Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το πανηγύρι της Μεσοπεντηκοστής στο Κιλκίς

Παραδοσιακά και μεγαλόπρεπα η ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς εόρτασε την Τετάρτη 6 Μαΐου την εορτή της Μεσοπεντηκοστής με πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πολλών ευσεβών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Το ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών ν. Κιλκίς στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ


Υπογράφει η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ 17ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ 
ΖΑΓΓΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΜΠΑΡΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΝΤΟΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μεγάλη συμμετοχή στελεχών της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών στις συσκέψεις σε Μακεδονία και Θράκη

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Μεγάλη επιτυχία είχαν οι συσκέψεις Στελεχών της παράταξης της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών με τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., στην οποία και εγώ συμμετείχα ενεργά. Η πρώτη σύσκεψη έγινε στη Θεσσαλονίκη για τα Στελέχη της Κεντρικής Μακεδονίας και η δεύτερη έγινε στην Καβάλα για τα Στελέχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εισαγωγή εμβολίων για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού του προβάτου

Μετά από εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του ΥΠΑΠΕΝ προς τον ΕΟΦ, επιτράπηκε από 28/4/2015 η εισαγωγή εγκεκριμένων εμβολίων για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού του προβάτου, οροτύπου 4.

Πρωτιά του Άθλου Κιλκίς στο Kilkistrail με τον Kώστα Φωτιάδη

Στις 03/05/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός μαραθώνιος στον Λόφο Κιλκίς. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν Σωματεία, Γυμναστήρια αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές από την βόρεια Ελλάδα.
Η συμμετοχή των αθλητών άλλα και του κόσμου ήταν ικανοποιητική σε όλες τις ηλικίες. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής του Kick Boxing Φωτιάδης Κωνσταντίνος που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατηγορία ανδρών στα 5 χιλιόμετρα κατακτώντας την Πρώτη Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο. 

Ημερίδα με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα συμμετάσχει σήμερα (6-5-2015) το απόγευμα, σε ημερίδα με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας Γιαννιτσών. Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας, το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, το 2ο ΕΠ.ΑΛ. Γιαννιτσών, η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» και το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών.

Απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα υπόσχονται μεγάλα κέρδη από δήθεν στημένους αγώνες ποδοσφαίρου

- Το περιεχόμενο των μηνυμάτων υπόσχεται στους παραλήπτες, άμεσα και εύκολα, μεγάλα κέρδη από στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου, ζητώντας τους να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες στοιχηματισμού
- Σκοπός των μηνυμάτων είναι να πείσουν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε διαδικασίες στοιχηματισμού και προκειμένου να εισπράξουν τα υποτιθέμενα κέρδη τους, να καταθέσουν σε λογαριασμούς των αγνώστων δραστών μεγάλα χρηματικά ποσά

Τελετή Εγκαινίων αίθουσας Σχολικής Βιβλιοθήκης στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου

Αν έχεις ένα κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται!!!
Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός
Κικέρων
Στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου την Τετάρτη 29 Μαΐου 2015 έγινε η τελετή Εγκαινίων της αίθουσας Σχολικής Βιβλιοθήκης του σχολείου.

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα "Τίτλοι τέλους για τη Διαύγεια"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους οκτώ βουλευτές της Ν.Δ. ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Τίτλοι τέλους για τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ»
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί έκαναν πάλι το θαύμα τους

- Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Συνελήφθησαν τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής ομάδας
- Τα λαθραία τσιγάρα τα απέκρυπταν σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα, αλλά και σε οικίες που χρησιμοποιούσαν στο κέντρο της πόλης
-Σε έρευνες που έγιναν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 18.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Ξεκίνησε σήμερα στη Βέροια το σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας

Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL), με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαδικτυακών Σεμιναρίων», ξεκίνησε σήμερα (05-05-2015), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος, της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Πανόραμα Βέροιας.

11.851 τροχαίες παραβάσεις στην Ελλάδα κατά την περίοδο εορτασμού της Πρωτομαγιάς

Κατά τη φετινή περίοδο εορτασμού της Πρωτομαγιάς (30 Απριλίου έως 3 Μαΐου), υπήρξε συνεχής παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο εφαρμογής ολοκληρωμένων προγραμμάτων τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας.

Εκδήλωση της Τ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ, για τα 70 χρόνια από την 9η Μάη 1945


ΣΥΝΕΚ Κιλκίς: Στις νέες συνθήκες, μπροστά στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Υπογράφουν οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΚ ΚΙΛΚΙΣ
Χιλιάδες συνάδελφοί μας σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα θα συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες των ΕΛΜΕ για την εκλογή αντιπροσώπων για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Οι εκλογές αυτές γίνονται για πρώτη φορά σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα, μετά από πέντε χρόνια μνημονίων και λιτότητας. Στις νέες πολιτικά συνθήκες συνυπάρχουν η ελπίδα για μια άλλη πορεία της χώρας με το συνεχή αγώνα για τον αποκλεισμό κάθε περίπτωσης επανόδου στο καταστροφικό παρελθόν.

Οι ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το άρθρο 13 του ΠΔ 50/96 αναφέρει: «Κατά τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών λειτουργών μετατίθενται ή τοποθετούνται κατά προτεραιότητα συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους:

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΥΓΗ Η ώρα της ευθύνης για τους δανειστές-Οι διαφωνίες Ε. Ε.- ΔΝΤ τροχοπέδη στην εξεύρεση λύσης ·Σήμερα στη Βουλή- Ξεκινά ο διάλογος για τον ‘Καλλικράτη»·Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι-Στις 13 Μαΐου κλείνουν τα σχολεία ,στις 18 ξεκινούν οι εξετάσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Επιτάφιος του Σταύρου Θεοδωράκη-Τον… ενόχλησαν η Περιφορά και τα Εγκώμια (φέτος) σε εκκλησία τουρκόφωνου χωριού·Σε ναρκοπέδιο με απειλές και «μηνύματα» -Μαξίμου: Οι «συνιστώσες των δανειστών» φταίνε! Ας συνεννοηθούν οι θεσμοί μεταξύ τους·44.391 ζητούν ήδη επίδομα για σίτιση. Στις αιτήσεις του πρώτου δεκαπενθημέρου για το πρόγραμμα «ανθρωπιστικής κρίσης»

Συνταξιοδότηση Καθηγητών νομού Κιλκίς

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς Κυριακής Ματσακίδου
Εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Αιτήσεις παραιτήσεων από την υπηρεσία στο ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
Ενημερώνονται οι συνάδελφοι ότι ο αριθμός εκπαιδευτικών κατά ειδικότητα που υπέβαλαν αίτηση παραίτησης στο ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ καθώς και Αυτοδίκαιες Απολύσεις στις οριζόμενες προθεσμίες (20 έως 30-4-2015) είναι οι εξής:

Φιλανθρωπικό παιχνίδι - Άκου τι είπαν στο Στέκι Νέων Γαλλικού Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας 
«Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση....»
Νομίζεις πως εσύ και η παρέα σου ξέρετε τις απαντήσεις;