τους, αλλά και η ακαδημία μας, που θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί σε τεχνικά θέματα ακόμη περισσότερο.

Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στο Κιλκίς


Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μάχης του Κιλκίς της 21ης Ιουνίου 1913, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Νωπό, χωριάτικο λουκάνικο, αλλά με σαλμονέλλα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων", μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διαπίστωσε την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστούν

"Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν να περάσουν υπέροχα τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην καλοκαιρινή τους γιορτή που έγινε στις 15/6/2015.

Αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης, στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center

Σκοπός μας στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center είναι ο αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης.
Δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις μας χώρους, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, κολυμβητήριο και παιδότοπο.

Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνιδων Κιλκίς


Ελευθέρια 2015
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση όλων των τμημάτων του, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. Πλημμυρίζοντας η αίθουσα από ήχους και χρώματα απ’ όλη την Ελλάδα, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς γιόρτασε και τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «Ελευθέρια 2015».

Εύζωνοι Κιλκίς: Παράνομης μεταφοράς μεταναστών το ανάγνωσμα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Αναβάλλεται η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάσο Κορωνάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς ενημερώνει ότι, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κορωνάκη η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με ομιλητή τον ίδιο και θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνθήκες», που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 24/6/2015 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς,  αναβάλλεται για νέα ημερομηνία.

Κιλκίς - Θέατρο Λόφου: Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης συναντούν το Μίμη Πλέσσα

Σε συνέχεια της ενθουσιώδους αποδοχής από κριτικούς και κοινό σε μια μαγική, sold out εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η μουσική παράσταση «Ψυχή και Σώμα» ταξιδεύει στην Ελλάδα με σταθμό της περιοδείας στο Θέατρο Λόφου στο Κιλκίς το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.

Μαθητική συναυλία στον Κήπο Κιλκίς, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015


Οι Κιθαristas διοργανώνουν την καλοκαιρινή μαθητική τους συναυλία! Την Παρασκευή 26/6 στο νέο δημοτικό θέατρο Κήπου - Πάρκου στις 20:30.

Είσοδος ελεύθερη,
Σας περιμένουμε όλους!
Στους Κιθαristas διδάσκονται οι πιο σύγχρονες και εμπεριστατωμένες μέθοδοι εκμάθησης ηλεκτρικής-ακουστικής κιθάρας και σύγχρονης αρμονίας!

Στόχος των Κιθαristas είναι η προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η κατανόηση της μουσικής πέρα από στείρες πρακτικές. 

«Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως εργαλείο επιχειρηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης»

Η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης ΑΜΚΕ (ΕΤΕΑΚ) του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως εργαλείο επιχειρηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 32: «Προώθηση της δικτύωσης του σχεδίου με δράσεις ΕΚΕ» της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς»

Ο χορός, το τραγούδι και το παιχνίδι στην παράδοση μας

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Στενημαχιτών Κιλκίς ο “Άγιος Τρύφων” και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πλατεία του Σταυροχωρίου η εκδήλωση με θέμα “ο χορός, το τραγούδι και το παιχνίδι στην παράδοση μας”.

Νέο κόμμα από τον Αλέκο Παπαδόπουλο

Ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος έκανε χθες 21 Ιουνίου 2015 την παρακάτω δήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης:
«Είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία ενός δημοκρατικού κόμματος.

Η σύνοδος προέδρων Τ.Ε.Ι. ομόφωνα απέρριψε το πολυνομοσχέδιο «Μπαλτά»

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Οι πρόεδροι Τ.Ε.Ι. που συνεδρίασαν στη Λάρισα αποφάσισαν να απαιτήσουν από το Υπουργείο Παιδείας να προωθηθεί η ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών χαρακτηριστικών τους με την αναίρεση της διάκρισης σε βάρος των Ιδρυμάτων σε ότι αφορά τη δυνατότητα διοργάνωσης σπουδών τρίτου κύκλου, υπό τους αυστηρούς όρους.

Η κιλκισιώτισσα ηθοποιός Claudia Τοπαλίδου στην παράσταση «Το Κάστρο της Ωριάς»

Άλλο ένα...αστέρι του θεάτρου, το τελευταίο για τη φετινή θεατρική περίοδο, παρουσιάζεται από 17-25 Ιουνίου από ηθοποιούς των Τμημάτων Εργαστηριακής Εκπαίδευσης της Θεατρικής Στέγης «Άρατος» του Βασίλη Τσικάρα στη Θεσσαλονίκη. Βασισμένο στο ομώνυμο δημοτικό/ιστορικό τραγούδι, το έργο αφηγείται τα τεχνάσματα του ασίκη μουσουλμάνου Αβδουλσαλάμ και του πιστού του τσαούση (λοχία) να κατακτήσουν το άπαρτο κάστρο όπου είναι κλειδαμπαρωμένη η πεντάμορφη κυρα-Μαρού με την παραμάνα της, με τη συγγραφική υπογραφή του Γιώργου Θεοτοκά και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Περδίκη.

Τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, ο δικός μας Παύλος Κυριακίδης

Ο αθλητής του Συλλόγου «Καραγιάννης» Ευρωπού Κυριακίδης Παύλος κατέλαβε την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε στην Ρουμανία στην πόλη Μαγκάλια της επαρχίας Κωστάντζα από 12-14 Ιουνίου 2015.

60 ημέρες, πλέον, για την κατάθεση των φακέλων για βιολογική γεωργία

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Με αφορμή ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στο πολιτικό γραφείο από πολίτες, σχετικά με την απόρριψη της αίτησής τους από τη Δράση «Βιολογική Γεωργία» του αντίστοιχου Μέτρου του ΠΑΑ 2007 – 2013, λόγω εκπρόθεσμης υποβολής του έντυπου υλικού στην αρμόδια υπηρεσία, ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αντώνη Μωυσίδη, ζητώντας:

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φτώχεια με ή χωρίς «λύση»-Η πιο κρίσιμη μέρα του πολέμου! Όλα δείχνουν παράταση έξι ή εννέα μηνών·Και plan B για τα ΑΤΜ σε περίπτωση ρήξης στην αποψινή Σύνοδο Κορυφής·Το μεγάλο ψέμα του ΔΝΤ για τους δημοσιογράφους «παπαγαλάκια»!
ΕΘΝΟΣ ·Οι προτάσεις Τσίπρα στους δανειστές-Η μητέρα όλων των διαπραγματεύσεων σήμερα στις Βρυξέλλες·Μέρκελ- Ολάντ σε Τσίπρα- Κλείσε όλα τα μέτωπα πριν από τη Σύνοδο·Το ΔΝΤ παραμένει τελικά στο πρόγραμμα