Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

"Μην το φάτε για να μη σας φάει"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διενήργησε δειγματοληψία παρασκευάσματος από κατεψυγμένο μπούτι τεμαχισμένου κοτόπουλου Ολλανδίας, ατομικά συσκευασμένο υπό κενό, με χώρα σφαγής την Ολλανδία και Kωδικό Σφαγείου NL 5021 EG και χώρα τεμαχισμού την Ελλάδα στην εγκατάσταση «Χ. ΜΙΧΑΣ ΑΕΒΕ» με κωδικό GR Α 132 EU, Lot number 201527834, ημερομηνία παραγωγής 20/3/2015 και με ημερομηνία λήξης 19/3/2017.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo κωφών

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο ΕΑΚ Σταυρούπολης την Κυριακή 14/Ιουνίου 2015, το Πρώτο (1ο) Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Κωφών Ελλάδος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Δείτε και κατεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε,
από την εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς,

Σέρρες: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους

- Αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι το παιδί τους ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό κυρίως ανήλικων
- Προκειμένου να πείσουν τα θύματα τους, προσποιούνταν τους δικηγόρους ή ακόμα και τα ίδια τα παιδιά των ηλικιωμένων
- Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής 22 περιπτώσεις απάτης και απόπειρες απάτης σε Σέρρες και Δράμα
- Συνελήφθησαν δύο μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα πέντε συνεργοί τους
- Κατάφεραν να αποκομίσουν πάνω από 35.000 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό που αποπειράθηκαν να αποσπάσουν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ

Η "Τόλμη" Κιλκίς με 16 αθλητές-ριες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα "Kim e Liu"

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF παμπαίδων / πανκορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) με την επωνυμία "Kim e Liu" διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Κιλκίς: Μετέφεραν παράνομα 8 Σύριους

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέτυχαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη 3 διακινητών και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 8 συνολικά αλλοδαπών.

Γλέντι στο Φανάρι Κιλκίς, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ
σας προσκαλεί στο ετήσιο γλέντι του χωριού, 
το Σάββατο 20/06/2015 με ένα υπέροχο πρόγραμμα,
στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ώρα έναρξης 21:30.
Μενού ποτό πλήρες γεύμα 13 €

Συνεργασία Κιλκισιακού με την εταιρία GATE2PRO

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
"Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της συνεργασίας μας με την εταιρεία GATE2PRO, την εταιρεία που δημιούργησε την πρώτη πλατφόρμα ψηφιακής διαχείρισης αθλητών αναπτυξιακής ηλικίας στην Ελλάδα, την Τετάρτη 17/6 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κιλκίς.

Kinesis-Gym Kilkis- Enjoy summer

Ομαδικά πρόγραμμα αίθουσας για όλα το καλοκαίρι στις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες του γυμναστηρίου!
ΜΟΝΟ με 60,0€ γυμνάσου έως και τις 31/8/15
This is Fitness.... 
Καλοκαιρινό πρόγραμμα ομαδικών
*ισχύει από Δευτέρα 29/6/15 έως Παρασκευή 31/7/15

Έγκριση πέντε προγραμμάτων προώθησης οίνων σε τρίτες χώρες

Πέντε προγράμματα προώθησης οίνων σε αγορές τρίτων χωρών εγκρίθηκαν με αντίστοιχες αποφάσεις που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου.

Μείωση κατά 50% όλων των οφειλών των μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Τις τελικές ρυθμίσεις και τους όρους διακανονισμού των οφειλών παρελθουσών ετών, αποφάσισε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Με την απόφαση της Δ.Ε., εξειδικεύεται και υλοποιείται η σχετική ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (25.05.2015) για μείωση κατά 50% όλων των οφειλών των μελών του Επιμελητηρίου έως και την 23.12.2014.

