Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στη μέση το,,, καρπούζι για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Εθνικός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής κατηγορίας ( 1ος όμιλος ) στο εντός έδρας παιχνίδι του το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με σκορ 0 – 0.

Με κυριότερα χαρακτηριστικά του τη δύναμη και το αγωνιστικό πάθος και από τις δυο ομάδες και με ιδιαίτερη προσοχή στις αμυντικές τους λειτουργίες ήταν επόμενο το αποτέλεσμα να είναι μοιρασμένο και απολύτως δίκαιο.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα οι ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση και επιδόθηκαν κυρίως σε λίγες επιθετικές εξάρσεις οι οποίες δεν απέφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δηλαδή την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι με τεταμένη την προσοχή τους στα μετόπισθεν έδιναν χώρο ο ένας στον άλλο και ουσιαστικά ποτέ η μπάλα δεν έφτανε στις δυο εστίες με καλές προοπτικές. Εκτός κάποιων λιγοστών στιγμών που όμως δεν έγιναν ποτέ γκολ.

Σε μια τέτοια φάση στο 35΄ οι παίκτες του Εθνικού κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάθης Στεφανίδης ο οποίος με ωραία εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας αλλά ως από μηχανής Θεός ο Καγγελίδης απογειώθηκε και αρχικώς έδιωξε τη μπάλα η οποία στη συνέχεια χτύπησε και στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως χάθηκε η ευκαιρία που δεν χάνεται. Σε σύγχυση εντός περιοχής των φιλοξενουμένων ο Υψηλός κερδίζει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ και ενώ έχει εξουδετερωθεί ο τερματοφύλακας τραντάζει το κάθετο δοκάρι και η μπάλα διώχνεται από τους αμυντικούς του Βυζαντίου.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι δυο ομάδες παρατάσσονται και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με το σκορ 0 – 0 και όλα είναι ανοιχτά. Οι παίκτες του Γ.Ιωαννίδη μπαίνουν πιο ορεξάτοι και παίρνουν εξαρχής την πρωτοβουλία η οποία δεν μετουσιώνεται σε κάτι θετικό για την ομάδα του Κοκκινοχώματος. Φλύαρη υπεροχή χωρίς κάτι το συγκλονιστικό από πλευράς ουσίας.

Η ομάδα του Εθνικού έχει κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες κυρίως από ατομικές προσπάθειες οι οποίες όμως δεν αποδίδουν τίποτα. Με τον τρόπο αυτό περνά η μεγαλύτερη διάρκεια αγώνα και φτάνει το 80ο λεπτό όπου οι παίκτες του Βυζαντίου φτάνουν στην περιοχή και ευτυχώς για την ομάδα του Εθνικού το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γουναρίδη σώζει από βέβαιη παραβίαση.

Με τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής της συνάντησης Τρακαλιάνης Π. / Σερρών (Βοηθοί : Μποζατζίδης Αθ. / Μακεδονίας και Κρυωνάς Χρ. / Σερρών) σφυρίζει τη λήξη του αγώνα με τελικό αποτέλσμα 0 – 0.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τραυματίσθηκαν και απεχώρησαν στο πρώτο ημίχρονο δυο ποδοσφαιριστές (ένας από κάθε ομάδα). Για την ομάδα του Εθνικού ο Ν.Μπούζουρας στο 20ο λεπτό και για τους φιλοξενούμενους δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Κεφάλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης): ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ (20΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (46΄ ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ), ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ (80΄ ΓΚΕΡΤΣΟΣ).

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης):
ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ (82΄ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ), ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ, ΠΟΠΤΣΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ (35΄ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ), ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΡΕΤΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (71΄ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Αρης – Έβρος Σουφλίου 5-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Θύελλα Φιλώτα 2-1

Καβάλα – Δόξα Δράμας 4-0

Καμπανιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0

ΠΣ Σέρρες – Κοζάνη 1-2

Ρεπό ο Απόλλων Κρύας Βρύσης


Η βαθμολογία
1. Αρης 43

2. Νέστος Χρυσούπολης 33

3. Δόξα Δράμας 31

4. Καβάλα 29

5. Απόλλων Καλαμαριάς 26

6. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 24

7. Καμπανιακός 24

8. Εθνικός Ν. Αγιονερίου 22

9. Εορδαϊκός 22

10. ΑΠΕ Λαγκαδά 19

11. Ηρακλής Αμπελοκήπων 18

12. Απόλλων Κρύας Βρύσης 17

13. Κοζάνη 16

14. Θύελλα Φιλώτα 15

15. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 15

16. ΠΣ Σέρρες 11

17. Έβρος Σουφλίου 11

Η σημερινή ήταν η τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και άτυπος πρωταθλητής "χειμώνα" στον όμιλο ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο οποίος απέχει δέκα βαθμούς από τον δεύτερο ανταγωνιστή του (ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ) αναμένοντας απλώς τη συνέχεια η οποία θα ξεκινήσει από του ... χρόνου.

Η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου (18η συνολικά) θα πραγματοποιηθεί την νέα χρονιά ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 με τα παιχνίδια :


18η αγωνιστική ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-16 (ΩΡΑ:15:00)
Εθνικός Σερρών (ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ) - Απόλλων Κρύας Βρύσης
Κοζάνη - Εθνικός Αλεξ.
Έβρος Σουφλίου - ΑΟ Καβάλα
Απόλλων Καλαμαριάς - Εορδαϊκός
Δόξα Δράμας - Ηρακλής Αμπελοκήπων
Νέστος Χρυσούπολης - Καμπανιακός
Θύελλα Φιλώτα - Εθνικός Αγιονερίου
ΑΠΕ Λαγκαδά - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Ρεπό: Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.