Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

"Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας για μια όμορφη ζωή"

Δελτίο τύπου Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς  (μέλος ΟΓΕ)
Να μη δεχτούν μια ζωή χωρίς προοπτική, αβέβαιη, με ανεργία, με απλήρωτη δουλειά, χωρίς δικαιώματα, με μειωμένες απαιτήσεις, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα αυτών που θέλουν τη νέα γενιά με σκυμμένο το κεφάλι, κάλεσε ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές των ειδικοτήτων πληροφορικής και κομμωτικής του ΟΑΕΔ Κιλκίς και τις φοιτήτριες του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κιλκίς.

Αυτός είναι ο 40χρονος παιδεραστής (Φωτο)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 01.03.2015 επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου «Van», ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Γκουντενούδης: "Έχουμε να παίρνουμε 645.626 ευρώ από πρόστιμα σε διερχόμενα φορτηγά, αλλά..."

Το μείζον θέμα των διαφυγόντων κερδών από την μη είσπραξη των χρημάτων από παραβάσεις του ΚΟΚ από διερχόμενα φορτηγά διεθνών μεταφορών, επαναφέρει με έγγραφό της η διοίκηση του Δήμου Παιονίας. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε έγγραφό του προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ενημερώνει ότι το ύψος των βεβαιωμένων οφειλών στο Δήμο Παιονίας από τις εν λόγω παραβάσεις φτάνει το ποσό των 645.626 ευρώ και ζητά την επίλυση του προβλήματος μέσω νομοθετικής ρύθμισης.
Στο σχετικό έγγραφο προς την ΚΕΔΕ αναφέρονται τα εξής:

Ημερίδα στις Μουριές για ενημέρωση αμπελουργών επιτραπέζιων σταφυλιών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διοργανώνει ημερίδα με θέμα : «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ», την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 στις 11.30 π.μ. στο πρώην Δημαρχείο Μουριών
Πληροφορίες:2341350149-2341350202.

Δήμο Παιονίας: "Οικονομικός μαρασμός και η αύξηση της ανεργίας από την κατάργηση της απευθείας εκποίησης δημοτικών εκτάσεων σε βιοτεχνίες και κτηνοτρόφους"

Τις αρνητικές επιπτώσεις -όπως ο οικονομικός μαρασμός και η αύξηση της ανεργίας- που επέφερε στο Δήμο Παιονίας η κατάργηση της απευθείας εκποίησης δημοτικών εκτάσεων σε βιοτεχνίες και κτηνοτρόφους, αναφέρει σε σχετικό του έγγραφο προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

Σύσκεψη για καταροϊκό πυρετό και εξυγίανση ζωικού κεφαλαίου

Στις 2 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου, ο Υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης και στελέχη των κτηνιατρικών υπηρεσιών του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να συζητηθούν οι δράσεις και οι προτεραιότητες, σε ότι αφορά θέματα υγείας των ζώων στη χώρα μας κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

"Δεν είναι κακό να περνάμε καλά!"


Την Κυριακή 8 Μαρτίου με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της γυναίκας ελάτε να γλεντήσουμε με καταπληκτική μουσική, πολύ καλό φαγητό πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση. 

Και που αλλού περνάμε πάντα καλά; 
Μα στην Αξιούπολη φυσικά.

Pizza Σπιτική. 

Όλες μαζί μια παρέα να περάσουμε καλά.

Πολιτική εκδήλωση από το «ΞΕΚΙΝΗΜΑ» Θεσσαλονίκης

Το «ΞΕΚΙΝΗΜΑ» Θεσσαλονίκης οργανώνει ανοικτή εκδήλωση και σας καλεί να συζητήσουμε:
«Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κατάσταση – πως προχωράμε;
-Η μάχη με τους δανειστές και οι εκβιασμοί τους
-Τα κόμματα και οι διεκδικήσεις τους
-Το ευρώ και η ανασυγκρότηση της οικονομίας»

"Ευχαριστούμε πολύ το Σωματείο Αρτοποιών ν. Κιλκίς"

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Κιλκίς για την δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη του αγαπητού τους συναδέρφου Λαμπριανίδη Ευσταθίου.

ΥποστηρίΖΩ... ΒηματίΖΩ και τρέχω στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εργαζόμενοι του ΒηματίΖΩ σας προτείνουν, αν θέλετε να ξαναζήσετε την αξέχαστη εμπειρία του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», να τρέξετε ή να περπατήσετε μαζί μας στην Θεσσαλονίκη, στις 5 Απριλίου 2015.

Έναρξη σεμιναρίου για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες από τη Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 09:00 ξεκινάει στο Κιλκίς επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα “Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες”. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα αγωγής υγείας και ψυχολογικής υποστήριξης των ευπαθών ομάδων.

184 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής σε Δήμους - Σε ποιους Δήμους θα πάνε

Ύστερα από εισήγηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), από τους Υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκου Βούτση και Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη 184 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των Δήμων και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα «Άθλησης για Όλους», περιόδου 2014-15.
ΔΕίτε τον πίνακα κατανομής θέσεων, ΕΔΩ

Τα σημεία πολιτικής επικαιρότητας, κατά την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
1) Αγροτικές Επιδοτήσεις: Οι επιδοτήσεις που προορίζονταν για την ενίσχυση των νέων αγροτών αλλά και για την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές δεσμεύονται με απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου να ικανοποιήσει τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Τ.τ.Ε. σημαίνει πρακτικά ότι η κυβέρνηση βάζει χέρι στα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αγροτική πολιτική.

Έκοψαν την πίτα τους οι συνταξιούχοι δημοσίου του ν. Κιλκίς

Με ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίου του ν. Κιλκίς στα ιδιόκτητα γραφεία στις 04-02-2015. Έγινε ο αγιασμός και ευλόγησε την πίτα ο Παπά Γιώργης Παντελίδης εφημέριος του Σταυροχωρίου.

Συνελήφθη 61χρονος στο Κιλκίς για χρέη 1.206.984,46 ευρώ στο Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (3-3-2015) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 61χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για χρέη στο Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 1.206.984,46 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Πρόσβαση στο Διαδικτύο σε όλη την επικράτεια του Δήμου Παιονίας

Σημαντική συνάντηση είχε στο Δημαρχείο Παιονίας ο κ. Γκουντενούδης την Τρίτη 3 Μαρτίου με ανώτερα στελέχη του ΟΤΕ, καθώς υπογράφηκε η σύμβαση και συγκατάθεση του Δήμου για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ευρυζωνικότητας «Rural Broadband”.

Εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στις 3 Φεβρουαρίου 2015 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά τον κύριο Γκόνο Γεώργιο, Διευθύνοντα Σύμβουλο Ν.Α. Ευρώπης της εταιρίας Mc CAIN και Ταμίας του ΔΣ της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Ερώτηση Γεωργαντά σχετικά με τη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς και άλλοι 16 βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν ερώτηση στους συναρμόδιους υπουργούς σχετικά με τη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η ερώτηση έχει ως εξής:

Ο Άθλος Κιλκίς, σε πρωτάθλημα πυγμαχίας και kick boxing στη Θεσσαλονίκη

Στις 01 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγωνιστική συνάντηση στα αθλήματα kick boxing και  πυγμαχίας στην Θεσσαλονίκη από τον αθλητικό σύλλογο Μαχητές Εύοσμου εντός των εγκαταστάσεων του στην Θεσσαλονίκη. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σωματεία από την βόρεια Ελλάδα με σκοπό την απόκτηση εμπειριών των αθλητών τους για την καλύτερη προετοιμασία τους για τους επικείμενους αγώνες που ακολουθούν ανά άθλημα.