Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τα παιχνίδια του Άτλαντα Κιλκίς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Της Μαρίας Σιότσου
To Σαββατοκύριακο βρήκε τον ΑΤΛΑ μέσα στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ αφού η ομάδα των κορασίδων αλλά και των γυναικών αγωνίστηκαν εντός έδρας. Ένα δυνατό αγώνα παρακολούθησε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ αφού οι δυο τοπικές ομάδες τις πόλης μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με το αποτέλεσμα 3-1 υπέρ του ΑΙΑ. 


Ο Προπονητής του ΑΤΛΑ Χειρούλης Γιώργος έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία και την βελτίωση τους και περιμένει να τις δει καλύτερες στο μέλλον. Απούσα ήταν από την ομάδα του Άτλα η Libero ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Η σύνθεση της ομάδας: ΚΑΡΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΠΑΤΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΞΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου για το ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ η Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΛΑ αντιμετώπισε στην έδρα της, τις γυναίκες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ. Παρά την μεγάλη προσπάθεια του ΑΤΛΑ και αφού κατάφεραν να πάρουν δυναμικά το πρώτο σετ οι γυναίκες του Άτλα, με κάποια μικρολαθάκια που σημειώθηκαν και την άδικη διαιτησία, που ξάφνιασε ακόμη και το κοινό της κερκίδας, το παιχνίδι έληξε υπέρ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 1-3 στα σετ. 

Η σύνθεση της ομάδας: ΛΙΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΜΕΣΙΑΡΗ , ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ και libero η ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.