Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα λόγω καιρικών φαινομένων [Ώρα 18:15’]

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
     ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
         Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
  Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αετοκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκάλωμα, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Συνεδρίαση και πίτα του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο Πολύκαστρο


Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 στο Πολύκαστρο (Ταβέρνα ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ολοκλήρωση σεμιναρίων της Σχολής Γονέων νομού Κιλκίς στη Γοργόπη και τη Νέα Σάντα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια “Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα” και “Σύγχρονη οικογένεια” στη Γοργόπη και τη Ν. Σάντα αντίστοιχα, με εκπαιδευτές την κ. Μητώλη Γαρυφαλλιά και τον κ. Βασιλειάδη Ηλία. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Πασιντέλη Λαμπρινή, Νηπιαγωγό, καθώς και τον κ. Παπασυμεωνίδη Αλέξανδρο, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γοργόπης για την παραχώρηση του χώρου.

Προσοχή! Κυκλοφορεί νέος επικίνδυνος ιός στο Facebook

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».

Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με επιχειρηματίες του δήμου Παιονίας

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιονίας και στα πλαίσια κατάρτισης του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου διοργανώθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου συνάντηση εργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής Παιονίας και των επιχειρηματιών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Την πίτα τους έκοψαν οι τρίτεκνοι Κιλκίς (Video)


Σύσκεψη για την ενεργοποίηση της "Κοινωνικής Σύμπραξης" στην Περιφέρεια

Σύσκεψη για την ενεργοποίηση της "Κοινωνικής Σύμπραξης" διοργανώθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Κολότσιου και με την παρουσία-εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Χάρη Αηδονόπουλου, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, των δομών Κοινωνικής Προστασίας των δύο Δήμων, των Ιερών Μητροπόλεων Πολυανής & Κιλκισίου και Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου, του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, του Κέντρου Πρόληψης ¨ΝΗΡΕΑΣ¨ και του Συλλόγου ¨ΒηματίΖΩ¨

Κοπή βασιλόπιτας ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Tην Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θα κόψει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ο ΓΑΣ Κιλκίς, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, εκεί όπου το παρών θα δώσουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Δήλωση Παναγιώτη Χρονόπουλου για τις πολιτικές εξελίξεις

Γράφει ο Χρονόπουλος Παναγιώτης
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ελληνικός λαός έδιωξε από τη διακυβέρνηση το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ και έδωσε εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε μια διαφορετική πορεία καταργώντας το καθεστώς αποικίας. 

Τιμητική διάκριση της κιλκισιώτισσας Έλλης Φρεγγίδου

Τιμητική διάκριση απέσπασε η κιλκισιώτισσα ψυχολόγος και ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης και Φωτογραφίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με θέμα: “Όμορφη πού 'ναι η ζωή”. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν εκατοντάδες δημιουργοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως και ομογενείς από την Ευρώπη, αποδεικνύοντας την ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργικότητα.

Καταγράφονται τα προβλήματα που αφορούν στον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Θ. παραστατίδη
Από το πολιτικό γραφείο του Θ. Παραστατίδη Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Την Κυριακή στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πμ καλούνται οι αγρότες του Δήμου Παιονίας καθώς και οι φορείς που τους εκπροσωπούν σε συνάντηση, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου.

Στα κόκκινα η προετοιμασία του Kinesis Kilkis, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Kyokushin Karate U21, που θα διαξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μάρτιου, συμμετείχε το Kinesis Fight Club σε εκπαιδευτικό σεμινάριο. Το 4ο Winter Camp πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο Ναϊάδες στις 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Χαλκιδική

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή της Χαλκιδικής, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στα παρακάτω οδικά σημεία:
1. Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (από Πολύγυρο έως Γαλάτιστα)
2. Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (από το 65ο έως το 92ο χλμ)

"Σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά..."

Υπογράφει ο Χρήστος Κυριακίδης
Ως πρόεδρος και εκ μέρους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχημένη εκδήλωση τιμής και μνήμης των Τριών Ιεραρχών, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς, που ήταν και ο κύριος διοργανωτής της, θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του:

Περί αιδοίων και συναφών μονολόγων.






Της Χαρούλας Καραμπίδου

(οι φωτογραφίες είναι του Απόστολου Τσουκαλά από την πρόβα τζενεράλε)

Είναι από εκείνα τα έργα που εξάπτουν το ενδιαφέρον μόνο με τον τίτλο τους. Το «Αιδοίων Μονόλογοι», βασισμένο στο βιβλίο της Αμερικανίδας συγγραφέως και ακτιβίστριας Ήβ Ένσλερ, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία από τις 16 έως και τις 18 Ιανουαρίου η Θεατρική Σκηνή της Τέχνης σε σκηνοθεσία του Παύλου Δανελάτου.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τα πιστόλια στο τραπέζι! –Πληθαίνουν οι φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν «σύγκρουση οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος»·Γιατί πάει (άρον- άρον) ο Αλέξης στην Αυστρία·Η στροφή Σταθάκη για τη… χρεοκοπία
ΕΘΝΟΣ ·Σκληρή γραμμή στο παζάρι με τους δανειστές- Τα «ναι» και τα «όχι» του πρωθυπουργού μέσα από τις προγραμματικές δηλώσεις·Πρώτη είδηση η ομιλία Τσίπρα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ·Εκτάκτως σήμερα στην Αθήνα Βίζερ και Κοστέλο

Προγραμματικές δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα (Video)