Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Συναυλία χορωδίας ΚΑΠΗ Κιλκίς στο Δημοτικό Κήπο


“Κάποτε το Κιλκίς”... Μνήμες ζωής από κατοίκους

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, Μαρία Τσοπούλου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με τίτλο
“Κάποτε το Κιλκίς”... Μνήμες ζωής από κατοίκους, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Χατζησάββας στη Βουλή: Η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στους Έλληνες εργάτες (Video)


Εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση, των βιβλίων: «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;»

Δελτίο Τύπου Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Ιούνη, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση, των βιβλίων: «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» του Ρ.Πάλμε Ντατ και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;» του Ι.Μιχαΐλοβιτς Μάισκι. Την παρουσίαση θα κάνει ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, τα λέει σε Μπαλτά, Κουράκη και Κοντονή

Επιστολές που έστειλε η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος:
- στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, με θέμα την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή αθλημάτων
- στον Υπουργό Παιδείας κ. Μπαλτά και στον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη, με θέμα τη Φυσική Αγωγή στην Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτοκτόνησε πρώην Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης...


Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του, πιθανόν βραδινές ώρες χθες, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Δήμαρχος Αρτέμιδας και Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του στα Λεχώνια.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Λαϊκή βραδιά στο Ράντσο, από σπουδαστές μπουζουκιού και κλαρίνου



Πρόσκληση στις εκδηλώσεις εορτασμού της 102ης επετείου της μάχης του Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία τις εκδηλώσεις εορτασμού της 102ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Π. Τονικίδης

Επίσημη επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πραγματοποίησε στις 15 Ιουνίου 2015 η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Ιορδάνη Τσώτσο, τον Δ’ Αντιπρόεδρο, κ. Παύλο Τονικίδη, το Γενικό Γραμματέα, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Οικονομικό Επόπτη, κ. Γεώργιο Χονδρογιάννη, και τον Αναπληρωτή Οικονομικό Επόπτη, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Άνω Απόστολοι Κιλκίς: Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν όπως τον παλιό καιρό!


Η μικτή χορωδία Αξιούπολης "Άξιον Εστί" στο 9o Σταυροδρόμι Παράδοσης και πολιτισμού

Η μικτή χορωδία Αξιούπολης "Άξιον Εστί" έλαβε μέρος την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στο 9ο Σταυροδρόμι παράδοσης και πολιτισμού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και ευχαριστεί δημόσια την ΕΠΩΦ για την διοργάνωση, την υποδοχή και την φιλοξενία που επιφύλαξαν και υπόσχεται την ανταπόδοση της σε πρώτη ευκαιρία.

«Παίζω βόλεϊ»

Γράφει η Μαρία Σιότσου.
Με την συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ».

Οι "Γλυκομαγικές" Πυγολαμπίδες... με ποδήλατο και τρούφα!

Υπογράφει η Μαρία Μουζούρη
Για τρίτη χρονιά και για το δεύτερο φετινό Σαββατοκύριακο 20 - 21 Ιουνίου 2015, ετοιμαζόμαστε για τα βραδινά μας πικ νικ παρέα με τα φωτεινά εντομάκια!. Φέτος θα συνδυάσουμε τις μαγικές Πυγολαμπίδες με τον καρπό του Κάστανου. Εξάλλου, στο Πάικο βρίσκεται το μεγαλύτερο καστανόδασος της Ελλάδας.

Η υφέρπουσα βία του οικονομισμού

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Σπανίως, σχεδόν ποτέ, κάποιες απόψεις μου συμπίπτουν, έστω και επιφανειακώς, με εκείνες του επιφυλλιδογράφου της καθεστωτικής εφημερίδας >Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ< Χρήστου Γιανναρά. Σε άρθρο του (Κυριακή 31 Μαΐου 2015) με τον ηχηρό, αλλά άστοχο τίτλο, “Δεν είναι κρίση, αλλά παρακμή” ο συντάκτης του προβαίνει σε κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις: κυρίως, όσον αφορά, το κεντρικό ζήτημα της ιστορικής συγκυρίας – το χρέος και την αποπληρωμή του.

"Η επιλογή διευθυντών σχολικών μονάδων και ο ρόλος των εκπαιδευτικών"

Ξενέλλης Γεώργιος .
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς
Αν. Αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε στους συλλόγους μας τους υποψήφιους διευθυντές. Το νέο μεταβατικό θεσμικό πλαίσιο μας δίνει αυτή τη δυνατότητα για πρώτη φορά.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Όχι Τσίπρα στον εκβιασμό-Καθαρό και αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού σε δανειστές και εγχώριους… καλοθελητές·Στη ΔΕΗ των νοικοκυριών- Γενναία ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών·Ανησυχούν οι ΗΠΑ και ζητούν λύση τώρα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Διαλύουν τον Στρατό τα… ζόμπι της τρόικας!-Το βρόμικο κόλπο των αδίστακτων δανειστών για να φέρουν τον Καμμένο σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ·Τοκογλυφία (Λαφαζάνη) στη ΔΕΗ με τις 36 δόσεις-Ρύθμιση για όσους χρωστούν με επιτόκιο 5,7%·Μπλοκάκια-Κοροϊδία Βαλαβάνη στη Βουλή-Δεν έφερε τη ρύθμιση που είχε υποσχεθεί στο κουτσουρεμένο μίνι-φορολογικό που ψηφίστηκε χθες