Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών του μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε, με τη χάρη του Θεού, το Σάββατο 19/12 το απόγευμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών του μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Η γιορτή έλαβε χώρα στο όμορφο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως. Την παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος κ. Εμμανουήλ, οι εφημέριοι του Ναού και πλήθος γονέων και φίλων των παιδιών.

Τα παιδιά των νεοσύστατων κατηχητικών του ναού, πάνω από 70, χωρισμένα σε τμήματα, από την προσχολική ηλικία έως και το Λύκειο, παρουσίασαν τραγούδια, ποιήματα και θεατρικό, που επιμελήθηκαν και ετοίμασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους. Η γιορτή είχε και … άρτον και θέαμα …, αφού κυρίες της ενορίας είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν πλούσια κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Τη γιορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας, υπό την καθοδήγηση του οποίου πορεύεται το πνευματικό έργο του ιερού ναού. «Είχατε λάμψη στο βλέμμα σας και χαρά στην καρδιά σας, γι’ αυτό και κάνατε μια πολύ όμορφη γιορτή» τους είπε και ανέφερε στα παιδιά πως το καλύτερο δώρο στο Χριστό είναι η καρδιά τους για να γεννηθεί Εκείνος μέσα σ’ αυτήν.

Αφού συνεχάρη τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς τους και είπε πως περιμένει πλέον κι άλλες γιορτές, ακόμη καλύτερες, ευχήθηκε σε όλους καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.