Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τι έγινε το αγαπημένο "Κέντρο" του εν γένει Έλληνα νοικοκυραίου;

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο θρυμματισμός του πάλαι ποτέ κραταιού «Κέντρου» είναι έκδηλος στα σημερινά πολιτικά μας πράγματα και εκφράζεται ολοκάθαρα με διάφορους τρόπους:

Έκτακτη φιλοσοφική νυκτηγορία με τον BERNHARD WALDENFELS

Ο κύκλος των Φιλοσοφικών νυκτηγοριών «φιλοξενεί» έναν από τους σημαντικότερους εν ζωή Γερμανούς στοχαστές, τον
BERNHARD WALDENFELS
Η συνάντηση γνωριμίας με τον φιλόσοφο και το έργο του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 στις 7 μ.μ. στο καφέ  Container  [Φιλίππου - Αγνώστου Στρατιώτου (γωνία)  Ρωμαϊκή Αγορά (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)]
Σύντομη αναφορά στο έργο του φιλοσόφου από τον  Όμηρο Ταχμαζίδη (Θεσσαλονίκη)
Ομιλία του Β. Waldenfels (Bochum)
Τη συζήτηση  θα συντονίσει η Σοφία Παντελιάδου (Βιέννη)
Η είσοδος ελεύθερη

(γλώσσες: ελληνικά και γερμανικά)

Ρωμαίηκα, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Τώρα γνωρίζεις
Τώρα πια και συ γνωρίζεις
ποιος τον λάκκο σου σε σκάβει
ποιος τα όνειρα των νέων
με κάθε τρόπο τα θάβει.

Μετά τις 16-2-2015 η δωρεάν κάρτα μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία για τις αστικές συγκοινωνίες

Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ανακοινώνει ότι η δωρεάν κάρτα μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία για τις αστικές συγκοινωνίες, θα διανέμεται μετά τις 16-2-2015. Μέχρι τότε ισχύουν οι κάρτες του έτους 2014.

Είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Παιονίας

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών και όπως επιτάσσει το έθιμο, την παραμονή Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, Ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, δέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, από το Σύλλογο Μικρασιατών, την Τοπική Οργάνωση Κ.Κ.Ε., τη Φιλαρμονική του Δήμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ», τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με το Δήμαρχο και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Συμμετοχή Δημάρχου Κιλκίς στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης παρακολούθησε χθες τη θεία λειτουργία και το μέγα αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Διάθεση Συνεδριακού Κέντρου Δήμου Κιλκίς για προεκλογικές ομιλιών κομμάτων και υποψηφίων

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα διατίθεται προς χρήση για προεκλογικές ομιλίες κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, που συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές της χώρας, από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015.

Υποβολή αιτήσεων για ποσοστώσεις αγελαδινού γάλακτος

Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί το υπ’αριθμ. 3395/17-12-2014 ΦΕΚ (Τεύχος Β’) που αφορά στην κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα για το γαλακτοκομικό έτος 2014−2015.

Διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων στον δρόμο Λειψυδρίου – Φαναρίου Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι λόγω της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία:

Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών, διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών, διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Δείτε την εγκύκλιο

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τσίπρας με φερετζέ-Μετά την ιστορία με τη Ρομά, κόβονται στελέχη με «πατριωτική φωνή» για να ικανοποιηθεί το τουρκόφιλο και ύποπτο DEB·»Καλοί Χριστιανοί» λόγω των εκλογών- Ο… θεοσεβούμενος Αλέξης και…..-Για πρώτη φορά στη ζωή του στην τελετή ρήψης του Σταυρού για τα Θεοφάνεια-και… -Ο ορθόδοξος Κουτσούμπας- Ο γραμματέας του ΚΚΕ στη Μητρόπολη της Λειβαδιάς για τον αγιασμό των υδάτων·Ο Βενιζέλος, ο … Οιδίπους και το 1920!-Σε κατάσταση παραφροσύνης (λόγω Γιώργου) ο πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ. Ονειρεύεται ότι θα τον καλέσουν να… σώσει την χώρα από τη «Μικρασιατική καταστροφή»