Το ολοκαύτωμα του Ελληνικού χωριού Φούλατζικ, 23 Ιουνίου 1920 - Ένα «Δίστομο» στη Βιθυνία της Μ. Ασίας

Γράφει ο Καραγιαννόπουλος Απόστολος
Πρόεδρος της Εταιρείας Μικρατικών Σπουδών
και Ερευνών Ευρωπού – Ν.Κιλκίς
Στις 23 Ιουνίου 1920 σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο (και αντίστοιχα 6 Ιουλίου με το νέο) γράφτηκε στο Φούλατζικ της Βιθυνίας της Μικράς Ασίας μία από τις τραγικότερες σελίδες της Μικρασιατικής Εκστρατείας και αυτού που ονομάστηκε Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτά διαδραματίστηκαν εκεί την ημέρα εκείνη καταγράφηκαν από τους ιστορικούς ως το «Ολοκαύτωμα του Φούλατζικ» .

Η εγκύκλιος για την Παράλληλη Στήριξη μαθητών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η αίτηση για έγκριση και παροχή νέας παράλληλης στήριξης υποβάλλεται στο σχολείο φοίτησης του μαθητή από το γονέα ή κηδεμόνα του το διάστημα από την ημερομηνία εγγραφής στο σχολείο μέχρι την 20η Οκτωβρίου 2015 Εγκύκλιο για την Παράλληλη Στήριξη μαθητών, την στήριξη μαθητών από Ειδικό Βοηθό, την στήριξη μαθητών που δεν αυτοεξυπηρετούνται (Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό)και την στήριξη μαθητών από Σχολικό Νοσηλευτή για το Διδακτικό Έτος 2015-2016, υπέγραψε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Συναντήσεις Τριαντάφυλλου Πέτρογλου στο Δοτσικό Γρεβενών

Στο περιθώριο της εθνικής προσυνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς Τριαντάφυλλος Πέτρογλου παρευρέθηκε σε συνάντηση βουλευτών και στελεχών στο χωριό Δοτσικό των Γρεβενών προσκεκλημένος του τοπικού βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη και του Προέδρου ΝΟΔΕ Γρεβενών Αθανάσιου Σταυρόπουλου.

Προκόπης Παυλόπουλος τιμά Θεολόγο Ζώτο

Τους Έλληνες Αιμοδότες, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών(ΠΟΣΕΑ) και στελέχη του Ιατρικού και Παραιατρικού προσωπικού σε υπηρεσίες αιμοδοσίας Νοσοκομείων, που έχουν προσφέρει περισσότερες από 50 μονάδες αίμα, τίμησε την Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής του Δ.Σ της Ομοσπονδίας παρέστη και ο κ. Ζώτος Θεολόγος ο οποίος ανήκει στην επιτροπή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ευχαριστήρια επιστολή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

"Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων – Μέλος Π.Ο.Δ.Π., ευχαριστεί τα μέλη Ο.Δ.Π της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς καθώς και τους Διευθυντές /ντριες των σχολικών μονάδων ευθύνης μας, για την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία – συνέργεια και το συντονισμό της δομής Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης των φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού (ΣΒΕ), έτσι όπως προγραμματίστηκαν να υλοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ) για τα σχολικά έτη 2013 - 2014 και 2014 -2015.

Φωτογραφίες από τους 9ους αγώνες ποδηλάτου στην Ευκαρπία Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 οι 9οι αγώνες ποδηλάτου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς το "Λαβάς"

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Για όσους δεν κατάλαβαν- Τα Mail που στραγγάλισαν την Ελλάδα-Ο σκοτεινός ρόλος του εκπροσώπου του ΔΝΤ Μπομπ Τράα στη διόγκωση του ελλείμματος το 2009·Τραγωδία στις Βρυξέλλες- Φοβερό παρασκήνιο: Ο μισητός Πολ Τόμσεν έβαλε ξαφνικά φωτιά στις διαπραγματεύσεις·Και τρικλοποδιές από Βαρουφάκη!
ΕΘΝΟΣ ·Μπλακ άουτ στις Βρυξέλλες για τις συντάξεις-Δραματικές εξελίξεις μετά την αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας·Αντ. Σαμαράς- Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να πάνε τη χώρα στη δραχμή·Η Φώφη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Εξελέγη με 53%

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κιλκίς - Video