Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Kinesis-Gym Kilkis: Zumba 4 Kids-End of the season party!

Κάτι μοναδικό για το παιδικό πρόγραμμα Zumba for kids!! Με αφορμή το κλείσιμο της σεζόν το Kinesis-Gym θέλει να ευχαριστήσει τους μικρούς του φίλους αλλά και τους γονείς τους γι’αυτό προσκαλεί όλους γονείς και παιδιά να συμμετάσχετε στην γιορτή και να γυμναστείτε χορεύοντας με τα παιδιά σας! Είναι μία καλή ευκαιρία να γίνει πράξη το ’’γυμναστική για όλη την οικογένεια’’!

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα, "Η Ελλάδα μπορεί κι αλλιώς!"


Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς: "Με τη φαντασία μου μπορώ… αυτό το καλοκαίρι να γίνει μαγικό!"

Και αυτό το καλοκαίρι οι ήρωες των παραμυθιών ξεπηδούν από τα βιβλία και έρχονται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς για να κρατήσουν συντροφιά τους μικρούς μας φίλους! Τρομεροί πειρατές, καμηλοπαρδάλεις που αγαπούν τα καπέλα, μικρά και μεγάλα βατράχια και ένας όχι και τόσο άγριος Μπαμπούλας θα δώσουν το παρόν στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικής απασχόλησης της Βιβλιοθήκης!

Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ στα αθλήματα TAE KWON DO –KICK BOXING

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do και kickboxing .

«Δέσμευση Λαφαζάνη στον Γ. Γεωργαντά για το Δρόμο Σάντας - Θεσσαλονίκης»


Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η ερώτηση για την καθυστέρηση στη συγκρότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΚΕ.Σ.Π.Α) έτσι ώστε να εγκριθούν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Οδικός Άξονας Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη, Τμήμα από Α/Κ Ασσήρου έως Α/Κ Νέας Σάντας».

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Κεντρικού ο Απόστολος Φωκάς

Το Δ.Σ του Π(ροοδευτικού) Α(θλητικού) Ο(μίλου) Κ(εντρικού) καλωσορίζει στην ομάδα τον νέο προπονητή της ομάδας, ΦΩΚΑ Απόστολο (στην φώτο πρώτος αριστερά). Ο Απόστολος γεννήθηκε στις 15-01-1969 στην Θεσσαλονίκη.  Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στο χωριό του τις Μουριές, στην Α κατηγορία από 14 ετών. Έπαιξε 3 χρόνια και κατόπιν πήρε μετεγγραφή στην ομάδα των Συκεών Θεσσαλονίκης.

Εμπλουτισμός σχολικών βιβλιοθηκών από το Δήμο Κιλκίς

Μια αγκαλιά βιβλία χάρισε ο Δήμος Κιλκίς σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της περιοχής. Παραμύθια, παιδικά, λογοτεχνικά, ιστορικά βιβλία και εγκυκλοπαίδειες βρίσκονται πλέον στις βιβλιοθήκες του 3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του Νέου Αγιονερίου, των Μουριών καθώς και του Γυμνασίου Μουριών.

Ο Κιλκισιακός και το "μωρόν εμουν¨ ο Απόλλωμας

"Ο Σύνδεσμος Φίλων Απόλλων 1926 Κιλκίς "Μιθριδάτης" χαιρετίζει την απόφαση του κ. Τσομίδη να αποτελέσει τον μεγάλο χρηματοδότη του Κιλκισιακού. Ευχόμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες υγεία και καλή πορεία, με άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Κιλκίς: Άρπαξε 4 λάστιχα από αποθήκη, αλλά...

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος ενός 41χρονου υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε πως το χρονικό διάστημα 04/09-06-2015, ο προαναφερόμενος, αφαίρεσε από αποθήκη 34χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Κιλκίς, 4 ελαστικά αυτοκινήτου.

Κιλκίς: Έκλεψε τρέιλερ αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 09-06-2015, ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από την αυλή 62χρονης ημεδαπής, σε περιοχή του Κιλκίς, ένα τρέιλερ.

«Πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2015»

Το Πρόγραμμα Βελτίωσης Παραγωγής και Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας είναι τριετές, εγκρίνεται από την ΕΕ και εφαρμόζεται στο πλαίσιο του Καν (ΕΚ)1308/2013 (άρθρα 55 -57) του Συμβουλίου. Υλοποιείται σε ετήσια βάση από 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους έως και την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους.

"Αγάπα τον εαυτό σου" εκδήλωση για παιδιά την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στο Πάρκο Ζωοπάζαρο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ με αφορμή τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά με τίτλο "Αγάπα τον εαυτό σου".

"Κατασκευή διπλού δρόμου με διάζωμα στο τμήμα της ΠΑΘΕ από κόμβο Χαλάστρας έως κόμβο Πολυκάστρου"

Επιστολή Γκουντενούδη προς Υπουργό Μεταφορών
Κύριε Υπουργέ
Είναι γνωστό ότι ένα από τα ελάχιστα, ίσως το μοναδικό (εκτός των Τεμπών), τμήμα της ΠΑΘΕ στο οποίο υπάρχει αμφίδρομη κυκλοφορία είναι αυτό μεταξύ των κόμβων Πολυκάστρου και Χαλάστρας.

Μουσική παράσταση από την Τάξη Μουσικής Προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο θα αποχαιρετήσει τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, η Τάξη της Μουσικής Προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Η παράνομη μεταφορά μεταναστών της ημέρας!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Άθλος Κιλκίς: Επίδειξη Tae Kwon Do σήμερα στη Λέσχη Κυνηγών - Sigmaland


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/06/2015 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAE KWON DO ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. 
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 18.00 

Προκήρυξη για δώδεκα (12) θέσεις από την Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων

Γνωστοποιείται ότι η Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων (Ε.Α.Σ.Π.) εξέδωσε την υπ’ αριθ.1Α/2015 Προκήρυξη για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Δείτε ΕΔΩ

Εκδήλωση με την Χορωδία του ΚΑΠΗ Κιλκίς, σήμερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2015
«Στα Χρώματα του Δειλινού»
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, Ώρα 8 μ.μ.
Περιοχή Πάρκου – Κήπου

Επιστροφή εκπαιδευτικών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους εκπαιδευτικούς που μετατάχθηκαν λόγω εξαίρεσής τους από τη διαθεσιμότητα, να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τη λήξη της θητείας τους.

Σήμερα κρίνεται η πορεία του έργου για το δρόμο Σάντας- Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σήμερα 12 Ιουνίου 2015 θα συζητηθεί τελικά στη Βουλή, κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς Γ.Γεωργαντά προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη «σχετικά με την καθυστέρηση της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (Κ.Ε.Σ.Π.Α.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων ορισμένων έργων και δραστηριοτήτων».

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση-Στοίχημα ενημέρωσης και δημοκρατίας·Ελλάδα- δανειστές- «Ένταση» στη διαπραγμάτευση·Μίνι φορολογικό-Καταργούνται τα τεκμήρια για τους μη έχοντες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πύραυλος για το PSI-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαιώνει Γερμανούς ομολογιούχους που αρνήθηκαν το «κούρεμα»· Πισώπλατη μαχαιριά από το ΔΝΤ –Τα βάζει όλα στο τραπέζι και εκβιάζει πάλι για μισθούς, Ασφαλιστικό και Εργασιακά·Ουάου!- Έμπνευση του Βαρουφάκη η αύξηση του ΦΠΑ