Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Γνώμη στις 15 Φεβρουαρίου 2014


Αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποβάλλουν Αίτηση - Δήλωση από 10 Φεβρουαρίου μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2015.
Στις πανελλαδικές εξετάσεις ημερησίων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) μπορούν να συμμετάσχουν :

Ψωμιάδης : "Εθνική ομοψυχία και συναίνεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας"

Σχολιάζοντας την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία και η ανάδειξη νέων προσώπων αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι σαφές πως φτάσαμε πλέον στο τέλος της μεταπολίτευσης, κάτι καινούργιο ξεκινά στη χώρα. Ασφαλώς ο ελληνικός λαός που εμπιστεύτηκε το ΣΥΡΙΖΑ με τη ψήφο του δεν έδωσε λευκή επιταγή. Εύχομαι στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης να μην επικρατήσουν οι πολιτικοί ¨πειρατές¨ αλλά οι σώφρονες και οι νοήμονες.

"ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα  «ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα. Η δική μας συμμετοχή στην Θεραπευτική Ιππασία» σας προσκαλεί στην Εκδήλωση για την Γιορτή Λήξης του, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, και ώρα 10:00 πμ. στον Ιππικό Όμιλο «Ράντσο» Κιλκίς.

Παραστατίδης: "Ο φόβος έφυγε, η ελπίδα ξεκίνησε"

Θεόδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής Ν. Κιλκίς
Η ελπίδα ξεκίνησε.
Ξεκίνησε ένα ελπιδοφόρο ταξίδι για το μέλλον, ένα μέλλον όπου ταιριάζει στα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών μας.

Η δημοτική παράταξη «Κιλκίς-Δήμος Αξιών» έκοψε την πίτα της

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης «Κιλκίς-Δήμος Αξιών» 
Μια πρωτόγνωρη για τα αυτοδιοικητικά χρονικά του Κιλκίς, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» στο Κιλκίς.
Η δημοτική παράταξη «Κιλκίς-Δήμος Αξιών» προσκάλεσε μέλη και φίλους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν όλα σχεδόν τα μέλη της παράταξης καθώς και πολλοί φίλοι, κατακλύζοντας το κέντρο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευχάριστη.

Βγαίνουμε πιο καθαροί με αυτό το αποτέλεσμα

Υπογράφει ο Αθανάσιος Τατάρογλου 
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νομού Κιλκίς
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ευχόμαστε να διαψευστούμε σε όλα όσα φοβόμαστε και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να καταφέρει να μην γίνουμε Βενεζουέλα.

Αποκριές στο Κιλκίς.... με τρελές ελπίδες

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
Κυνήγι Θησαυρού 
Οι δαιμόνιοι γνωστοί-άγνωστοι του Δήμου Κιλκίς ετοίμασαν και φέτος ένα κυνήγι αντάξιο όσων αγαπούν τη σκέψη και τη δράση.
Φοράμε τις μάσκες μας... και
το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 οι “κυνηγοί της μεγάλης περιπέτειας” θα διεκδικήσουν την εύρεση του θησαυρού απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Διαχρονικοί ήρωες και αντιήρωες θα αναζητήσουν μέσα από ευφάνταστους γρίφους που θα κληθούν να λύσουν οι συμμετέχοντες.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης-Με συμμετοχή των ΑΝ. ΕΛΛ., και ανεκτική στάση από Ποτάμι -ΠΑΣΟΚ·Αναλυτικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών σε κάθε νομό·Ποιοι είναι οι 300 που εξελέγησαν την Κυριακή-Ποιοι μένουν εκτός Βουλής
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Άρχισαν τα δύσκολα για τον Αντώνη-Λάβρος ο πρόεδρος των ταξιτζήδων: Είναι μικρού πολιτικού αναστήματος, να παραιτηθεί·Αμήχανος, με μπλε κοστούμι χωρίς γραβάτα πρωθυπουργός ο Τσίπρας με πολιτικό (!!!) όρκο· Μεγάλα ονόματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής-Οι νικητές και οι ηττημένοι των κομμάτων σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες