Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας το 2ο Winter camp των συλλόγων SHIN-KYOKUSHIN karate

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, έγινε το 2ο Winter camp των συλλόγων SHIN-KYOKUSHIN karate Α.Σ. Αριστοτέλης- Κιλκίς, Α.Σ. Αλέξανδρος-Πολυκάστρου και Α.Σ. Φίλιππος- Ν. Σάντας στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας σε 1200μ υψόμετρο.

Οι προπονήσεις έγιναν υπό την καθοδήγηση του Shihan Οτάριο Μελικιάδη. Μαζί του οι Sempai Κεσίδης Βιατσεσλάβ, Παπαγιαννίδης Φίλιππος, Μελικιάδης Αριστοτέλης και Παυλίδης Ηρακλής. Η πρωινή προπόνηση γινόταν με θερμοκρασίες -4 C.

Διδάχτηκαν βασικές τεχνικές καράτε-κιχόν, αγωνιστικές τεχνικές- κουμιτέ και πολλές ασκήσεις αντοχής. Με τέτοιο υψόμετρο καλύτερο πράγμα για να ανεβάσεις αντοχή είναι το τρέξιμο στο βουνό και εν συνεχεία σπριντ.

Στο τέλος ο Μελικιάδης Οτάριο συνεχάρη όλους για την πολύ καλή απόδοση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.