Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η πλούσια δραστηριότητα του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς το Σαββατοκύριακο που πέρασε

Πλούσιο από δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο και πάλι για τις μικρές αθλήτριες των Ακαδημιών Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς. Συγκεκριμένα το Σάββατο 13/6/2015 παρευρέθηκαν στη φανταστική γιορτή του καταστήματος JUMBO-TOYWORLD της πόλης μας που είναι και χορηγός της ομάδας, όπου διασκέδασαν με όλη την παρέα του Disney,των κλόουν και των ξυλοπόδαρων.

Τσομίδης: "Ο Κιλκισιακός δεν χρειάζεται "Μεσσίες" ή οποιασδήποτε άλλης μορφής σωτήρες"

Υπογράφει ο Θεοχάρης Τσομίδης
"Έχοντας την ανάγκη να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα προς αποκατάσταση της αλήθειας, και επειδή κυκλοφορούν σε ορισμένα σάιτ ανακρίβειες, δηλώνω τα εξής:

Σάρωσε η Φώφη στο Κιλκίς - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς, υπογράφει ο γραμματέας Σταμάτης Παπουλίδης
Η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν την Κυριακή 14 Ιουνίου στη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η συμμετοχή 405 ανθρώπων σε ολόκληρο τον νομό αλλά και χιλιάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα αποδεικνύει την διάθεση Πολλών για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (α.α. 18/2015) προβλέπονται έκτακτα καιρικά φαινόμενα από σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2016.

Η ΣΤ' τάξη του Δημοτικού Χέρσου στο ΚΠΕ Παρανεστίου

Το Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Παρανεστίου επισκέφθηκε η ΣΤ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου σε ένα 2ήμερο πρόγραμμα στις 7 και 8 Ιουνίου 2015 με τίτλο «σκασιαρχείο στη φύση».

Τσίπρας: Χωρίς ρύθμιση του ελληνικού χρέους δεν υπογράφω συμφωνία

Σημεία από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
- Επιδιώξαμε να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης γιατί η χώρα βυθιζόταν στο μνημονιακό καθεστώς
- Φανταστείτε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υποχρέωση για 3% πρωτογενές πλεόνασμα το 2015
- Αυτό θα μπορούσε να το πετύχει μόνο μέσα από συρρίκνωση δημοκρατίας
Καθήκον μας η πολιτική αλλαγή

Ομιλία Γεωργαντά στην Πελοπόννησο για τη γεωργία


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, μετά απο πρόσκληση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, παρευρέθηκε στο 3ο Διεθνές Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο, με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα».

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis Fight Club Kilkis

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα Kyokushin Karate του Kinesis την περασμένη Παρασκευή.

Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα: Έδωσαν ραντεβού για τον Αύγουστο

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο κλίμα ο προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του με το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα να αφήνει όλους ευχαριστημένους.

Συναυλία παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς με την συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς διοργανώνει Συναυλία παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών αφιερωμένα στους Βαλκανικούς Πολέμους, με την Ενοριακή Χορωδία Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ, συνοδεία οργάνων, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μετά τις απαράδεκτες αξιώσεις των δανειστών για συντάξεις και ΦΠΑ- Ευρωπαϊκός συναγερμός για πολιτική λύση·Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας-Γκρεμίζουμε τη λιτότητα-Σύνταγμα 7.30 μ. μ. Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015·Νέες εκλογές θέλει ο Ερντογάν-Αντιδρά η αντιπολίτευση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σπιράλ θανάτου!-Από μια κλωστή πλέον η ρευστότητα της χώρας μετά το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων·Τρόμος για τα ΑΤΜ!-«Έφυγαν» χθες άλλα 600.000.000 ευρώ από τα γκισέ των τραπεζών-Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για μείωση των συντάξεων ενώ συνεχίζει να πουλάει τρέλα ο Γιάννης Βαρουφάκης·Πράσινη Φώφη- Έργα και ημέρες