Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τι είπε ο Γ. Φραγγίδης στο 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη
"Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Το 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι ίσως το κρισιμότερο συνέδριο από την ίδρυση του ιστορικού μας Κινήματος. Γίνεται σε μια περίοδο δύσκολη τόσο για την Χώρα και την Παράταξη.

Η μεγάλη συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς (Video)


ΣτΕ: Απέρριψε αίτηση της ΑΔΕΔΥ για τη "διαθεσιμότητα" στο Δημόσιο

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η αίτηση της ΑΔΕΔΥ, που ζητούσε να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, οι Υπουργικές Αποφάσεις του 2013, που αφορούσαν τη "διαθεσιμότητα" και την "κινητικότητα" δημοσίων υπαλλήλων.

Δίνουν 6,3 εκ. ευρώ στα κόμματα για επιμόρφωση και έρευνα!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Με κυβερνητική απόφαση-εφαρμόζοντας το νόμο περί χρηματοδότησης των κομμάτων-γίνεται κατανομή Kρατικής Oικονομικής Eνίσχυσης έτους 2015 (α΄ δόση), ύψους 6.330.000,00, στα Πολιτικά Κόμματα και Συνασπισμούς Πολιτικών Κομμάτων, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

Άνοια: Ποιος είσαι; Που είναι τα πράγματά μου;

Του Όμηρου Σαββίδη*
Στις αναπτυγμένες χώρες, το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτό έχει σαν συνέπεια να εμφανιστούν παθήσεις που παλαιότερα δεν υπήρχαν. Μία από αυτές είναι και η άνοια. Η άνοια είναι μια σύνθετη λέξη που αποτελείται από το α το στερητικό και τον νου και σημαίνει απώλεια του νου.

Βιβλιοπαρουσίαση. "Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού" στη ΛΑΦ Κιλκίς

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18:30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού (1833-1949)» του Δρος Ιωάννη Σ. Παπαφλωράτου, Νομικού και Διεθνολόγου, Καθηγητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Όλοι έχουμε κάποια εντύπωση για τον εαυτό μας, συνήθως θεωρούμε πως είμαστε ανώτεροι από τους άλλους. Ξέρουμε πάντα περισσότερα από τους γύρω μας, πάντα δουλεύουμε περισσότερο, πάντοτε η δουλειά μας είναι καλύτερη των άλλων, πάντα τα αφεντικά μας, μας αδικούν και οι υφιστάμενοί μας είναι ανίκανοι.

Πολύκαστρο: 38χρονος δικός μας μετέφερε παράνομα 4 Σύριους

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Πλατανιά Ευζώνων: 3 Βούλγαροι μετέφεραν παράνομα 22 αλλοδαπούς

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέτυχαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη 3 διακινητών και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 25 συνολικά αλλοδαπών.
Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 23, 28 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Πρωτόγνωρα γεγονότα στις εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης – Αναψυχής και Εστίασης Κιλκίς

Υπογράφει η Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Κιλκίς
Πρωτόγνωρα γεγονότα έλαβαν χώρα σχετικά με την πραγματοποίηση των εκλογών του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης – Αναψυχής και Εστίασης Κιλκίς.

Χορωδιακή συνάντηση στο Πολύπετρο Παιονίας, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μετάλλια για τον Άθλο στο ο Φεστιβάλ Kim Liu "Ευ Αγωνίζεσθαι" της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Στις 06/06/2015 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου για τις ηλικίες από 2004 έως 2009. Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι αθλητές με τις παρακάτω ανάλογες διακρίσεις και μετάλλια.