Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκινά τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 το «Παιχνιδοχωριό» του Ράντσου Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικα, παραμυθένια και τραγουδιστά, λοιπόν, ξεκινάει το θεματικό «Παιχνιδοχωριό» του Ράντσου Κιλκίς για 1η χρονιά φέτος και σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα!!!

Με πολλές εκπλήξεις, φαντασία και δημιουργικότητα μέσα σε ένα μοναδικά μαγικό και πρωτοποριακό, στολισμένο σε κάθε γωνιά και με πολλές ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες πινελιές χώρο! Σε ένα ζεστό και ευχάριστο πλαίσιο με γλυκιές
μυρωδιές και μοναδικές γεύσεις!

Με αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια και όχι μόνο, κάνουμε γελαστές τις γιορτές και δημιουργούμε χαρούμενη συντροφιά αυτές τις γιορτινές ημέρες! Στην γιορτινή αυτή βραδιά της έναρξης θα ακουστούν το μουσικό παραμύθι «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» αλλά και τα ωραιότερα κάλαντα της  Ελλάδας, μαζί με τους μουσικούς: 
Δρόσο Κουτσοκώστα (τραγούδι, λαούτο) και Κυριάκο Πετρά (βιολί)
ενώ συμπράττουν τα μέλη της Χορωδίας του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Χ.Ο.Θ) και η ομάδα «ΑγαΚου». Ακόμη, θα γίνει αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού από την ομάδα  «ΑγαΚου»: Ζωή Αγαθοπούλου, Μαρία Κουτσοκώστα και Εβίνα Κουτσοκώστα με καλλιτεχνική  επιμέλεια και μουσικό συντονισμό της εκδήλωσης από τον κ. Δρόσο Κουτσοκώστα. 

Μέλη του γυμναστηρίου «Παλμός» της πόλης μας θα πλαισιώσουν το γεγονός
στο ρυθμό της zumba!

Στο «Παιχνιδοχωριό» καθημερινά με ώρες λειτουργίας 9:30–13:30 και
17:30-21:30 θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να συμμετάσχετε
στο Σπιτάκι των Ξωτικών, περνώντας την ώρα σας δημιουργικά,
στο Σπιτάκι του παραμυθιού, ακούγοντας μοναδικές ιστορίες παρέα
με το Αϊ- Βασίλη, στο Πάρκο του Καλικάντζαρου, κάνοντας την
βόλτα σας και βλέποντας εκθεσιακά αντικείμενα, στο Εργαστήρι του Αϊ- Βασίλη
φτιάχνοντας μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες με πολύ μεράκι και τέλος….

ο Αϊ- Βασίλης θα σας περιμένει για να σας ταξιδέψει στο Παιχνιδοχωριό παρέα με το άλογό του, το πόνυ του ή την άμαξά του!! Θα σας ταξιδέψει στα δεντράκια του Παιχνιδοχωριού τα οποία θα έχουν στολίσει μαθητές σχολείων του Νομού και όχι μόνο, στην ζωντανή φάτνη με ζώα του αγροκτήματος και σε άλλες γωνίτσες μοναδικές με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.