Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Θέλουμε να είμαστε οι συνεχιστές όσων με τα έργα τους μεγάλωσαν την Ελλάδα"

Δελτίο τύπου ΚΙΔΗΣΟ Κιλκίς
Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των φίλων του κινήματος δημοκρατών - σοσιαλιστών στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κιλκίς. Η συγκέντρωση επικεντρώθηκε σε οργανωτικά θέματα, ενόψει των επικείμενων εκλογών και από την επιτροπή εκλογικού αγώνα ζητήθηκε να εκφραστεί το ενδιαφέρον όσων επιθυμούν να κατέλθουν ως υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Υπάρχει εξαφάνιση 79χρονου από το Βόλο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο,
στην Εθνική Γραμμή SOS 1065

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α:1/ 2015 από
11-01-2015/1300 B) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Κοπή βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού στη Γουμένισσα

Η Περιφερειακή Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς της, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, ώρα 5.30μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου και των θέσεων του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


"Παρών στα δύσκολα" δηλώνει ο Σούλης

Δήλωση Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη,  υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. ν. Κιλκίς
Μετά την επίσημη ανακήρυξη του εκλογικού συνδυασμού της ΝΔ στο ν. Κιλκίς ο υποψήφιος βουλευτής της παράταξης Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Με αίσθημα τιμής αποδέχθηκα την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο ν. Κιλκίς. Η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη. Με δεσμεύουν να αγωνιστώ και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη και την αξιοπρέπεια της Παραταξής μας.
Δηλώνω παρών στα δύσκολα.

Τσογγίδης: "Κύριε Χρονόπουλε, στο Κιλκίς δεν ζουν Κογκολέζοι"

Υπογράφει ο  Γιάννης Τσογγίδης*
Διάβασα με προσοχή το κείμενο-μανιφέστο (Δείτε ΕΔΩ)  κάποιου Παναγιώτη Χρονόπουλου (δε μου φαίνεται για Κιλκισιώτης) που υπογράφει ως Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και αφού αναρωτήθηκα από πού ξεφύτρωσε, ανατρίχιασα με τα γραφόμενα του ! Είχα χρόνια να διαβάσω ένα κείμενο – παραλήρημα γεμάτο από ανόητους και προκλητικούς βερμπαλισμούς και αερολογίες τυφλού φανατισμού, όπου υποκρύπτονται γελοίες απειλές κατά παντός αντιφρονούντος προς το ΣΥΡΙΖΑ!

Προβλήματα κυκλοφορίας λόγω καιρικών φαινομένων σε όλη την Ελλάδα

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ 
Δ.Α. Ρεθύμνου
Δημοτική οδός Σπήλι – Γερακάρι, Δήμου Ανωγείων, για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

12η αγωνιστική (10/01/2015): Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου - Φ.Ο. Αριδαίας 83 - 70

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
Σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι και χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αυτή τη φορά σε βάρος του Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ.