Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

"Με λένε Δημήτρη και είμαι ναρκομανής σε ανάρρωση"


Το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς - Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» υποδέχτηκαν την ομάδα των απεξαρτημένων ατόμων, το υποστηρικτικό επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Απεξάρτησης ΟΑΣΙΣ, καθώς επίσης γονείς και συγγενείς που βίωσαν στις οικογένειές τους το πρόβλημα της εξάρτησης.

Το «ψυγείο» όργανο εκβιασμού της Coca Cola

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η επιχείρηση ΑΓΝΗ ΑΒΕE με έδρα τον Ορχομενό της Βοιωτίας και ανήκει στον Νικόλαο Οικονόμου του Δημητρίου, υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα των παράνομων και αθέμιτων πρακτικών ανταγωνισμού της πολυεθνικής Coca Cola 3 E.

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015 – 2019 και αγροτική οδοποιία

Συνεργασία με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων είχε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.

Σε τροχιά αγώνων ο Στίβος - Σε Ιωάννινα & Αλεξανδρούπολη ο ΓΑΣ Κιλκίς

Ο ερχομός της Άνοιξης σηματοδοτεί και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού στίβου, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

Εκλογές στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αφού έλαβε υπόψη την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Α.Π.Ο.Ε.Α. για εκλογές ανάδειξης νέων Δ.Σ. Συνδέσμων και εκλεκτόρων στην Α.Π.Ο.Ε.Α.

Εντυπωσιακοί οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στο 1ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων. Κέρδισαν το κύπελλο στην Υπερσκυταλοδρομία

Το Σάββατο 14 Μαρτίου διοργανώθηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης το 1ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων της Ελλάδας στα αγωνίσματα ρίψεων. Εκεί εκπροσωπήθηκε και ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς έχοντας σημαντικές επιτυχίες.

Απόφαση σταθμός στις Σέρρες: 156 καταστηματάρχες δικαιώθηκαν στο δικαστήριο με την ΑΕΠΙ

Αθώους έκρινε δικαστήριο Σερρών το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2015, 156 Σερραίους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, καφενείων, cafe που βρέθηκαν στα δικαστήρια εξαιτίας μηνύσεων της εταιρίας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων ΑΕΠΙ, ότι δεν πλήρωναν τα ποσά που απαιτεί η εταιρία για να παίζουν μουσική στα καταστήματά τους ή να χρησιμοποιούν συσκευές που μπορούν να μεταδώσουν μουσική (TV, ραδιόφωνο).

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Κλάδο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος την 17.03.2015 στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς – ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) και ο Σύλλογος Εστιάσεως, Διασκέδασης και Αναψυχής Ν. Κιλκίς, συνδιοργανώνουν ημερίδα και προσκαλούν τα μέλη τους στις 17 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου "Β. Σεργιαννίδης".

Επίσκεψη της ψυχολόγου Φρεγγίδου Έλλης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ομιλία στους μαθητές/τριες του Σχολείου, από την ψυχολόγο κ. Φρεγγίδου Έλλη με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας».

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing το Kinesis Fight Club

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing συμμετείχε το Kinesis Fight Club στην Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου 2015. Το Kinesis εκπροσώπησε η αθλήτρια Νίκη Ποζίδου, που το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό.

Προσμέτρηση των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων στη μισθολογική εξέλιξη των Αναπληρωτών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Για την προσμέτρηση των Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών ή Διδακτορικών τίτλων στη μισθολογική εξέλιξη των αναπληρωτών, λαμβάνονται υπόψη οι παραπάνω τίτλοι που αποτελούν εκτός από προσόν διορισμού και ένα από τα κριτήρια μοριοδότησης για την πρόσληψή τους.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Πολιτική λύση τώρα- Στο κενό η απόπειρα πολιτικής εκτροπής·Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή- Το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας·Λαφαζάνης προς ΡΑΕ: «Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στο Βερολίνο επειγόντως!-Τη Δευτέρα το κρίσιμο τετ α τετ Μέρκελ, Τσίπρα·Κωμωδία με τα τεχνικά κλιμάκια- Πλήρες αδιέξοδο·1.000.000 απειλητικά ραβασάκια για τα χρέη στην Εφορία- Δώστε και σώστε!