Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη» ονομάστηκε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κιλκίς


Συνάντηση Τσιτσικώστα με την Περιστέρη της Αμφίπολης

Συνάντηση με τη Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών και υπεύθυνη της ανασκαφής στην Αμφίπολη Κατερίνα Περιστέρη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ. ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης οικιακού ελαιολάδου το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος πρόκειται να εφαρμόσει πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης χρησιμοποιημένου οικιακού ελαιολάδου.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :

Έκκληση για διαμαρτυρία ενάντια στη βάρβαρη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας στην Τουρκία

"Με την Παγκόσμια Ημέρα των Εργαζομένων Γυναικών να πλησιάζει, ερχόμαστε αντιμέτωπες με τα λυπηρά νέα της δολοφονίας μιας νέας γυναίκας στην Νότια Τουρκία πριν από λίγες μέρες. Η 20χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας Ozgecan Aslan επέστρεφε στο σπίτι της με τοπικό λεωφορείο, όταν ο οδηγός παρέκκλινε από την προγραμματισμένη του πορεία και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Αφού η Ozgecan αμύνθηκε χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Τσιτουρίδης: "Όταν λες ποιον δεν θέλεις, πρέπει να λες και ποιον θέλεις!"

Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα για την επόμενη ημέρα της ΝΔ και τα συνεχή γεύματα και δείπνα στελεχών της παράταξης που αφορούν στην αλλαγή ηγεσίας, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης ερωτηθείς από το site karfitsa.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Μαΐου 2015

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 9 και 10 Μαΐου 2015 για τα επίπεδα:

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Γενναίο κούρεμα χρεών, προστασία πρώτης κατοικίας- Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της·Κατατίθεται σήμερα η ελληνική πρόταση- Ανοιχτή γραμμή Αθήνας- Βρυξελλών στην αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης·Εξελέγη με 233 ψήφους- Πρόεδρος ευρείας αποδοχής ο Προκόπης Παυλόπουλος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Όλοι στη ρύθμιση των 100 δόσεων-Νομοσχέδιο! «Κούρεμα» έως και 50% στο συνολικό ποσό του χρέους·Εμμονική κρίση Σόιμπλε- Μνημόνιο, Μνημόνιο, Μνημόνιο- Τι μεταδίδει το Reuters για τις ταμειακές ανάγκες της Ελλάδας·»Λίστα Λαγκάρντ»- Ο Ερβέ Φαλσιανί έτοιμος για εκτόξευση ρουκετών

"Περιμένετε ότι οι αχόρταγοι, όλο και κάτι θα σας δώσουν;"

Χρονόπουλος Παναγιώτης
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Όλα κινούνται πλέον με εκπληκτική ταχύτητα. Το που θα κλείσει, αν κλείσει τελικά η περιβόητη συμφωνία θα σφραγίσει πολλά για το μέλλον του τόπου, με καθοριστικότερο το πολιτικό σκέλος.
Από τη μια μεριά ένας λαός, μια χώρα. Από τη άλλη το σύστημα των ευρωτρομοκρατών των Βρυξελλών με απειλές, εκβιασμούς και τελεσίγραφα.
Το βάρος της κυβέρνησης είναι τεράστιο και η ευθύνη πρωτόγνωρη: να νικήσει η λαϊκή εντολή.