Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στη Βουλγαρία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF διεξήχθη στη Βουλγαρία (Sofia) στις 12-13 Δεκεμβρίου 2015. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν senior male-female ( Α/Γ ), junior male-female ( E/N ), cadet male-female ( Π/Κ ), children male-female ( παμπαίδων-πανκορασίδων ).

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1150 περίπου αθλητές-ριες από πολλά κράτη με εθνικές ομάδες και αθλητικά club (συλλόγους). Την έντονη παρουσία όμως είχαν η Ελλάδα και το Ιράν.

Σε οκτώ τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και συμβατικές κάσκες διεξήχθησαν οι αγώνες με νέους κανονισμούς διαιτησίας WTF και video replay. Η αντικειμενικότητα των διαιτητών όμως δε μπόρεσε να υπερασπίσει τους αγώνες ειδικά στο σοβαρό κομμάτι με τις συμβατικές κάσκες διότι εκεί επιτρέπεται η υψηλή τεχνική του αθλήματος λόγω πολλών πόντων και έτσι επηρεάστηκαν τα σκορ.

Οι αναμετρήσεις ήταν πολύ σκληρές ειδικά στους ημιτελικούς-τελικούς. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αναβαθμίζεται και η προσέλευση καλών αθλητών-ριών πληθαίνει με αποτέλεσμα να υπάρχει καλό επίπεδο.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 14 αθλητές-ριες εκ των οποίων οι 2 με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.).

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών ήταν :

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, junior male, -48 κιλά, αργυρό μετάλλιο

-Παπουτσής Αθανάσιος, cadet, -45 κιλά, αργυρό μετάλλιο

-Λουκοβίτης Δημήτριος, children, -57 κιλά, αργυρό μετάλλιο, αγωνίστηκε με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

-Σκαρλάτου Γεωργία, junior female, -68 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

-Λεμονίδης Μιλτιάδης, senior male, -74 κιλά, χάλκινο μετάλλιο
5η θέση μετά από νίκη:


- Βαλσαμίδης Παύλος, cadet male, + 65 κιλά 

-Φουλεδάκη Μαρία, junior female, +68 κιλά

-Βαφειάδης Αθανάσιος, junior male, -73 κιλά

-Κουτσός Αριστείδης, cadet male, -45 κιλά

-Δαδούπης Φώτιος, cadet male, -53 κιλά

-Αθανασιάδης Βασίλειος, children male, -44 κιλά

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν:

-Δανιηλίδης Χαράλαμπος, senior male, -74 κιλά

-Κωνσταντινίδης Κυριάκος, junior male, -59 κιλά

-Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, children male, -52 κιλά, αγωνίστηκε με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Για την ομαλή λειτουργία και για τυχόν τραυματισμούς των αθλητών-ριών συνόδευσε και στήριξε ο φυσικοθεραπευτής Κότλης Γρηγόριος.


Η συμμετοχή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης. Η τεχνική στο εξωτερικό είναι διαφορετική και μόνο με τις αναμετρήσεις γνωρίζοντας έτσι τη νοοτροπία και τον τρόπο αποκτάς εμπειρία άλλου επιπέδου προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Από την κάθε αναμέτρηση μπορείς να αποκομίσεις ανάλογα με το επίπεδό σου. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για τη συμμετοχή και προσπάθεια πάνω απ όλα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.