Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Παιονίας με την παρουσία του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γουμένισσας και την πολιτική ηγεσία του Δήμου. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του Νοσοκομείου της Γουμένισσας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Στη συνάντηση, εκτός του Δημάρχου Παιονίας και του Διοικητή, κου Πλωμαρίτη, συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς, κος Ανθρακίδης, ο αναπληρωτής Διοικητής, κος Βαμβίνης, ο Δ/ντής Παθολογικής, κος Σάτσογλου, ο Δ/ντής Χειρουργικής και Δημ. Σύμβουλος, κος Καπουτζής, ο Αντιδήμαρχος, κος Αλίρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κος Τζούρτζος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γουμένισσας, κος Τραχανίδης.

Ο κος Γκουντενούδης και η ηγεσία Δήμου Παιονίας και Νοσοκομείου επεσήμαναν τη σημασία ύπαρξης της Δομής Υγείας στην Παιονία καθως και το γεγονός πως εξυπηρετεί μεν επαρκώς το Δήμο αλλά σίγουρα χρειάζονται βελτιώσεις.

Από την πλευρά του, ο κος Πλωμαρίτης διαβεβαίωσε πως το Νοσοκομείο θα παραμείνει πλήρως λειτουργικό και επαρκώς εξοπλισμένο και επουδενί δεν θα υποβαθμιστεί η λειτουργία και χρήση του. Παράλληλα, τόνισε πως από την πλευρά του βλέπει θετικά τη παρουσία Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.